WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
podpytaj sie jeszcze innych dziewczyn- moja siostra robila tylko anty hiv
oki zmykam bo sie nei wyrobie -
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Maka, hej! Co mozna, jak mozna? To po to latam na zumby i fitnessy, zeby bita smietane do wszystkiego dodawac?
HahaNie martw się... ja wczoraj biegałam.. a później zjadłam całą czekolade... Ale bita śmietana to jest myśl! Smaka mi narobiłaś Ty biedronko Ty!
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
kurde dziewczyny mam zły dzień dziś... chyba nerwy ze względu na okres mi już puszczają... dowiedziałam się ze siostra mojego A będzie miała córkę i strasznie mnie to podłamało jakoś, bo w momencie kiedy ja pomyslałam że chciałabym dziecko ona wzieła i wpadkę zaliczyła... no kur... gdzie tu sprawiedliwość????
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:kurde dziewczyny mam zły dzień dziś... chyba nerwy ze względu na okres mi już puszczają... dowiedziałam się ze siostra mojego A będzie miała córkę i strasznie mnie to podłamało jakoś, bo w momencie kiedy ja pomyslałam że chciałabym dziecko ona wzieła i wpadkę zaliczyła... no kur... gdzie tu sprawiedliwość????
Skarbie ja to już w ciągu starań przeżyłam tyle razy... Co chwile dowiaduje się o jakieś ciąży. Wiem jakie to podłe uczucie... Nie jesteś sama. Przytulam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dobra, wezcie mi cos doradzcie. Mam isc we wtorek na wizyte. Chcialam sobie endo po tym calym winie skontrolowac, ale bita smietana mozg mi zalala i teraz nie wiem. Bo to bedzie 22dc, teoretycznie 7dpo, czyli cos kolo implantacji. Czy to cale USG nie zaszkodzi w strategicznym momencie?
-
biedronka1982 wrote:No dobra, wezcie mi cos doradzcie. Mam isc we wtorek na wizyte. Chcialam sobie endo po tym calym winie skontrolowac, ale bita smietana mozg mi zalala i teraz nie wiem. Bo to bedzie 22dc, teoretycznie 7dpo, czyli cos kolo implantacji. Czy to cale USG nie zaszkodzi w strategicznym momencie?
Mnie się wydaje że USG nie zaszkodzi... prędzej takie inne badaniebiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Mowimy o seksach czy o badaniach? Bo ja tu na powaznie, obawy rozwiac chcialam...
No o badaniach... Gin przecież nie tylko robi USG;)
A tak z innej beczki...
Na śniadanio- obiad zrobiłam sobie brokuł i kurczaka (nie żebym się tak zdrowo odżywiała)...
I teraz w pracy jedzie jakbym się sfanzoliła.. jest to normalne żeby brokuł tak jebał? -
nick nieaktualny