WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucy91 wrote:To niedziela lub poniedzialek

No właśnie chyba w poniedziałek rano podjade sobie na krew... bo te domowe testy czasami zbyt późno wychodzą, człowiek się tylko wqrwia..
a tak wiesz na czym stoisz. No i ustalone, w poniedziałek testuję, jesli małpiszon nie przyjdzie......
Lucy91 lubi tę wiadomość
K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc

-
To trzymam kciuki, ja zrobie sikaczaK4lina wrote:No właśnie chyba w poniedziałek rano podjade sobie na krew... bo te domowe testy czasami zbyt późno wychodzą, człowiek się tylko wqrwia..
a tak wiesz na czym stoisz. No i ustalone, w poniedziałek testuję, jesli małpiszon nie przyjdzie......
Pa pa :*Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
przebije cie ja dzis zarywam noc ;PMaka wrote:Ja też z kawką.. a dzisiaj siedzę do 15:30;/
Maka lubi tę wiadomość
-
niestety chce to skonczyc jutro i miec wolny weekendMaka wrote:No to faktycznie przebiłaś. Podziwiam Cię.
na relaks
Maka lubi tę wiadomość
-
zazdroszczę Ci, ja w sobotę mam egzaminy w szkole i teraz każdą chwilę wolną zarywam żeby coś ogarnąć bo za fiksa tego nie rozumiemAnia_84 wrote:niestety chce to skonczyc jutro i miec wolny weekend
na relaks 

mam pytanie, czy któraś z Was robiła badania anty HIV? jak tak to płaciłyście za nie czy nie?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
w ciazy jest bezplane chyba - dostajesz skierowanie od lekarzaKajoni wrote:zazdroszczę Ci, ja w sobotę mam egzaminy w szkole i teraz każdą chwilę wolną zarywam żeby coś ogarnąć bo za fiksa tego nie rozumiem

mam pytanie, czy któraś z Was robiła badania anty HIV? jak tak to płaciłyście za nie czy nie?
bo to sa badanie ktore w ciazy trzeba zrobic
Kajoni lubi tę wiadomość
-
Badanie przeciwciał anty-HIV 35,00zł
Badanie RNA HIV-1, RNA HCV, DNA HBV 306,00
ale chyba chodzi tylko o przeciwciała ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 09:51
Kajoni lubi tę wiadomość
-
A nie mozesz isc do gin ?? to on powinien dacKajoni wrote:dziś byłam u rodzinnego i nie dał mi skierowania, a płatne 360zł! ogłupiałam i nie zrobiłam. Strasznie dużo kasy! Patrzę właśnie na net i nie wiem o co chodzi
-
Ania_84 wrote:Badanie przeciwciał anty-HIV 35,00zł
u mnie rodzinna powiedziała że to ma być badania co się nazywa:
HIV test potwierdzenia met. Westernblot i ono kosztuje 360 zł. ALe nie będę tyle płacić, widziałam to badanie co napisałaś, 40zł i tyle -
to znaczy ginka mi powiedziała, że mam zrobić te badania, ale nie dała mi skierowania, bo lekarz priv to chyba nie wypisuje skierowań na nfz, więc skoro miałam zapłacić tak czy siak, to po co mi skierowanie. I napisała mi że to ma być ANTY HIV. A dziś poszłam do siebie do rodzinnego, żeby mi na mocz, morfologie i glukozę wypisała, a resztę tych co mam zrobić (HIV, TPO, i jeszcze jakieś) to też mogą mi u nas pobrać tylko trzeba zapłacić. I ona miała 3 różne te na HIV i wybrała ten najdroższy, to powiedziałam,że nawet nie mam tyle kasy przy sobie, bo za tamte pozostałe zapłaciłam 150 a jeszcze 360 to nie miałam absolutnie tyle:]Ania_84 wrote:A nie mozesz isc do gin ?? to on powinien dac

35odc.