WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
- 

WIADOMOŚĆ
- 

izableka pamiętaj że piwo jest jak schabowy   izabelka04 lubi tę wiadomość izabelka04 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

ja chyba coś ominęłam. celia byliście u seksuologa? mój mąż był sam kiedyś ale nie chciał o tym mówić a ja nie chciałam naciskac.
- 
                        nick nieaktualny
- 

MalutkaEve wrote:mnie się zaraz wino skończy a zostało w lodówce tylko piwko nie no, ja coś czuje, że dzisiaj będę mieć ciężki koniec nie no, ja coś czuje, że dzisiaj będę mieć ciężki koniec 

a ja właśnie oddałam piwo M, bo posmakowałam i cyt "to piwo smakuje mi jak G..." a On na to cyt "misiu co ty chcesz normalne piwo żywiec" oj chyba coś nie halo chyba nie tylko na uszy mi padło   MalutkaEve lubi tę wiadomość MalutkaEve lubi tę wiadomość
- 

MalutkaEve wrote:eee to czym Ty sobie czas zapełniasz 
 myślałam, że to szkolenie więcej Cię nauczy     
 Oj tam, oj tam życie mnie nauczyło A drugie zajęcia na jakie chodzę to 'gry w bliskich związkach' no i też nie mówią o sexie A drugie zajęcia na jakie chodzę to 'gry w bliskich związkach' no i też nie mówią o sexie Bez sensu, tytuł był obiecujący Bez sensu, tytuł był obiecujący   

- 
                        nick nieaktualny
- 

nezumi wrote:ja chyba coś ominęłam. celia byliście u seksuologa? mój mąż był sam kiedyś ale nie chciał o tym mówić a ja nie chciałam naciskac.
 Nie byliśmy i nie wiem czy umiałabym się przed obcym uzewnętrzniać o naszych sexulanych osiągnięciach Ale mój niemąż zadeklarował, że jeśli chcę to on pójdzie. Ło matko nezumi, to co on tam usłyszał Ale mój niemąż zadeklarował, że jeśli chcę to on pójdzie. Ło matko nezumi, to co on tam usłyszał o0 o0 

- 

ja tylko nie lubie być na górze. no chyba że robimy to przed lustrem. lubie patrzeć taki zboczuch ze mnie,   MalutkaEve, Eve, Elinn lubią tę wiadomość MalutkaEve, Eve, Elinn lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

no musiał się nasłuchać :p ale pomogło.celia wrote:Nie byliśmy i nie wiem czy umiałabym się przed obcym uzewnętrzniać o naszych sexulanych osiągnięciach Ale mój niemąż zadeklarował, że jeśli chcę to on pójdzie. Ło matko nezumi, to co on tam usłyszał Ale mój niemąż zadeklarował, że jeśli chcę to on pójdzie. Ło matko nezumi, to co on tam usłyszał o0 o0

z pozycji to najbardziej lubie od tyłu  
- 
                        nick nieaktualny
- 

Elinn wrote:Wpadam paskudnie trzeźwa na moment 
 Elinn no właśnie, i żeby mi się to więcej nie powtórzyło!!! Nadrabiaj tu szybko, zadbaj w końcu o swoje endo. Żadna z nas tu dla przyjemności nie pije tylko z uwagi na wspomaganie przyrostu endo Nadrabiaj tu szybko, zadbaj w końcu o swoje endo. Żadna z nas tu dla przyjemności nie pije tylko z uwagi na wspomaganie przyrostu endo   MalutkaEve, biedronka1982, cedr697 lubią tę wiadomość MalutkaEve, biedronka1982, cedr697 lubią tę wiadomość 

- 

Ja jeszcze na chwilke zachace o forum .. 

pojedzone, popite, teraz prysznic i zobaczymy jak dalej sie potoczy - poki co jest na duzzy plusik .. 

Zrobił mi Małż niespodzianke - bo zamiast o 19 wrócil o 20 ..ale za to z jakim deserem... <mniam> <mniam>

MalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość MalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość
- 

potwierdzam. to jest zajebis*e. lubie też nasz cień z blasku świecMalutkaEve wrote:odkąd mamy lustro w sypialni jest o wiele lepiej i to zdecydowanie i to zdecydowanie 
 kręci nas to strasznie  super super!!!!! super super!!!!! celia, MalutkaEve lubią tę wiadomość celia, MalutkaEve lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnycelia wrote:Elinn no właśnie, i żeby mi się to więcej nie powtórzyło!!! Nadrabiaj tu szybko, zadbaj w końcu o swoje endo. Żadna z nas tu dla przyjemności nie pije tylko z uwagi na wspomaganie przyrostu endo Nadrabiaj tu szybko, zadbaj w końcu o swoje endo. Żadna z nas tu dla przyjemności nie pije tylko z uwagi na wspomaganie przyrostu endo 

przepraszam, ja juz zaczynam oblewać jutrzejsze smutki, które nadchodza wraz z @   Anutka lubi tę wiadomość Anutka lubi tę wiadomość
- 

Potwierdzam..moje endo po winku zachwyciło nawet mojego gina .. 
 Więc pijem ile wlezie 
 hehe 

celia, MalutkaEve, biedronka1982 lubią tę wiadomość celia, MalutkaEve, biedronka1982 lubią tę wiadomość