X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    Kochana a probowałaś paracetamol na ból?

Ja właśnie znowu musiałam coś zjeść :P
    I najchętniej poszlabym spać ale muszę wytrzymać żeby mieć spokojną nockę...
    Nie chce brac zadnych lekow, wzielam prysznic cieply i juz sie wpakowalam w pizamie do lozka, czekam az maz przyniesie mi kolacje i bede lezakowac jak w koncu sobie pojem.widze ze Ty tez masz apetyt;)

MalutkaEve lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dość.

Zapalenie jednak, antybiotyk plus przeciwbólowe.
    Przestało bolec, to poszłam mężowi pomoc, bo rżnął(tak się pisze?) jakies deski i resztę opalu do piwnicy wnosil z pola. I jak poszłam, tak na sam koniec M sobie przecharatal piłą po nodze. Osz qrwa.
    wujek zmarł rano na białaczkę.

Qrwa qrwa qrwa.

jak sadzicie, czy limit paskudnych wydarzeń w moim otoczeniu został juz wyczerpany? Pierdole. Czy jeszcze mam się na coś przygotować?

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała mi mam nadzieje ze juz tylko bedziesz słyszec dobre informacja z powodu wujka bardzo mi przykro
    A M jak sie czuje ??

mała_mi lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    Nie chce brac zadnych lekow, wzielam prysznic cieply i juz sie wpakowalam w pizamie do lozka, czekam az maz przyniesie mi kolacje i bede lezakowac jak w koncu sobie pojem.widze ze Ty tez masz apetyt;)

oooo tak :D
    jak nie jem to mnie mdli :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    Mam dość.

Zapalenie jednak, antybiotyk plus przeciwbólowe.
    Przestało bolec, to poszłam mężowi pomoc, bo rżnął(tak się pisze?) jakies deski i resztę opalu do piwnicy wnosil z pola. I jak poszłam, tak na sam koniec M sobie przecharatal piłą po nodze. Osz qrwa.
    wujek zmarł rano na białaczkę.

Qrwa qrwa qrwa.

jak sadzicie, czy limit paskudnych wydarzeń w moim otoczeniu został juz wyczerpany? Pierdole. Czy jeszcze mam się na coś przygotować?

Mi :( współczuję :(

a co z małżem i tą nogą?

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co? ostatnio jakoś tak jest całkiem niefartownie.. mój brat dostał 2 tysiaki mandatu bo nie miał ubezpieczenia auta, potem dostał w dniu wczorajszym jeszcze 300zł bo stuknął w "tyłek" jakiegoś auta, dziś mój tata dostał mandat w pociagu bo tylko zdążył wsiąść do pociągu i juz na starcie go drapnęły kanary... masakra jakaś.... a ja? ja nie mam prysznica i musze sie myc w misce bo mam remont łazienki i stoi w niej tyko WC... wiem że to nie jest tak straszne jak u małej mi ale chodzi mi o sam w sobie jakis taki "niefart".

no właśnie co z ta nogą?

MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    wiecie co? ostatnio jakoś tak jest całkiem niefartownie.. mój brat dostał 2 tysiaki mandatu bo nie miał ubezpieczenia auta, potem dostał w dniu wczorajszym jeszcze 300zł bo stuknął w "tyłek" jakiegoś auta, dziś mój tata dostał mandat w pociagu bo tylko zdążył wsiąść do pociągu i juz na starcie go drapnęły kanary... masakra jakaś.... a ja? ja nie mam prysznica i musze sie myc w misce bo mam remont łazienki i stoi w niej tyko WC... wiem że to nie jest tak straszne jak u małej mi ale chodzi mi o sam w sobie jakis taki "niefart".

no właśnie co z ta nogą?

co u Was z tymi mandatami? :)
    nie są to tanie rzeczy :D

a mycie w misce ma swoje uroki :P

kierzynka lubi tę wiadomość

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem. Znieczulilam się %. M będzie żyć ;) na szczęście obeszło się bez szycia, okazało się po oczyszczeniu ze tylko powierzchowne rany, jedna trochę glebsza, ale ma byc dobrze.

