WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry - ja dzis z herbatka
miałąm zarwac noc a tu o 22 padłam na mordke - musze zadzwonic ze dzis nie da rady wystawic rach i ze bedzie w poiedzialek... -
biedronka1982 wrote:No dobra, wezcie mi cos doradzcie. Mam isc we wtorek na wizyte. Chcialam sobie endo po tym calym winie skontrolowac, ale bita smietana mozg mi zalala i teraz nie wiem. Bo to bedzie 22dc, teoretycznie 7dpo, czyli cos kolo implantacji. Czy to cale USG nie zaszkodzi w strategicznym momencie?
biedronka1982, Maka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Nie wiem czy ktoś Ci doradził już coś w tym temacie ale usg można przecież monitoring robi się każdego dnia. Ale powiedz lekarzowi niech swoje zdanie wyrazi
Dzis mam nadzieje bede spokojniejsza, bo jak nie, to mi za bardzo prolaktyna podskoczy i zas dupa a nie ciaza bedzie!
-
biedronka1982 wrote:Ja to ogolnie wczoraj jak ta bomba zegarowa bylam i do wybuchu wystarczylo doslownie jedno slowo! Potem sie i chlopu oberwalo, bo jak eksplozja, to na calego!
Dzis mam nadzieje bede spokojniejsza, bo jak nie, to mi za bardzo prolaktyna podskoczy i zas dupa a nie ciaza bedzie!
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:To miałyśmy taki sam humorek z tym że ja jeszcze płakałam i powstrzymać się nie mogłam. A dzisiaj się wszystkich czepiam przed chwilą zjebałam dziewczyny na ciążowym za palenie.I chodzbym nie wiem jak sie poobrazały to nie przeproszę za swoje zdanie w tym temacie.
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:I co tu taka cisza? Pracujecie w piatek? Po co?! Przeciez zaraz weekend!
Już się pokłóciłam dzisiaj na forum to rodzinie będzie lżej
Buziaki trzymajcie się cieplutkobiedronka1982, Eweloka84, Maka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny