We wrześniu testujemy i na dwie kreski oczekujemy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Widać cienie ♥️
Czekamy na potwierdzenie betaaoede, guerretenshi, EveB lubią tę wiadomość
04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
aoede wrote:Daj znać jak beta 😉 Trzymam kciuki!
Ja zrobiłam clerblue rano i jest delikatny cień...
https://zapodaj.net/b954784d063f4.jpg.htmlEveB, aoede lubią tę wiadomość
-
Ja zrobiłam jeszcze jeden teraz test. Też facelle.
I jest taka sama
Ze wczoraj:
Z dzisiaj:
Dziwne rzeczy 😉 czekam do jutra na betę.
Ps. Myślałam, że przy mojej córcę nauczyłam się cierpliwości... G...no prawda 😉😂
Idę się zdrzemnąć... Senność dopada mnie chyba że stresu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 08:38
guerretenshi, Nastkaa97, Miiniala lubią tę wiadomość
-
EveB wrote:Ja zrobiłam jeszcze jeden teraz test. Też facelle.
I jest taka sama
Że wczoraj:
[img]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/697bed 059d02.jpg[/img]
Z dzisiaj:
Dziwne rzeczy 😉 czekam do jutra na betę.
Ps. Myślałam, że przy mojej córkę nauczyłam się cierpliwości... G...no prawda 😉😂
Idę się zdrzemnąć... Senność dopada mnie chyba że stresu. -
U mnie dziś na teście śnieżna bel vizira. Nie ma opcji żeby znaleźć choćby naciągany cień cienia cienia. 😢😭Coś było nie tak ze śluzem w tym cyklu. Czekam na @ jutro i w piątek na pierwsze badania...
Co powinnam zrobić w 3 dc?
Estradiol
LH
FSH
Prolaktyna
Testosteron
Czy coś jeszcze? To moje pierwsze badania w tym kierunku. Chciałabym iść do lekarza od razu z jakimś konkretem. Wymazy miałam wszystkie robione mniej niż rok temu dwa razy.starania o 👶 od 1.2020 🍀
08.2021 - 16 tc 💔 ♀️
04.2023 - 11 tc 💔 ♀️
10.2023 - 14 tc 💔 ♂️
03.2024 - 10 tc 💔♀️
07.2024 - ciąża pozamaciczna
MTHFR C677T (homo)
PAI-1 4G/5G (hetero)
W końcu będzie dobrze 💚 jeśli jeszcze nie jest dobrze to znaczy, że to jeszcze nie koniec 💪 -
Kiedy ostatnio robiłaś betę? 😉 Nie stresuj się - testy jak widać są zawodne i nie są wyznacznikiem w 100 proc 😉
Paulaxz lubi tę wiadomość
-
Magda_Z wrote:U mnie dziś na teście śnieżna bel vizira. Nie ma opcji żeby znaleźć choćby naciągany cień cienia cienia. 😢😭Coś było nie tak ze śluzem w tym cyklu. Czekam na @ jutro i w piątek na pierwsze badania...
Co powinnam zrobić w 3 dc?
Estradiol
LH
FSH
Prolaktyna
Testosteron
Czy coś jeszcze? To moje pierwsze badania w tym kierunku. Chciałabym iść do lekarza od razu z jakimś konkretem. Wymazy miałam wszystkie robione mniej niż rok temu dwa razy.
Co do badań to jeszcze można DHEA zrobić z początku cyklu i androstedion. Tak przynajmniej mi lekarz nabazgrał ja też w przyszłym cyklu machnę je 2/3dc. Na razie czekam na @...
