WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:No przecież piszesz zE na fejsie siedzisz
To wyłącz i przyjdź na owu
ps. Od siedzenia na fejsie te się nie zachodzio to chodzi
mówiłam, że ja mam bez ciąży zbudyniały mózg
mała_mi lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
AnBe wrote:Dobry wieczór
tak tak poprosimy o focie
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
Ania_84 wrote:dobra dobra cykamy fotki jak zajde to wstawie ktora pozycja zadziałała
ehehehe
To ja poproszę fotkę z ta swieca przy parapecie, czy jakoś tak to byloWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 20:54
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Ja pierdolle, kisiel, budyń...
Idę chyba coś zjeść.... Barszczyk z domowej roboty uszkami mam hehehehe
Mi przed chwilą zadzwoniłam do Mamy żeby mi taki ugotowalatak strasznie bym zjadła
a Ona robi zakwas z buraków, skórki od chleba i czosnku i wychodzi taaaaki pysznyzaaaaazdroszczę
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przeciez nie bedziemy patrzec na brzusio tylko na konkretne miejsce jak i gdzie ;P
A pozatym co ty mówiszjaka pomarszczona co 80 masz na karku ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 20:57
MalutkaEve, AnBe lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:dobra dobra cykamy fotki jak zajde to wstawie ktora pozycja zadziałała
ehehehe
Ciężarówki teraz ciążowe wirusy i fluidy na Anięja chcę to zdjęcie zobaczyć
Ania_84, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
💊 Euthyrox N 25 -
AnBe wrote:Ja jestem juz stara pomarszczona z blizną po cesarce więc nie ma co pokazywać na fociach
No wiesz co
Ja też z blizna po cesarkach, ale to zależy od pozycji czy ja będzie widaćAnBe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:Mi przed chwilą zadzwoniłam do Mamy żeby mi taki ugotowala
tak strasznie bym zjadła
a Ona robi zakwas z buraków, skórki od chleba i czosnku i wychodzi taaaaki pysznyzaaaaazdroszczę
O nie, z zakwasami to nie szaleje, ale barszczyk też domowy, taki buraczków a nie z torebkiMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:przeciez nie bedziemy patrzec na brzusio tylko na konkretne miejsce jak i gdzie ;P
A pozatym co ty mówiszjaka pomarszczona co 80 masz na karku ??
No prawie..34 mi stuknie w tym roku
A ja dzis juz nie mam sił się sexic, w poludnie bylo figo fago tera mi jajniory napierd...MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Moj własnie walnał teksta:
A ty znowu ryjesz do rózowej stronki
Mówie mu tak
A ten do mnie myslcie myslcie nad nowymi pozycjami
to mu mowie ze juz mamy na informatyka obcykana i na fejsaMalutkaEve, mała_mi, AnBe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja dziwnie bo tera ztylko czuje takie jakby pulsowanie .. i ucichło;) wiec moze wreszcie jajo dojrzalo do decyzji tak pekne zrobiłem ich w bambuko i kijanki danwo byly wystrzelone to mnie nie doadna - a tu psikus
my jajo robimy w bambuko
-
nick nieaktualny