WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dobry wieczór dziewczuszki
trochę was zaniedbałam przez ostatnie parę dni,ale M w chacie to nie bardzo cały czas na kompie ale postaram się poprawić
jutro muszę betę zrobić bo mam powikłania po zapaleniu uszu-mam niedosłuch masakra jakaś, i lekarza przepisał mi leki ktorych nie wolno w ciąży a krople do nosa nie sa dla kobiet w ciazy i starajacych sie tez nie...
ale idę naładowana optymizmem, nie wiem czemu aż tak
a więc kielony w górę i siup za koleżanki powodzenie
Anutka lubi tę wiadomość
-
no przeszłyśmy już przez jedzenie i seks
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:dobry wieczór dziewczuszki
trochę was zaniedbałam przez ostatnie parę dni,ale M w chacie to nie bardzo cały czas na kompie ale postaram się poprawić
jutro muszę betę zrobić bo mam powikłania po zapaleniu uszu-mam niedosłuch masakra jakaś, i lekarza przepisał mi leki ktorych nie wolno w ciąży a krople do nosa nie sa dla kobiet w ciazy i starajacych sie tez nie...
ale idę naładowana optymizmem, nie wiem czemu aż tak
a więc kielony w górę i siup za koleżanki powodzenie
Izka, a kiedy nadrobisz czytanie? -
mój wpatrzony w telewizor jak ciele w malowane wrota...
MalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:kochana ja na bieżąco jestem, nie odzywałam się ale podczytywałam sobie jestem jak inspektor GADGET spokojna twoja rozczochrana
hehehea już myślałam, ze 20 stron masz do przeczytania
hehehe
no to co dziewczyny?
o testach gadać nie będziemy, jakies pomysły? -
nick nieaktualnyEve wrote:Ja też jestem dzisiaj jakaś mało kreatywna. Najlepiej wychodzą nam rozmowy o seksie:P
czyli jak w treści pierwszego postu - alko i seks
ja sie trochę martwię, bo jutro mój małżyk idzie do urologa, to jego pierwsza wizyta w życiu. no ale czas najwyższy sie przyglądnąć...
czy urolog może dac skierowanie na badanie nasienia? -
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:W temacie jedzenia, zbuntowałam się dzisiaj
na kolacje McDonald
Miał być dorsz z brokułami. Mówiłam już, że nienawidzę ryb? Obiecałam m. że spróbuję się przekonać ale na razie wykręcam się jak mogę
heheu nas dzisiaj była makaron z łososiem kaparami czosnkiem w śmietanie
no to by Ci posmakowało
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:hehe
u nas dzisiaj była makaron z łososiem kaparami czosnkiem w śmietanie
no to by Ci posmakowało
A u mnie był jogurt z płatkami na obiad, bo ze mnie marna kucharka
Wolę chyba jednak sex jako temat przewodni. Właśnie wróciłam z zajęć 'techniki kreatywności' i tylko sex mi do głowy przychodzi, więc chyba muszę jeszcze kilka zajęć zaliczyć