Edit: looknelam jeszcze na Twój wykres. Nie przekreślaj go jeszcze! Już 13 dzień z tak wysoka stabilna tempka zastanawia.. ja nigdy w życiu tak nie mislam😂 a dziewczynom nawet po prognozowanej małpie potrafiły wychodzić 2 kreseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 09:18
Magda_Z, Siilike lubią tę wiadomość
💁♀️28
🙋♂️31
starania o pierwsze dziecko od 01.2020
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
badania nasienia - 09.2020
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
bezwzględna ilość prawidłowych 22,8mln✔️
30.11- laparoskopia z histeroskopią, udrożniony lewy jajowód, brak endometriozy
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
21.07 ⏸️ 13dpo beta 80,2❣️
23.07 15dpo beta 278,1 ❣️
26.07 18dpo beta 2246
-
Siilike wrote:Ja czasem mam długie pazy . Uważaj żeby się nie podrapać, bo szyjka jest bardzo wrażliwa i ukrwiona, może Ci polecieć trochę krwi, jak się drapniesz.
Jak tam u Was Dziewczyny? U mnie tempka chyba spada ...
hmm, no faktycznie, trochę spadek, ale to za wcześnie na taki spadek przed @ więc może to wróżyc coś dobrego
Dziewczyny, gratuluje kresek i cieni. EveB, dzisiaj rzeczywiście szersza kreseczka i bardziej widoczna
guerretenshi, test rozebrany do golasa ale cień widać!
Magda, ja miałam w 3 dniu FSH, LH, Estradiol (do tego glukozę i insulinę), teraz w I fazie cyklu (nie koniecznie w 3dc mam testosteron, DHEAS, 17-OHP i w II fazie mam progesteron -
Ah jak pięknie patrzy się na te kreseczki Cieszę się choćby to były moje kreski hahah.
Trzymam kciuki za resztę!
Ja idę z moim drugim dziwnym cyklem to ginekologa dzisiaj.. niech łobejrzy co się tam dzieje... bo dobrze się chyba nie jest.
Pewnie też czekają mnie wszystkie badania. Eh...16.05.2021r. KLARA ❤
Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
Styczeń 2023r. - cb 💔 -
aoede wrote:Daj znać jak beta 😉 Trzymam kciuki!
Ja zrobiłam clerblue rano i jest delikatny cień...
https://zapodaj.net/b954784d063f4.jpg.html
Kup sobie Clearblue ktore pokazuje dwie rownolegle kreski on jest 10mlU26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
ale się dzieje 🥰😍🔥
za dni parę mam nadzieje same mocne krechy tu zobaczę
będzie udany wrzesień!
i kredki na teście najładniej ciemnieją co drugi dzień tak jak to się chodzi na betę
nie raz widziałam że zdarzał się test jaśniejszy od poprzedniego ( wina testu moczu picia itd) a na następny dzień ciemniejszy podwójnie także nic mi tu nie skreślać a czekać!! spokojnie 😄
ja dziś mam ten dzień ..siadam i boli ale śluzu tyle co nic🤔 ..nigdy tak nie miałam w czasach obserwacji oczywiście 😆
szyjka mega wysoko takze zobaczymy jak jutro i pojutrze temp sie tutaj zachowa . pierwszy raz mierze 😆
Szyszka90, Nastkaa97, EveB lubią tę wiadomość
-
Hejka! Po cichu wam gratuluję bo na wszystkich testach z dziś widzę kreseczki 🥰EveB nie stresuj się, od stresu skacze Prolaktyna a kreseczka jest dziś ciemniejsza niż wczoraj :* lepiej iść na betę jutro bo będziesz mogła ładnie wyliczyć przyrost :*
Jeżeli chodzi o mnie to temp dzisiaj skoczyła nie wiem co to było wczoraj ale powiem wam że mega odlot od niedzieli, mdłości zawroty głowy dziś jeszcze doszedł kapeć w ustach. Próbuję to podciągnąć pod nadmiar wody z cytryna ale czy to ma sens? Nie wiem co się dzieje czuję się mega dziwnie. Przez moje wczorajsze samopoczucie 3 osoby zasugerowały mi że może to ciąża nie wiedząc że to dopiero 2 dpo ale co komu będę tłumaczyć. Nawet trochę się ucieszyłam jak tak pytali i myślałam jak bardzo chciałabym im powiedzieć że TAK! No ale nie nie. Nie możliwe chyba że jestem jakimś ewenementem. Odliczam dni do testowania 6!