WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
izabelka04 wrote:kierzynka chciałam napisac ze na poprawe nastroju proponuje gorącą czekoladę,ale ty przeciez na diecie wiec może soczek marchewkowy...
nie smutaj na każdego kiedys przyjdzie pora....dla ciebie też jest napewno przewidziane seruszko
widzisz ja jestem teraz na takim rozstaju dróg że nawet nie chcę juz tego dziecka (przepraszam za te słowa) ale taka jest prawda mam problemy z mężem ale nie chce mi sie o tym pisac...mam juz myśli najgorsze, nie wiem co z nami bedzie...a co do mojego serduszka to napewno kiedyś będzie ale ja jestesm strasznie niecierpliwa
Izunia napiszesz co tam sie dzieje jak będziesz miała na to ochotę, teraz nie musiszmam nadzieje że wszystko sie skończy dobrze
i za pomysł z czekoladą bardzo dziękujędobrze mi sie robi od samego myslenia o tym
-
nick nieaktualnyBiedroneczko usg nie zaszkodzi. Ja byłam już w ciązy i mi usg robiła lekarz (ciązy nie widziała bo za wcześnie) i nic się nie działo złego. Tak samo badania ginekologiczne wtedy miałam robione - sam początek,pierwsze 2 tygodnie bodajże. Tak więc spokojnie kochana, powiedz lekarzowi swoje obawy i jak jest normalny to normalnie do tematu podejdzie.
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
aaa no to zostaje woda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też winkuje..
na poprawę endometrium
póki co w 7dc miało 7,7mm, jutro idę znowu na usg... Oby urosło
Dobry wieczór miłe Panie
Biedronka, gdy byłam w ciąży z córką i poszłam do gina w 5 tyg to zbadał mnie na fotelu ręką, stwierdził że szyjka spulchniona i ze być może to ciąża. Usg nie robił bo stwierdził że i tak nic jeszcze nie zobaczy. W 7 tyg robił mi usg dopochwowe i w 11 tez... Później już były usg normalne. Reasumując, uważam że badanie gin na fotelu nie zaszkodzi, tym bardziej jeśli gin wie ze się staracie
Buźka :-*biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
ja dziś o suchym pysku, musze odpocząć po dłłłługim weekendzie
-
nick nieaktualny
-
ja z fervexem w kubku..
i @ w gaciach
kierzynka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
ten fervex można zaakceptować ale pasażerce w majtach mówimy stanowcze NIE!
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Martuska
przynajmniej do koleżanki w majtach mogę pogadać hahahah
się już doczekać swojego nie mogę tu na miejscu
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
a kiedy sie stawi na posterunku?