WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
izableka pamiętaj że piwo jest jak schabowy
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja chyba coś ominęłam. celia byliście u seksuologa? mój mąż był sam kiedyś ale nie chciał o tym mówić a ja nie chciałam naciskac.
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:mnie się zaraz wino skończy a zostało w lodówce tylko piwko nie no, ja coś czuje, że dzisiaj będę mieć ciężki koniec
a ja właśnie oddałam piwo M, bo posmakowałam i cyt "to piwo smakuje mi jak G..." a On na to cyt "misiu co ty chcesz normalne piwo żywiec" oj chyba coś nie halo chyba nie tylko na uszy mi padłoMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:eee to czym Ty sobie czas zapełniasz
myślałam, że to szkolenie więcej Cię nauczy
Oj tam, oj tam życie mnie nauczyło A drugie zajęcia na jakie chodzę to 'gry w bliskich związkach' no i też nie mówią o sexie Bez sensu, tytuł był obiecujący
-
nick nieaktualny
-
nezumi wrote:ja chyba coś ominęłam. celia byliście u seksuologa? mój mąż był sam kiedyś ale nie chciał o tym mówić a ja nie chciałam naciskac.
Nie byliśmy i nie wiem czy umiałabym się przed obcym uzewnętrzniać o naszych sexulanych osiągnięciach Ale mój niemąż zadeklarował, że jeśli chcę to on pójdzie. Ło matko nezumi, to co on tam usłyszał o0
-
ja tylko nie lubie być na górze. no chyba że robimy to przed lustrem. lubie patrzeć taki zboczuch ze mnie,
MalutkaEve, Eve, Elinn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
celia wrote:Nie byliśmy i nie wiem czy umiałabym się przed obcym uzewnętrzniać o naszych sexulanych osiągnięciach Ale mój niemąż zadeklarował, że jeśli chcę to on pójdzie. Ło matko nezumi, to co on tam usłyszał o0
z pozycji to najbardziej lubie od tyłu -
nick nieaktualny
-
Elinn wrote:Wpadam paskudnie trzeźwa na moment
Elinn no właśnie, i żeby mi się to więcej nie powtórzyło!!! Nadrabiaj tu szybko, zadbaj w końcu o swoje endo. Żadna z nas tu dla przyjemności nie pije tylko z uwagi na wspomaganie przyrostu endoMalutkaEve, biedronka1982, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze na chwilke zachace o forum ..
pojedzone, popite, teraz prysznic i zobaczymy jak dalej sie potoczy - poki co jest na duzzy plusik ..
Zrobił mi Małż niespodzianke - bo zamiast o 19 wrócil o 20 ..ale za to z jakim deserem... <mniam>
MalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:odkąd mamy lustro w sypialni jest o wiele lepiej i to zdecydowanie
kręci nas to straszniecelia, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:Elinn no właśnie, i żeby mi się to więcej nie powtórzyło!!! Nadrabiaj tu szybko, zadbaj w końcu o swoje endo. Żadna z nas tu dla przyjemności nie pije tylko z uwagi na wspomaganie przyrostu endo
przepraszam, ja juz zaczynam oblewać jutrzejsze smutki, które nadchodza wraz z @Anutka lubi tę wiadomość
-
Potwierdzam..moje endo po winku zachwyciło nawet mojego gina ..
Więc pijem ile wlezie
hehe
celia, MalutkaEve, biedronka1982 lubią tę wiadomość