WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucy91 wrote:To niedziela lub poniedzialek
No właśnie chyba w poniedziałek rano podjade sobie na krew... bo te domowe testy czasami zbyt późno wychodzą, człowiek się tylko wqrwia..
a tak wiesz na czym stoisz. No i ustalone, w poniedziałek testuję, jesli małpiszon nie przyjdzie......Lucy91 lubi tę wiadomość
K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc
-
K4lina wrote:No właśnie chyba w poniedziałek rano podjade sobie na krew... bo te domowe testy czasami zbyt późno wychodzą, człowiek się tylko wqrwia..
a tak wiesz na czym stoisz. No i ustalone, w poniedziałek testuję, jesli małpiszon nie przyjdzie......
Pa pa :*Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Maka wrote:Ja też z kawką.. a dzisiaj siedzę do 15:30;/
Maka lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:No to faktycznie przebiłaś. Podziwiam Cię.
na relaks
Maka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:niestety chce to skonczyc jutro i miec wolny weekend
na relaks
mam pytanie, czy któraś z Was robiła badania anty HIV? jak tak to płaciłyście za nie czy nie?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Kajoni wrote:zazdroszczę Ci, ja w sobotę mam egzaminy w szkole i teraz każdą chwilę wolną zarywam żeby coś ogarnąć bo za fiksa tego nie rozumiem
mam pytanie, czy któraś z Was robiła badania anty HIV? jak tak to płaciłyście za nie czy nie?bo to sa badanie ktore w ciazy trzeba zrobic
Kajoni lubi tę wiadomość
-
Badanie przeciwciał anty-HIV 35,00zł
Badanie RNA HIV-1, RNA HCV, DNA HBV 306,00
ale chyba chodzi tylko o przeciwciała ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 09:51
Kajoni lubi tę wiadomość
-
Kajoni wrote:dziś byłam u rodzinnego i nie dał mi skierowania, a płatne 360zł! ogłupiałam i nie zrobiłam. Strasznie dużo kasy! Patrzę właśnie na net i nie wiem o co chodzi
-
Ania_84 wrote:Badanie przeciwciał anty-HIV 35,00zł
u mnie rodzinna powiedziała że to ma być badania co się nazywa:
HIV test potwierdzenia met. Westernblot i ono kosztuje 360 zł. ALe nie będę tyle płacić, widziałam to badanie co napisałaś, 40zł i tyle -
Ania_84 wrote:A nie mozesz isc do gin ?? to on powinien dac