We wrześniu testujemy i na dwie kreski oczekujemy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, czy ja dobrze widzę? Wynik bety 14? tzn że ciąża?
Ja dziś się testowałam Pepino i znowu wyszła blada kreska po czasie, ale w nocy 3 razy sikałam ;/ wiec ten mocz mam bardzo rozwodniony. Kupiłam sobie facelle i wyszła mega blada kreska, ale nie robię sobie nadziei. Chyba jutro pójde na bete, bo wkurzają mnie te testy... ;/
Nastkaa97, Siilike lubią tę wiadomość
-
PaulaSza wrote:Czesc dziewczyny, czy ja dobrze widzę? Wynik bety 14? tzn że ciąża?
Ja dziś się testowałam Pepino i znowu wyszła blada kreska po czasie, ale w nocy 3 razy sikałam ;/ wiec ten mocz mam bardzo rozwodniony. Kupiłam sobie facelle i wyszła mega blada kreska, ale nie robię sobie nadziei. Chyba jutro pójde na bete, bo wkurzają mnie te testy... ;/ -
nick nieaktualny
-
Jest rzeczywiście pozytywna, tylko wynik jest niziutki... a mierzysz sobie temperaturę? Może miałaś jednak później owulację? Ja też bym Ci poradziła tak jak dziewczyny: zbadaj po 48h i koniecznie idź do lekarza, bez względu na wynik :* Ściskam mocno! -
szczesciara30 wrote:Test negatywny był przed
szczesciara30 lubi tę wiadomość
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
wydaje mi się że ciąża. boje się tylko że to spadkowe bo wcześniej pisałaś o wyniku progesteron i był bardzo niski
sama w sumie z tym krwawiewienim byłam w podobnej sytuacji i wszystko było ok także trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2020, 15:35
-
PaulaSza wrote:Czesc dziewczyny, czy ja dobrze widzę? Wynik bety 14? tzn że ciąża?
Ja dziś się testowałam Pepino i znowu wyszła blada kreska po czasie, ale w nocy 3 razy sikałam ;/ wiec ten mocz mam bardzo rozwodniony. Kupiłam sobie facelle i wyszła mega blada kreska, ale nie robię sobie nadziei. Chyba jutro pójde na bete, bo wkurzają mnie te testy... ;/