WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
AnBe wrote:No prawie..34 mi stuknie w tym roku
A ja dzis juz nie mam sił się sexic, w poludnie bylo figo fago tera mi jajniory napierd...
Oooo, to rzeczywiście starość
Ty lepiej pomysł o tym ubezpieczeniu, co to reklamują, co by bliskich po śmierci bez kasy na pogrzeb nie zostawiać
A nie o dziecku
-
Ania_84 wrote:Kiedys sie zastanwiałysmy jak wyglada pozycja na informatyka
[img][/img]
AnBe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:a ja dziwnie bo tera ztylko czuje takie jakby pulsowanie .. i ucichło;) wiec moze wreszcie jajo dojrzalo do decyzji tak pekne zrobiłem ich w bambuko i kijanki danwo byly wystrzelone to mnie nie doadna - a tu psikus
my jajo robimy w bambuko
Ania_84, AnBe lubią tę wiadomość
-
Własnie wpisuje pacjenta o nazwisku kijanka ..
to znak ..uzzzaaa
mała_mi, MalutkaEve, AnBe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Oooo, to rzeczywiście starość
Ty lepiej pomysł o tym ubezpieczeniu, co to reklamują, co by bliskich po śmierci bez kasy na pogrzeb nie zostawiać
A nie o dziecku
Spoko o tym juz pomyslalam ake trzebs cos po sobie na ziemi zostawic wiec robie dzieci -
nick nieaktualny
-
niestety musze
Ja to sie smieje ze jak zajde i bede rodzic to na porodówce bede pacjentow wpisywac ..
lekarz bedzie gadal przyj a j na to Q**nieubezpieczonymała_mi, MalutkaEve, kierzynka lubią tę wiadomość
-
kocham was :* idę spać. dziecię wysysa ze mnie całą energię. poczytałam Was trochę i właśnie sobie przypomniałam jak ja bardzo Was KOCHAM!
Stosunkowo udanego wieczoru wszystkim!Ania_84, AnBe, mała_mi, MalutkaEve, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:Kochana jak Ty sie miewasz w ogóle?
też Cię kochamy
z komputerem nie moge za długo bo mnie mdli od razu, dlatego jestem już w domu na L4.
a jak jestem w domu to śpię do 12 coś zjem, walcze z mdłościami, ide spać, coś zjem, znów żałuje ze zjadłam, potem coś na kompie pooglądam, nie za dlugo bo mnie mdli i ide spać. i tak o 4 tygodni.
ale generalnie jest SUPERMalutkaEve, mała_mi, Czarnula87, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nezumi, Ania_84 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualnynezumi wrote:no właśnie cały czas śpię i rzygam na zmiane.
z komputerem nie moge za długo bo mnie mdli od razu, dlatego jestem już w domu na L4.
a jak jestem w domu to śpię do 12 coś zjem, walcze z mdłościami, ide spać, coś zjem, znów żałuje ze zjadłam, potem coś na kompie pooglądam, nie za dlugo bo mnie mdli i ide spać. i tak o 4 tygodni.
ale generalnie jest SUPER
nie no to współczuję..
u mnie póki co bez rzygania
ale też bym z łóżka nie wychodziła
to dbaj o siebie :****nezumi lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:nie no to współczuję..
u mnie póki co bez rzygania
ale też bym z łóżka nie wychodziła
to dbaj o siebie :****chociaż jedyna rzecz po której mnie nie mdli to BigMac i podwójne frytki :p
Ania_84, MalutkaEve, mała_mi, Czarnula87, Kajoni, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nezumi to dziecko fajnie się żywi od początku
MalutkaEve, nezumi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
to dziecko to by tylko fast foody jadło! nie da sie nabrać na pieczone ziemniaczki z piekarnika domowej roboty :p
nie no zachcianki zachciankami jem zdrowopotem i tak to zwracam ale jem
MalutkaEve, kierzynka lubią tę wiadomość