WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
celia wrote:Elinn no właśnie, i żeby mi się to więcej nie powtórzyło!!! Nadrabiaj tu szybko, zadbaj w końcu o swoje endo. Żadna z nas tu dla przyjemności nie pije tylko z uwagi na wspomaganie przyrostu endo
i dla dobra nauki oczywiściecelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:Elinn no właśnie, i żeby mi się to więcej nie powtórzyło!!! Nadrabiaj tu szybko, zadbaj w końcu o swoje endo. Żadna z nas tu dla przyjemności nie pije tylko z uwagi na wspomaganie przyrostu endo
Hihihi, moje jest że tak powiem przerośnięteMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:
pojedzone, popite, teraz prysznic i zobaczymy jak dalej sie potoczy - poki co jest na duzzy plusik ..
o apropo prysznica od tyłu pod prysznicem. woda stymuluje
-
My mamy awarie prsznica- za długo nie możemy bo na dole w łazienke nam zalewa.. własnie jutro Misko ma to naprawiac
-
no własnie powiedziałam męzowi że piję z uwagi na przyrost endo to stwierdził że mi zacznie bokami wychodzić :p
izabelka04, MalutkaEve, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
celia wrote:Oooo ja też lubię od tyłu Ale szybko i skutecznie docieram na górze
Ehhh, no i jeszcze kręci mnie on siedzi, a ja przodem na nimcelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:Oooo ja też lubię od tyłu Ale szybko i skutecznie docieram na górze
Ehhh, no i jeszcze kręci mnie on siedzi, a ja przodem na nim
no mój to uwielbia jak na nim siedzę, ale za szybko dochodzi wtedy więc musimy urozmaicać, żeby seksik nie zakończył się w ciągu 2 minut
a ostatnio ile razy włazimy do wanny żeby wziąć kąpiel, sprzątamy potem całą łazienkę - taka zachlapana.... wodą -
ja właśnie sprawdzam jak piwko działa
celia lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:no mój to uwielbia jak na nim siedzę, ale za szybko dochodzi wtedy więc musimy urozmaicać, żeby seksik nie zakończył się w ciągu 2 minut
a ostatnio ile razy włazimy do wanny żeby wziąć kąpiel, sprzątamy potem całą łazienkę - taka zachlapana.... wodą
To nie trzeba wskakiwać tylko powoli wchodzićMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
:p
a 69? lubicie oral? ja uwielbiam... w obie stronybiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nezumi wrote::p
a 69? lubicie oral? ja uwielbiam... w obie strony
ja lubię i tez w obie strony tylko M wtedy szleję za bardzo i jak Malutka nie mogę się skupićWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 21:50
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:hahahaha ja też ostatnio w pasie przybrałam
hahahaMalutkaEve, celia lubią tę wiadomość