WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Maka wrote:Tak jest
Ten cykl wyjątkowo na króliki... nie leniwca.
trzymam kciuki zeby byl szczesliwy
-
Dokłądnie
choc ja czuje ze owulka juz byla - bo cyce mnie napierniczja a- a zawsze tak mam po.. tylko sie zastanawiam czy brac juz lutke czy nie ;/ chyba od jutra wezme
Maka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dokłądnie
choc ja czuje ze owulka juz byla - bo cyce mnie napierniczja a- a zawsze tak mam po.. tylko sie zastanawiam czy brac juz lutke czy nie ;/ chyba od jutra wezme
Mnie też napierdzielają właśnie...;/ Mam tylko nadzieję, że już będzie szła tylko ku górze... bo sie wkurwię jak jutro będzie spadek. -
nick nieaktualny
-
czy sikamy czy nie sikamy i tak na owulke wszystkie czekamy
biedronka1982, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:A objawy mam te same, co Wy, tylko ich nie zaznaczam, bo probuje tego mitycznego wyluzowania. Podobno od tego sie zachodzi!
-
nick nieaktualnyMaka wrote:mi to w niczym nie pomogło
Obalam mity
Ania_84, Maka, Eweloka84, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Mi tak w brzchu gulgocze, az dziewczyny z pracy na mnie dziwnie patrza
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
biedronka1982 wrote:To zes pocieszyla! Nie wyluzuj - zle; wyluzuj - tez zle. No to jak tu qwa wreszcie zajsc?! A, juz wiem! W wieku 17 lat na dyskotece w kiblu!
Nie wiem, ja już staje z moim na głowie... Może jak stanę na rzęsach to się w końcu uda?biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:A co to ten FART? Fajna Akcja Rzniecia Tylem? Wyprobujemy dzis!
Patrz a ja już wczoraj próbowałam ;] Znaczy do mnie wczoraj przyszedł FART - tak chciałam napisać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 11:44
biedronka1982, Eweloka84 lubią tę wiadomość