A najlepsze jest to, ze jak ochlonal po pierwszym szoku, to powiedział: qrwa, moje kalesony ulubione se stargalem :/

Także humor go nie opuszcza :)

ps. Nienawidzę się myc w misce... Szczególnie z @ :/

MalutkaEve, kierzynka, Jus1985 lubią tę wiadomość

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi bardzo się cieszę że tak to sie skończyło :D

chętnie bym się z Tobą znieczuliła :P

• Japoneczka z Porcelany Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry ide sobie zarełko zrobić :P

26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
    🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    👩 37 ‘single ready to mingle’
    💊 Euthyrox N 25
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do mandatów....
    brat mojego chłopa jest policjantem ;) jak mnie do kontroli zatrzymują to zawsze się pytają czy to mój mąż(bo w tych wsiach to się znają), a jak mowie ze szwagier, czy jakoś tak to się zwie, to juz się musze gesciej tłumaczyć ;)

No ale ostatnio się przyczynilam, właśnie z M i z M :D i państwo zarobilo 2000 zł bo zgłosiliśmy wandalizm w sylwestra. Hehehe nie wiedzieli biedni chłopcy z kim maja do czynienia i zaczęli nam na ulicy pod domem znaki przewracać i się szarpać. Wiec brat M wykonał telefon do przyjaciela i zara radiowóz na miejscu i 4 razy po 500 chlopcy dostali. Hehehehe

Wieeeeem, zołza jestem ;)

MalutkaEve, Jus1985 lubią tę wiadomość

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dobrze zrobiłaś :)

a policjant w rodzinie to skarb :D

mała_mi, Jus1985 lubią tę wiadomość

• izabelka04 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    dziewczyny wiecie moze co u Izy ??

cześć Aniu <3

u mnie w miarę dobrze czekam na @ dziś 27dc a tu nic...nic kompletnie się nie dzieje...testu nie robiłam jeszcze czekam... teraz szczerze wolałabym nie być w ciąży aż sytuacja się nie unormuje,ale nie wiadomo jak Bóg zadecydował...

Pozdrawiam Was kochane mocniutko... <3

mała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość

<3 WOJTUŚ <3 moje słodkie słodkości <3

7v8rw1d340v3rocf.png
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    i dobrze zrobiłaś :)

a policjant w rodzinie to skarb :D

Czasem tak, ale jak jeszcze u teściów mieszkalismy(czyli z nim min) to mnie wkurzal niemiłosiernie. Bo jako przedstawiciel władz to on najmądrzejszy zawsze i co najgorsze, chciał wszystkich po katach rozstawiać, no bo przecież skoro w robocie go wszyscy słuchają, to w domu też maja. Ale ja się nie dałam. O matko jak my się darlismy nie raz...

boszszsz jaki ja mam nastrój dziś do dziwnych wywodów ;)

Japoneczka hej :) i smacznego :)

q53jwvt.png
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izabelka04 wrote:
    cześć Aniu <3

u mnie w miarę dobrze czekam na @ dziś 27dc a tu nic...nic kompletnie się nie dzieje...testu nie robiłam jeszcze czekam... teraz szczerze wolałabym nie być w ciąży aż sytuacja się nie unormuje,ale nie wiadomo jak Bóg zadecydował...

Iza :*
    nareszcie jakiś znak życia :)

To właściwie nie wiem czy mam kciukac za dwie kreseczki czy za @...
    No nic, kciukam za co chcesz :)

izabelka04 lubi tę wiadomość

q53jwvt.png
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę się odstresować z ksiazka i winem ;)

Zagladne później może :)

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izabelka04 wrote:
    cześć Aniu <3

Izka nie możesz nas tak zostawiać bez wieści :( bo się martwimy :***

izabelka04 lubi tę wiadomość

• izabelka04 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    Izka nie możesz nas tak zostawiać bez wieści :( bo się martwimy :***

jesteście kochane <3 ,że o mnie nie zapomniałyście...wiem rzadko, za rzadko zaglądam ale ostatnio nie miałam weny żeby cokolwiek pisać <3

buziole

<3 WOJTUŚ <3 moje słodkie słodkości <3

7v8rw1d340v3rocf.png
  • Japoneczka z Porcelany Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaz mi się w kuchence skończył i kurde mój obiad poszedł się je**ć :( zjadłam sałatkę :/ a mam taaaaką ochotę na pizzę, że szok :P

26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
    🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    👩 37 ‘single ready to mingle’
    💊 Euthyrox N 25
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Japoneczka z Porcelany wrote:
    Gaz mi się w kuchence skończył i kurde mój obiad poszedł się je**ć :( zjadłam sałatkę :/ a mam taaaaką ochotę na pizzę, że szok :P

ja też :) zamów i dla mnie :D

‹‹ 1074 1075 1076 1077 1078 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