We wrześniu testujemy i na dwie kreski oczekujemy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja Was rozumiem. Sama najchętniej testowałabym 3 dni po . A potem koło 8 dpo już się zaczyna codzienne testowanie i oglądanie testu pod każdym kątem w poszukiwaniu tego cienia.
Tylko cierpliwość nas uratuje. Co ma byc to będzie, liczę, że te cienie wszystkie zamienią się w grube krechy :*
Ja mam coś z kontem, niestety na komputerze nie widzę swoich wykresów ani nic tylko na komórce.
Od 3 dni robie testy owu. Przedwczoraj i wczoraj równie mocna krecha - ciemniejsza od testowej. Dziś zrobiłam i również kreska mocna. Tak mocna jak ta wczoraj. Myslałam ze przy testach owu najmocniejsza kreska jest tylko przez 1 dzien. Teraz nie wiem jak dokładnie mam to interpretować. Na tempke nie mam za bardzo co patrzec w tym cyklu bo miałam takie przeboje ze staniem, młody pierwszy raz do przedszkola, stres itp wiec pewnie mierzenie jest o kant tyłka.
Wprowadzalyście ręcznie owulacje przy robieniu testów?Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
guerretenshi lubi tę wiadomość
-
Szyszka90 wrote:Dziewczyny ja Was rozumiem. Sama najchętniej testowałabym 3 dni po . A potem koło 8 dpo już się zaczyna codzienne testowanie i oglądanie testu pod każdym kątem w poszukiwaniu tego cienia.
Tylko cierpliwość nas uratuje. Co ma byc to będzie, liczę, że te cienie wszystkie zamienią się w grube krechy :*
Ja mam coś z kontem, niestety na komputerze nie widzę swoich wykresów ani nic tylko na komórce.
Od 3 dni robie testy owu. Przedwczoraj i wczoraj równie mocna krecha - ciemniejsza od testowej. Dziś zrobiłam i również kreska mocna. Tak mocna jak ta wczoraj. Myslałam ze przy testach owu najmocniejsza kreska jest tylko przez 1 dzien. Teraz nie wiem jak dokładnie mam to interpretować. Na tempke nie mam za bardzo co patrzec w tym cyklu bo miałam takie przeboje ze staniem, młody pierwszy raz do przedszkola, stres itp wiec pewnie mierzenie jest o kant tyłka.
Wprowadzalyście ręcznie owulacje przy robieniu testów?
Co do aplikacji to zrobili aktualizację i teraz już nie ma wersji komputerowej tylko mobilna została. Niby to ma pomóc w jeszcze dokładniejszych analizach cyklów itd. W wersji komputerowej można zobaczyć wykresy cykli innych osób, galerie, forum itd.. a wszystko co ze swoim cyklem chce się zrobić to tylko telefon. Nawet spoko to wygląda, ale trzeba się przyzwyczaić. Także nic nie stało się z Twoim kontem spokojnie. Teraz już tak będzie. Tutaj opisują to wszystko --> https://ovufriend.pl/artykul/nowosci-i-innowacyjne-algorytmy-sztucznej-inteligencji-wdrozone-w-aplikacji-ovufriend,97.html
Ja z testami owu też miałam w tym cyklu jakieś anomalie.. przez parę dni wychodziły pozytywne, ale owulacji nie było najprawdopodobniej.16.05.2021r. KLARA ❤
Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
Styczeń 2023r. - cb 💔 -
Szyszka90 nie wprowadzałam ręcznie owulacji robiąc testy owulacyjne.
aoede, niestety nie widzę kreski, ale moze też na zdjęciu tak wychodzi, a na żywo widać.
Zrobiłam test owulacyjny dzisiaj. Melduję, że jest pozytywny. Na początku tej ciąży nie był. Sprawdzałam w ramach doświadczenia.Magda_Z lubi tę wiadomość
-
Nastkaa97 wrote:Co do aplikacji to zrobili aktualizację i teraz już nie ma wersji komputerowej tylko mobilna została. Niby to ma pomóc w jeszcze dokładniejszych analizach cyklów itd. W wersji komputerowej można zobaczyć wykresy cykli innych osób, galerie, forum itd.. a wszystko co ze swoim cyklem chce się zrobić to tylko telefon. Nawet spoko to wygląda, ale trzeba się przyzwyczaić. Także nic nie stało się z Twoim kontem spokojnie. Teraz już tak będzie. Tutaj opisują to wszystko --> https://ovufriend.pl/artykul/nowosci-i-innowacyjne-algorytmy-sztucznej-inteligencji-wdrozone-w-aplikacji-ovufriend,97.html
Ja z testami owu też miałam w tym cyklu jakieś anomalie.. przez parę dni wychodziły pozytywne, ale owulacji nie było najprawdopodobniej.
O dziękuję za info. Ja raczej z tych co lubią oglądać na dużym ekranie, trzeba będzie się przyzwyczaić.
A skąd wiesz, że nie było owulacji? Jak to rozpoznać? Po mierzeniu temperatury?
Ja przedwczoraj i wczoraj miałam rozciągliwy śluz więc myślę, że zgadza się to z tymi testami. No nic, poczekamy zobaczymy.Starania od 03.2020
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
Szyszka90 wrote:O dziękuję za info. Ja raczej z tych co lubią oglądać na dużym ekranie, trzeba będzie się przyzwyczaić.
A skąd wiesz, że nie było owulacji? Jak to rozpoznać? Po mierzeniu temperatury?
Ja przedwczoraj i wczoraj miałam rozciągliwy śluz więc myślę, że zgadza się to z tymi testami. No nic, poczekamy zobaczymy.
Ja też właśnie lubię w pracy na lapku sobie włączyć i przeglądać, ale w sumie tylko forum.. tak mi wygodniej, wiec dobrze, że aby to forum zostawili
Wiesz co.. zawsze czuję taki charakterystyczny ból owulacyjny.. w poprzednim cyklu nie było i tym cyklu jak na razie tego nie mam to jedno, ale chyba najważniejsza to temperatura.. nie ma tego wzrostu temp.. cały czas waha się u mnie pomiędzy 36,3 a 36,6 ... Poza tym przeważnie wtedy mam różne inne objawy. Zaraz p owulacji bolą mnie piersi lub 7 dni przed @... teraz nic kompletnie. Dziwne tylko, że te testy wychodziły pozytywne, śluz był , szyjka też wskazywała na okres płodny. Dzisiaj idę do ginekologa to powie czy była owulacja, czy wgl było jajeczko i co tam jeszcze zobaczy
16.05.2021r. KLARA ❤
Styczeń 2023r. - cb 💔 -
Magda_Z wrote:U mnie dziś na teście śnieżna bel vizira. Nie ma opcji żeby znaleźć choćby naciągany cień cienia cienia. 😢😭Coś było nie tak ze śluzem w tym cyklu. Czekam na @ jutro i w piątek na pierwsze badania...
Co powinnam zrobić w 3 dc?
A może jeszcze nie trać nadziei? Wykresik masz ładny. Ja wciąż zaciskam kciuki 🤞🏻☘️Magda_Z lubi tę wiadomość
10.09.2020 (23 dc, 10 dpo) ⏸️
15.09.2020 - beta hCG: 178
17.09.2020 - beta hCG: 487
21.05.2021 ❤️👧🏼 L. -
Ale mnie piguła rozdrażniła. Najpierw "uu to dopiero 3+5" nam wychodzi. A potem "Niska trochę ta beta". Beta robiona 3+1 w 9/10dpo. No doprawdy jakbym nie miała trochę wiedzy i przejść to bym juz panikowała. Ale nie powiem, trochę mnie zakłuło. Będzie co ma być
Magda_Z lubi tę wiadomość
-
Miiniala wrote:Ale mnie piguła rozdrażniła. Najpierw "uu to dopiero 3+5" nam wychodzi. A potem "Niska trochę ta beta". Beta robiona 3+1 w 9/10dpo. No doprawdy jakbym nie miała trochę wiedzy i przejść to bym juz panikowała. Ale nie powiem, trochę mnie zakłuło. Będzie co ma być
Ja idę jutro na betę a Ty?
Właśnie zwlekłam się z łóżka, spałam snem sprawiedliwego. 🙊 Tyle dnia w łeb. -
EveB wrote:Ja idę jutro na betę a Ty?
Właśnie zwlekłam się z łóżka, spałam snem sprawiedliwego. 🙊 Tyle dnia w łeb.
Dzisiaj, po wizycie u lekarza pójdę. Tak mi wypada. Byłam w piątek, w niedzielę nieczynne, to teraz we wtorek kolejny termin. Zobaczymy.EveB lubi tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Ten test to jest 25.. Ja niestety nic nie widze
Kup sobie Clearblue ktore pokazuje dwie rownolegle kreski on jest 10mlU
Na tym zdjęciu chyba lepiej widać 😉
https://naforum.zapodaj.net/a27d59ede05c.jpg.html
Gdzie można kupić ten test 10? W Rossmanie?guerretenshi lubi tę wiadomość
-
Ale wam zazdroszcze tych bet. Ja w Holandii niedam rady zrobic:( tutaj wogole o cokolwiek sie doprosic lelarza rodzinnego to graniczy z cudem.Jak uda mi sie wstawic test to wstawie
-
Kamsza wrote:https://naforum.zapodaj.net/10084732bd13.jpg.html
Już dawno cokolwiek dodawałam chyba wyszło teraz 😁
Kamsza lubi tę wiadomość
16.05.2021r. KLARA ❤
Styczeń 2023r. - cb 💔 -
Nastkaa97 wrote:Ja też właśnie lubię w pracy na lapku sobie włączyć i przeglądać, ale w sumie tylko forum.. tak mi wygodniej, wiec dobrze, że aby to forum zostawili
Wiesz co.. zawsze czuję taki charakterystyczny ból owulacyjny.. w poprzednim cyklu nie było i tym cyklu jak na razie tego nie mam to jedno, ale chyba najważniejsza to temperatura.. nie ma tego wzrostu temp.. cały czas waha się u mnie pomiędzy 36,3 a 36,6 ... Poza tym przeważnie wtedy mam różne inne objawy. Zaraz p owulacji bolą mnie piersi lub 7 dni przed @... teraz nic kompletnie. Dziwne tylko, że te testy wychodziły pozytywne, śluz był , szyjka też wskazywała na okres płodny. Dzisiaj idę do ginekologa to powie czy była owulacja, czy wgl było jajeczko i co tam jeszcze zobaczy
To koniecznie daj znać co Ci powiedziałStarania od 03.2020
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
guerretenshi wrote:Cóż za dzień z testami wracam z relaksacyjnych grzybków z bagażnikiem pełnych kań i jadę na te betę. Wieczorem będzie.
czekamy!Starania od 03.2020
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%