We wrześniu złote liście zwiastują dziecka przyjście🍁🍂🍄🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa93 wrote:A gdzie mierzysz temperaturę? W ustach czy w pochwie?
-
Czytoto wrote:Nie, moim zdaniem znowu jej nie było 🙂 chciałam zrobić tego proga żeby sprawdzić, ale teraz już nie ma sensu🙂
Zawsze masz takie długie krwawienia? Bo są mega długaśne😱 a owu chyba rzeczywiście nie było bo niskie te temperatury no i krótka by była ta faza lutealna. Z drugiej strony dobrze, że już przyszła to szybciej zaczniesz kolejnu cykl może ten szczęśliwy🍀✊😊24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
nick nieaktualny
-
U mnie też z jajnikami jest różnie w czerwcu jak byłam na wizycie to strasznie bolał mnie lewy A lekarz powiedział że dominujacy jest prawy ....
Odnośnie tych witamin D 3 to Wasi partnerzy, mężowie biorą jaka dawkę? 2000 j czy większą?JA 34 ON 35
Starania od 1/2020
0 ciąż
Ja
PCOS, Hashimoto
badania hormonalne ok
jajowody drożne
I IUI 3/2023 - nieudana
4/2023 - pierwszy raz stymulacja lamettą - cykl bezowulacyjny
mam nadzieję ze 9/2023 podejdziemy do drugiej IUI
ON
badania hormonalne ok
morfologia 0% poprawiona suple -> 4%
Czekamy na NASZ CUD
"Wszystko wali się
a ja nie mogę biec
może ten deszcz udaje łzę
minie ten sen i będzie ok..." -
Edith 19 wrote:U mnie też z jajnikami jest różnie w czerwcu jak byłam na wizycie to strasznie bolał mnie lewy A lekarz powiedział że dominujacy jest prawy ....
Odnośnie tych witamin D 3 to Wasi partnerzy, mężowie biorą jaka dawkę? 2000 j czy większą?
Mój 2000-3000 zależy ile kropelek mu się weźmie 🤭 bo bierzemy vigantol
09.09.2021 ⏸️
5.11 - 1 prenatalne, synek 💙
31.12 - polowkowe ✊🙏
26+0- 996g
30+5- 2010g
Euthyrox, Clexane, Acard
04.2021 17tc 💔 -
KaJa wrote:Zawsze masz takie długie krwawienia? Bo są mega długaśne😱 a owu chyba rzeczywiście nie było bo niskie te temperatury no i krótka by była ta faza lutealna. Z drugiej strony dobrze, że już przyszła to szybciej zaczniesz kolejnu cykl może ten szczęśliwy🍀✊😊
Anka, jestem już zapisana na wizytę, chyba w sobotę zrobię cały I etap badań, bo w zeszłym miesiącu się nie udało 😑 -
celina550 wrote:Tak 14 dni roboczych. Pani w rejestracji podkreśliła że RO BO CZYCH. Czyli jeszcze trochę.
Ja miałam akurat na żywca, w drugiej fazie cyklu, sama biopsję. W narkozie to nic nie poczujesz.
Krwawiłam/plamilam przez tydzień, bolał brzuch, to wszystko. Czekam 😃
Ojoj na żywca, bolało bardzo? Ja się nie tyle boję bólu ile tego że się nie obudzę po narkozie 😳 -
Zuzlo wrote:Czemu ten czas się tak ciągnie! Chce już niedziele - bo albo 🐒 przyjdzie i trzeba wziąć się znowu do roboty, albo będzie ⏸🙏🏼✊🏼
Testuj mi tu ale już!😂Olenkaa lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
nick nieaktualny
-
KaJa wrote:Testuj mi tu ale już!😂
Wczoraj testowałam testem Hello Baby, i powiem Wam, bo nie pisałam tego, ale wydawało mi się, że w dobrym świetle widziałam jakby tak bardzo słabo drugą kreseczkę.
Na zdjęciu tego nie widać. Chyba, że to głowa sobie już wymyśla i widzi to co chciałby widzieć, bo ogólnie było biało 😭
Poczekam chyba do tej niedzieli jeszcze. Dziś rano sprawdzałam temperaturę to miałam 36,6, wczoraj 36,7, ale ogólnie nie wiem jakie mam temperatury, bo to moje pierwsze mierzenia 😅córka - 2018 ✨
syn - 2022 ✨ -
Też się nie mogę doczekać. Dzisiaj 12dpo, ale czuję się jak zawsze przed @. Test wczoraj w kolorze bieli vizira. Chyba nie będę nic już testować, tylko zaczekam na okres 🤷♀️ i to jeszcze ta faza płaczliwości i smutku, jakby samo czekanie nie było wystarczająco trudne
-
Zuzlo wrote:Wczoraj testowałam testem Hello Baby, i powiem Wam, bo nie pisałam tego, ale wydawało mi się, że w dobrym świetle widziałam jakby tak bardzo słabo drugą kreseczkę.
Na zdjęciu tego nie widać. Chyba, że to głowa sobie już wymyśla i widzi to co chciałby widzieć, bo ogólnie było biało 😭
Poczekam chyba do tej niedzieli jeszcze. Dziś rano sprawdzałam temperaturę to miałam 36,6, wczoraj 36,7, ale ogólnie nie wiem jakie mam temperatury, bo to moje pierwsze mierzenia 😅
Trzymam za Ciebie kciuki, oby ⏸️ 🙏😘Zuzlo lubi tę wiadomość
-
Zuzlo wrote:Wczoraj testowałam testem Hello Baby, i powiem Wam, bo nie pisałam tego, ale wydawało mi się, że w dobrym świetle widziałam jakby tak bardzo słabo drugą kreseczkę.
Poczekam chyba do tej niedzieli jeszcze. Dziś rano sprawdzałam temperaturę to miałam 36,6, wczoraj 36,7, ale ogólnie nie wiem jakie mam temperatury, bo to moje pierwsze mierzenia 😅
To testuj jutro 😀 ja chyba pęknę i nie wytrzymam do piątku, sikne jutro 😀 mam słabą silną wolę 🤭Zuzlo lubi tę wiadomość
09.09.2021 ⏸️
5.11 - 1 prenatalne, synek 💙
31.12 - polowkowe ✊🙏
26+0- 996g
30+5- 2010g
Euthyrox, Clexane, Acard
04.2021 17tc 💔 -
Olenkaa wrote:To testuj jutro 😀 ja chyba pęknę i nie wytrzymam do piątku, sikne jutro 😀 mam słabą silną wolę 🤭
Myślisz, że ja nie chce testować? Ja mogłabym codziennie 😂 ale pózniej jakoś tak smutno jak widzę tę jedną kreskę 😭córka - 2018 ✨
syn - 2022 ✨ -
Może wstaw, my tu jesteśmy mistrzynie w szukaniu cieni😁 a nawet jak nie będzie widać to u Ciebie nic straconego. Tego testu o którym mówisz nie znam. On ma czułość 10?Olenkaa lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️