We wrześniu testujemy i na dwie kreski oczekujemy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, w zeszłym miesiącu sikalam na ten clearblue i za każdym razem pojawiał się wyraźny plus, dobrze, ze konsultowałam to z dziewczynami z sierpniowek i sprowadziły mnie na nogi, ze one bardzo często oszukują i tak właśnie bylo. Uważajcie na te testy. Postaram się odszukać fotę.
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Proszę, jednak w lipcu go robilam: https://naforum.zapodaj.net/9824eed817f6.jpg.html
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Majaaa wrote:Dziewczyny, w zeszłym miesiącu sikalam na ten clearblue i za każdym razem pojawiał się wyraźny plus, dobrze, ze konsultowałam to z dziewczynami z sierpniowek i sprowadziły mnie na nogi, ze one bardzo często oszukują i tak właśnie bylo. Uważajcie na te testy. Postaram się odszukać fotę.
No ale nic. Ja o 18 mam wyniki. Zobaczymy czy clearblue robi w bambuko czy nie. Oby nie :pNastkaa97, aoede lubią tę wiadomość
-
Alisek93 wrote:Dziewczyny przypadkowo zalałam wodą test ciążowy i wyszły dwie kreski
nie było tam mililitra mojego moczu
Ja nie wiem, co to za testy produkują
PS. z mojego moczu biel vizira
Haha serio? Nie wiem co Wy tam macie za wodę z Hcg😉😉😉
A swoją drogą z jakich zakątków Polski, świata jesteście? Ja woj. Śląskie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 15:41
Nastkaa97 lubi tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:O widzisz. To tak jak ja się dużo o pinkach naczytałam.
No ale nic. Ja o 18 mam wyniki. Zobaczymy czy clearblue robi w bambuko czy nie. Oby nie :p
Ja dziś jakoś czuje, że chyba nic z tego nie będzie 😏 Pocieszam sie, że 11 dpo może jeszcze nie wyjść nic...guerretenshi lubi tę wiadomość
-
Majaaa wrote:Proszę, jednak w lipcu go robilam: https://naforum.zapodaj.net/9824eed817f6.jpg.html
-
Nastkaa97 wrote:Myślę, że mimo wszystko powinnaś wykonać test ciążowy albo pójść na bete. Jeśli mówisz, że jesteś po 3 poronieniach i długim leczeniu tarczycy to tym bardziej powinnaś działać szybciej. Tzn. na pewno nie na wariackich papierach, ale jeśli przypuszczasz, że możesz być w ciąży, a do tego jesteś po takich przejściach i boisz się, że może coś być nie tak to wydaję mi się, że powinnaś być po prostu bardziej czujna
A ile jesteś dni po owulacji ?Nastkaa97 lubi tę wiadomość
-
EveB wrote:Haha serio? Nie wiem co Wy tam macie za wodę z Hcg😉😉😉
A swoją drogą z jakich zakątków Polski, świata jesteście? Ja woj. Śląskie.EveB lubi tę wiadomość
💁♀️28
🙋♂️31
starania o pierwsze dziecko od 01.2020
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
badania nasienia - 09.2020
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
bezwzględna ilość prawidłowych 22,8mln✔️
30.11- laparoskopia z histeroskopią, udrożniony lewy jajowód, brak endometriozy
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
21.07 ⏸️ 13dpo beta 80,2❣️
23.07 15dpo beta 278,1 ❣️
26.07 18dpo beta 2246
-
Ja w sumie też, ale mój mąż to taki echt ślonzok hahaha. Więc co nieco wpada mi w ucho, ale nie wychodzi mi to tak tak jemu16.05.2021r. KLARA ❤
Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
Styczeń 2023r. - cb 💔 -
Karola0612 wrote:Kupiłam test, rano będzie wiadomo ☺ ale dawno nie czułam się tak źle jak dzisiaj
Daj znać jak zatestujeszKarola0612 lubi tę wiadomość
16.05.2021r. KLARA ❤
Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
Styczeń 2023r. - cb 💔 -
Hmm powiem Wam, że zastanawiające jest to, że większość nas tu na forum to Ślązaczki. Ja jestem zdania, że środowisko w którym żyjemy ma też duży wpływ na naszą płodność, więc coś w tym może być. Bo ja to od dziecka tutaj na Śląsku mieszkam.
..ale nie mówię gwarą chociaż rozumiem jak niektorzy znajomi "godają"💁♀️28
🙋♂️31
starania o pierwsze dziecko od 01.2020
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
badania nasienia - 09.2020
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
bezwzględna ilość prawidłowych 22,8mln✔️
30.11- laparoskopia z histeroskopią, udrożniony lewy jajowód, brak endometriozy
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
21.07 ⏸️ 13dpo beta 80,2❣️
23.07 15dpo beta 278,1 ❣️
26.07 18dpo beta 2246
-
Karola0612 wrote:Kupiłam test, rano będzie wiadomo ☺ ale dawno nie czułam się tak źle jak dzisiaj
No to trzymam kciuki za dwie krechy! Pochwal się jutroKarola0612 lubi tę wiadomość
Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
nick nieaktualnyja najbardziej boję się tego, że wszelkie objawy które obecnie odczuwam, to je sobie wmawiam. Najgorsze jest to czekanie, obecnie jestem 5 dpo i jeszcze co najmniej 5 dni do testowania. Najdziwniejszym objawem, jaki mam teraz jest fakt, że w ogóle nie bolą mnie piersi a zawsze tuż po owulacji pojawiał się ból, hmm
Przejrzałam sobie galerie z testami ciążowymi i takie pewniejsze kreski pojawiały sie 12-15 dpo. Wcześniej nie ma co się łudzić, choć pokusa testowania wcześniej jest silniejsza i być może sama się na nią skuszęawE lubi tę wiadomość
-
PaulaSza wrote:ja najbardziej boję się tego, że wszelkie objawy które obecnie odczuwam, to je sobie wmawiam. Najgorsze jest to czekanie, obecnie jestem 5 dpo i jeszcze co najmniej 5 dni do testowania. Najdziwniejszym objawem, jaki mam teraz jest fakt, że w ogóle nie bolą mnie piersi a zawsze tuż po owulacji pojawiał się ból, hmm
Przejrzałam sobie galerie z testami ciążowymi i takie pewniejsze kreski pojawiały sie 12-15 dpo. Wcześniej nie ma co się łudzić, choć pokusa testowania wcześniej jest silniejsza i być może sama się na nią skuszę
Jejku, jakbym ja napisała tego posta 🤪 wszystko się zgadza, no może oprócz tego, że u mnie 6-7 dpo.
Trzymam mocno kciuki za II 😍PaulaSza lubi tę wiadomość
23.12.2020 - ⏸️ 🍀
03.01.2021 - 💔6 tc
04.01.2021 - pierwsza (i ostatnia) wizyta
---
24.05.2021- sono-HSG - lewy jajowód drożny, prawy udrożniono