X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    bo ja wczoraj robilam badania i mam wynik 4'91 nqa norme 4,11 chyba i zaznaczone to na czerwono i obok jest literka H. to bylo badanie anty TP. i nie wiem co to znaczy

to znaczy "high" czyli za wysoko - ponad normę
    tak jak u mnie i u Ciebie Maluch wysysa z Ciebie wszystko :)
    pewnie bedziesz przez ciążę na lekach. idź z tymi wynikami jak najszybciej do gina

• Papi Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZEŚĆ DZIEWCZYNY . :) Jestem tutaj nowa. Z mężem zaczęliśmy właśnie starania o maleństwo ,toteż wszystkiego się dopiero uczymy .:) Mam do was pytanie . Moje cykle są krótkie - 24 dniowe. Jutro przypada mi termin @.. Jak myślicie którego dnia cyklu mam największą szanse na zajście w ciąże? Od nowego cyklu mam zamiar prowadzić wszystkie obserwację swojego ciała (śluz ,temp etc.) To będzie dopiero nasz pierwszy miesiąc starań zatem mam nadzieję , że szybciutko nam się uda i niebawem będę w ciąży.
    Z góry dziękuję za odpowiedz .:)

♥ ♥ ♥
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    to znaczy "high" czyli za wysoko - ponad normę
    tak jak u mnie i u Ciebie Maluch wysysa z Ciebie wszystko :)
    pewnie bedziesz przez ciążę na lekach. idź z tymi wynikami jak najszybciej do gina
    dzieki za informacje, tak myslalam ze jest za wysoko. mam wizyte 20 stycznia to wtedy jej pokaze.

MalutkaEve lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papi wrote:
    CZEŚĆ DZIEWCZYNY . :) Jestem tutaj nowa. Z mężem zaczęliśmy właśnie starania o maleństwo ,toteż wszystkiego się dopiero uczymy .:) Mam do was pytanie . Moje cykle są krótkie - 24 dniowe. Jutro przypada mi termin @.. Jak myślicie którego dnia cyklu mam największą szanse na zajście w ciąże? Od nowego cyklu mam zamiar prowadzić wszystkie obserwację swojego ciała (śluz ,temp etc.) To będzie dopiero nasz pierwszy miesiąc starań zatem mam nadzieję , że szybciutko nam się uda i niebawem będę w ciąży.

cześć Papi :)

ciężko powiedzieć kiedy masz owulkę, musisz prowadzić wykres i zaznaczać tempki i śluz i juz po pierwszym pełnym cyklu zauważysz jakąś prawidłowość :)

Papi lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papi wrote:
    nie wstrzelaj sie w owulacje, serduszkuj (haha swietnie to brzmi) sie codziennie lub co drugi dzien po @. pelen luz, pelen fun i notuj wszystko :) ale jak masz takie krotkie cykle to owulacja chyba jest 14 dni przed @? chyba ze cos mi sie popieprzylo, bo ja z teorii to noga jestem, praktyka lepiej mi wyszla :D

MalutkaEve, Papi, Eweloka84 lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • Papi Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ten miesiąc mam zamiar wszystko notować , wszystkie moje obserwacje , mam również umówioną już wizytę u ginka , także jestem pozytywnie nastawiona i mam nadzieję ,że już niedługo uda mi się zajść w ciążę .:)

♥ ♥ ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    nie wstrzelaj sie w owulacje, serduszkuj (haha swietnie to brzmi) sie codziennie lub co drugi dzien po @. pelen luz, pelen fun i notuj wszystko :) ale jak masz takie krotkie cykle to owulacja chyba jest 14 dni przed @? chyba ze cos mi sie popieprzylo, bo ja z teorii to noga jestem, praktyka lepiej mi wyszla :D

popieram w pełni :)
    mnie prowadzenie wykresu tak stresowało że kilka miesięcy zajść nie mogłam :P
    a potem przestałam prowadzić wykres i poszło szybko :D

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    damy radę :D tylko tego spadku formy się boję :P wiesz że później wypije jeden kieliszek i zaliczę zgona :P
    bedziesz bardzo ekonomiczna i nie będzie Ci trzeba dużo alkoholu dawać ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kierzka kochanie!! :) co u Ciebie?

o piciu rozmawiać nie chcę, to mój czuły punkt :P

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    popieram w pełni :)
    mnie prowadzenie wykresu tak stresowało że kilka miesięcy zajść nie mogłam :P
    a potem przestałam prowadzić wykres i poszło szybko :D

hehe a ja niczego nie prowadze i stresuje się bardziej niż jak prowadziłam ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Papi Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo Kajoni praktyka to jednak praktyka hehe :P Z kalendarzykowej teorii by wynikało , że moja owulka wychodzi ok. 10 dc , ale jak to jest naprawdę.. hmm..

Kajoni lubi tę wiadomość

♥ ♥ ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    hehe a ja niczego nie prowadze i stresuje się bardziej niż jak prowadziłam ;)

:) no to nie ma reguły :)
    każda musi robić co dla niej najlepsze :D

ale na pewno lampka wina się przyda :D

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    Kierzka kochanie!! :) co u Ciebie?

o piciu rozmawiać nie chcę, to mój czuły punkt :P

u mnie ok ;) ogólna nuda, staram sie o niczym nie myśleć ale im bardziej chcę nie mysleć to bardziej myślę i sie wkurzam tylko na to ;)
    Malutka gratuluję usłyszanego serduszka ;) musieliście być wzruszeni ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    :) no to nie ma reguły :)
    każda musi robić co dla niej najlepsze :D

ale na pewno lampka wina się przyda :D
    nie pije bo na diecie jestem ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papi wrote:
    Noo Kajoni praktyka to jednak praktyka hehe :P Z kalendarzykowej teorii by wynikało , że moja owulka wychodzi ok. 10 dc , ale jak to jest naprawdę.. hmm..

jeśli masz regularne cykle 24-dniowe to pewnie 10 dc, ale sama zobaczysz niedługo :)

Papi lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papi wrote:
    sex for fun i na pewno cos wyniknie. :)

Papi, MalutkaEve lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    u mnie ok ;) ogólna nuda, staram sie o niczym nie myśleć ale im bardziej chcę nie mysleć to bardziej myślę i sie wkurzam tylko na to ;)
    Malutka gratuluję usłyszanego serduszka ;) musieliście być wzruszeni ;)

dziękuję Kochana :****

bardzo wzruszeni, małżyk się przed ginką powstrzymywał :D
    eghh...wspaniałe przeżycie :D

i nawet się napic ze szczęścia nie mogę :)

a Ty mimo że dieta winko wytrawne powinnaś, ono nie przeszkadza w stosownej ilości :)

Kajoni lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    jeśli masz regularne cykle 24-dniowe to pewnie 10 dc, ale sama zobaczysz niedługo :)
    tak i bywanie na wieczornicy, bo tu sie zachodzi i czerwone wino :P

MalutkaEve, Papi lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa to słyszałam że winko jest spoko ;) musze sobie zakupic ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Papi Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No będzie jechana dziewczynki. :P

♥ ♥ ♥
‹‹ 1043 1044 1045 1046 1047 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