We wrześniu testujemy i na dwie kreski oczekujemy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Danya wrote:Tanie te testy w Auchan takie podstępne @ są najgorsze, duże rozczarowanie zazwyczaj jest..
Ja całą noc nie mogłam spać, dręczyło mnie to testowanie. Wkurzyłam sie i przed 4 wstałam zrobić test: z 3godzinnego i przezroczystego moczu wyszedł jakiś bladzioszek/cień 😊
https://zapodaj.net/584936cd8bc6a.jpg.html
Za czwartym razem musi się to nareszcie dobrze skończyć, nie przyjmuję innej opcji !
Super. Jest druga kreska Który to dzień po owulacji? -
justa33 wrote:Super. Jest druga kreska Który to dzień po owulacji?
Niestety nie wiem..😀
Temp nie mierzyłam bo bylismy wtedy na urlopie w Zakopanem i nie chciałam sobie tym głowy zawracać, a testy ovu wyszły dziwnie : 9dc+, 10dc+, 11dc-, 13dc+ , kochaliśmy się w 9,11,12,14dc. Cykle 24 dniowe, test jest z 25 dc.
Się śmiejemy z partnerem, że będzie małe góralątko 😅justa33 lubi tę wiadomość
-
Pikapik wrote:Hej. Dzisiaj 29 dc. Zwykle mam 27dniowe cykle. Wczoraj pod wieczór zrobiłam test facelle z rosmanna- bielszej bieli nie widziałam.
Staramy sie od 6 mc. W tym cyklu zrezygnowaliśmy z jakiegokolwiek monitorowania wiec nawet nie pamietam kiedy co i jak
Myślicie ze bawić się w jakiś test jutro z rana czy po prostu @ robi psikusa i przyjdzie mega spóźniona ?
Jeżeli masz test, to możesz zrobić albo poczekać jeszcze do jutra
Ja dzisiaj zatestowałam (13 dpo), już byłam gotowa psychicznie. Bielutko. @ powinna przyjść dzisiaj lub jutro od nowego cyklu wysyłam męża na badania, wciskam mu codziennie korzeń maca, pomidory i czarnuszę -
Gratuluję kolejnym kreseczkom
Wrzesień dobiega końca. Tym którym się nie udało życzę powodzenia w październiku
U mnie jak na razie jest okej, dolegliwości nie są tragiczne... w zasadzie najbardziej to mi doskwierają zaparcia, ale ratuję się jakimiś naturalnymi sposobami
Buziaki kochane :*16.05.2021r. KLARA ❤
Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
Styczeń 2023r. - cb 💔 -
PaulaSza wrote:Gratuluje ja przenoszę się na październik, dzis przyszła @.
bardzo dziwny i bardzo długi cykl jak na złość
teraz idę trochę popłakać :'(
Najważniejsze, ze już zaczął się nowy cykl Następny będzie lepszy, do zobaczenia w październiku!PaulaSza lubi tę wiadomość
-
Nastkaa97 wrote:Gratuluję kolejnym kreseczkom
Wrzesień dobiega końca. Tym którym się nie udało życzę powodzenia w październiku
U mnie jak na razie jest okej, dolegliwości nie są tragiczne... w zasadzie najbardziej to mi doskwierają zaparcia, ale ratuję się jakimiś naturalnymi sposobami
Buziaki kochane :*
Ja czuje cały czas parcie na pecherz cos jakby zapalenie pecherza, tylko nic nie piecze ani nie boli. Czasem brzuch zaboli, tyle z objawowNastkaa97, Ewciia, agusia_246 lubią tę wiadomość
-
unify wrote:Ja czuje cały czas parcie na pecherz cos jakby zapalenie pecherza, tylko nic nie piecze ani nie boli. Czasem brzuch zaboli, tyle z objawow
Widzę, że jesteśmy w podobnym czasie.. wręcz identycznym różnica 1 dnia16.05.2021r. KLARA ❤
Styczeń 2023r. - cb 💔 -
No ja musiałam wziąć bo potem to już miałabym chyba pod koniec października. Długie terminy są do niej. A jak np teraz by nic nie pokazało to jest w stanie wcisnąć parę dni później w wyjątkowych sytuacjach
unify lubi tę wiadomość
16.05.2021r. KLARA ❤
Styczeń 2023r. - cb 💔 -
Czy jest możliwe że np w 11dc jak byłam na usg miałam pęcherzyk 18mm i ładne endometrium 8.8 test owu wyszedł pozytywny ale owulacja przyszła później np w 13 dc? Dziś mam 23dc robiłam test biało wychodzi ze jestem 10-11dpo ale nie wiem dokładnie bo nie mierzyłam temp.. 😅 Teraz powinnam dostać okres a temp na poziomie 37 z kreskami nawet.. 🤔 Szyjka od owulacji nie zamknęła się i nadal jest wysoko.. Czekać na okres czy mieć nadzieję
-
unify wrote:Ja czuje cały czas parcie na pecherz cos jakby zapalenie pecherza, tylko nic nie piecze ani nie boli. Czasem brzuch zaboli, tyle z objawowOna+On - wszystkie wyniki w normie
02.20 Lewy jajowód niedrożny
19.09.20 - I IUI ☹️🍷
12.11.20 - II IUI 🍷
31.01.20 - III IUI 🍺🍺🍺🍺
02.2021 Spadek jakości nasienia - ruchliwość 0%, morfologia 1%
04.2021 morfologia 11%, ruchliwość A+B 76% 💪💪💪✔️✔️
Oboje - suplementacja plus dieta i ruch✔️✔️
Gameta Gdynia:
04.21 AMH 1,31 ng/ml (duży spadek - 03.20 prawie 4 ng/mol)
TSH, FT3, FT4 ✔️
Plan:
Długi protokół:
Ovulastan ✔️
Gonapeptyl Daily ✔️
Bemfola ✔️
Menopur ✔️
Mensinorm ✔️
21.06.21 punkcja 🍀🍀
Mamy 4 komórki
26.06.21 transfer 4.1.1. 😭
27.07.21 transfer 3.1.1. 😭
30.08.21 transfer 4.2.2. 😭
Mamy ❄️ 2.1.2 ostatnia... Najważniejsza... ❤️
Plan - immunologia i... Znów zacząć wspólnie cieszyć się małymi rzeczami, uśmiechać się do siebie nawzajem...
ANA1 dodatnie
Następnie: ANA3, KIR, HLA-C, CBA, IMK -> Paśnik ? -
agusia_246 wrote:A sikasz dużo? Czy poprostu czujesz parcie, idziesz się wysikać a tam raczej mało leci? W sensie nie, że kropelki, tylko nieadekwatnie mało do uczucia parcia ? Bo też takie parcie czuje, jakbym wypiła 3 piwa i ani razu nie sikała, idę do łazienki, a tam chwilę posikam i koniec 😂
Mega duzo nie leci, ale nie sa to na pewno 3 kropelki jak przy zapaleniu wieczorami sie zdecydowanie nasilaagusia_246 lubi tę wiadomość