WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dobry wieczór dziewczuszki
trochę was zaniedbałam przez ostatnie parę dni,ale M w chacie to nie bardzo cały czas na kompie ale postaram się poprawić
jutro muszę betę zrobić bo mam powikłania po zapaleniu uszu-mam niedosłuch masakra jakaś, i lekarza przepisał mi leki ktorych nie wolno w ciąży a krople do nosa nie sa dla kobiet w ciazy i starajacych sie tez nie...
ale idę naładowana optymizmem, nie wiem czemu aż tak
a więc kielony w górę i siup za koleżanki powodzenie
Anutka lubi tę wiadomość
-
no przeszłyśmy już przez jedzenie i seks
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:dobry wieczór dziewczuszki
trochę was zaniedbałam przez ostatnie parę dni,ale M w chacie to nie bardzo cały czas na kompie ale postaram się poprawić
jutro muszę betę zrobić bo mam powikłania po zapaleniu uszu-mam niedosłuch masakra jakaś, i lekarza przepisał mi leki ktorych nie wolno w ciąży a krople do nosa nie sa dla kobiet w ciazy i starajacych sie tez nie...
ale idę naładowana optymizmem, nie wiem czemu aż tak
a więc kielony w górę i siup za koleżanki powodzenie
Izka, a kiedy nadrobisz czytanie? -
mój wpatrzony w telewizor jak ciele w malowane wrota...
MalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:kochana ja na bieżąco jestem, nie odzywałam się ale podczytywałam sobie jestem jak inspektor GADGET spokojna twoja rozczochrana
hehehe a już myślałam, ze 20 stron masz do przeczytania hehehe
no to co dziewczyny?
o testach gadać nie będziemy, jakies pomysły? -
nick nieaktualnyEve wrote:Ja też jestem dzisiaj jakaś mało kreatywna. Najlepiej wychodzą nam rozmowy o seksie:P
czyli jak w treści pierwszego postu - alko i seks
ja sie trochę martwię, bo jutro mój małżyk idzie do urologa, to jego pierwsza wizyta w życiu. no ale czas najwyższy sie przyglądnąć...
czy urolog może dac skierowanie na badanie nasienia? -
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:W temacie jedzenia, zbuntowałam się dzisiaj na kolacje McDonald Miał być dorsz z brokułami. Mówiłam już, że nienawidzę ryb? Obiecałam m. że spróbuję się przekonać ale na razie wykręcam się jak mogę
hehe u nas dzisiaj była makaron z łososiem kaparami czosnkiem w śmietanie no to by Ci posmakowało -
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:hehe u nas dzisiaj była makaron z łososiem kaparami czosnkiem w śmietanie no to by Ci posmakowało
A u mnie był jogurt z płatkami na obiad, bo ze mnie marna kucharka
Wolę chyba jednak sex jako temat przewodni. Właśnie wróciłam z zajęć 'techniki kreatywności' i tylko sex mi do głowy przychodzi, więc chyba muszę jeszcze kilka zajęć zaliczyć