WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:bo ja wczoraj robilam badania i mam wynik 4'91 nqa norme 4,11 chyba i zaznaczone to na czerwono i obok jest literka H. to bylo badanie anty TP. i nie wiem co to znaczy
to znaczy "high" czyli za wysoko - ponad normę
tak jak u mnie i u Ciebie Maluch wysysa z Ciebie wszystko
pewnie bedziesz przez ciążę na lekach. idź z tymi wynikami jak najszybciej do gina -
CZEŚĆ DZIEWCZYNY .
Jestem tutaj nowa. Z mężem zaczęliśmy właśnie starania o maleństwo ,toteż wszystkiego się dopiero uczymy .
Mam do was pytanie . Moje cykle są krótkie - 24 dniowe. Jutro przypada mi termin @.. Jak myślicie którego dnia cyklu mam największą szanse na zajście w ciąże? Od nowego cyklu mam zamiar prowadzić wszystkie obserwację swojego ciała (śluz ,temp etc.) To będzie dopiero nasz pierwszy miesiąc starań zatem mam nadzieję , że szybciutko nam się uda i niebawem będę w ciąży.
Z góry dziękuję za odpowiedz .♥ ♥ ♥ -
MalutkaEve wrote:to znaczy "high" czyli za wysoko - ponad normę
tak jak u mnie i u Ciebie Maluch wysysa z Ciebie wszystko
pewnie bedziesz przez ciążę na lekach. idź z tymi wynikami jak najszybciej do ginaMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPapi wrote:CZEŚĆ DZIEWCZYNY .
Jestem tutaj nowa. Z mężem zaczęliśmy właśnie starania o maleństwo ,toteż wszystkiego się dopiero uczymy .
Mam do was pytanie . Moje cykle są krótkie - 24 dniowe. Jutro przypada mi termin @.. Jak myślicie którego dnia cyklu mam największą szanse na zajście w ciąże? Od nowego cyklu mam zamiar prowadzić wszystkie obserwację swojego ciała (śluz ,temp etc.) To będzie dopiero nasz pierwszy miesiąc starań zatem mam nadzieję , że szybciutko nam się uda i niebawem będę w ciąży.
Z góry dziękuję za odpowiedz .
cześć Papi
ciężko powiedzieć kiedy masz owulkę, musisz prowadzić wykres i zaznaczać tempki i śluz i juz po pierwszym pełnym cyklu zauważysz jakąś prawidłowość
Papi lubi tę wiadomość
-
Papi wrote:CZEŚĆ DZIEWCZYNY .
Z góry dziękuję za odpowiedz .ale jak masz takie krotkie cykle to owulacja chyba jest 14 dni przed @? chyba ze cos mi sie popieprzylo, bo ja z teorii to noga jestem, praktyka lepiej mi wyszla
MalutkaEve, Papi, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
No właśnie ten miesiąc mam zamiar wszystko notować , wszystkie moje obserwacje , mam również umówioną już wizytę u ginka , także jestem pozytywnie nastawiona i mam nadzieję ,że już niedługo uda mi się zajść w ciążę .
MalutkaEve lubi tę wiadomość
♥ ♥ ♥ -
nick nieaktualnyKajoni wrote:nie wstrzelaj sie w owulacje, serduszkuj (haha swietnie to brzmi) sie codziennie lub co drugi dzien po @. pelen luz, pelen fun i notuj wszystko
ale jak masz takie krotkie cykle to owulacja chyba jest 14 dni przed @? chyba ze cos mi sie popieprzylo, bo ja z teorii to noga jestem, praktyka lepiej mi wyszla
popieram w pełni
mnie prowadzenie wykresu tak stresowało że kilka miesięcy zajść nie mogłam
a potem przestałam prowadzić wykres i poszło szybko -
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:popieram w pełni
mnie prowadzenie wykresu tak stresowało że kilka miesięcy zajść nie mogłam
a potem przestałam prowadzić wykres i poszło szybko
hehe a ja niczego nie prowadze i stresuje się bardziej niż jak prowadziłam -
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:Kierzka kochanie!!
co u Ciebie?
o piciu rozmawiać nie chcę, to mój czuły punkt
u mnie okogólna nuda, staram sie o niczym nie myśleć ale im bardziej chcę nie mysleć to bardziej myślę i sie wkurzam tylko na to
Malutka gratuluję usłyszanego serduszkamusieliście być wzruszeni
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPapi wrote:Noo Kajoni praktyka to jednak praktyka hehe
Z kalendarzykowej teorii by wynikało , że moja owulka wychodzi ok. 10 dc , ale jak to jest naprawdę.. hmm..
jeśli masz regularne cykle 24-dniowe to pewnie 10 dc, ale sama zobaczysz niedługoPapi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:u mnie ok
ogólna nuda, staram sie o niczym nie myśleć ale im bardziej chcę nie mysleć to bardziej myślę i sie wkurzam tylko na to
Malutka gratuluję usłyszanego serduszkamusieliście być wzruszeni
dziękuję Kochana :****
bardzo wzruszeni, małżyk się przed ginką powstrzymywał
eghh...wspaniałe przeżycie
i nawet się napic ze szczęścia nie mogę
a Ty mimo że dieta winko wytrawne powinnaś, ono nie przeszkadza w stosownej ilościKajoni lubi tę wiadomość