X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    Kochana a probowałaś paracetamol na ból?

Ja właśnie znowu musiałam coś zjeść :P
    I najchętniej poszlabym spać ale muszę wytrzymać żeby mieć spokojną nockę...
    Nie chce brac zadnych lekow, wzielam prysznic cieply i juz sie wpakowalam w pizamie do lozka, czekam az maz przyniesie mi kolacje i bede lezakowac jak w koncu sobie pojem.widze ze Ty tez masz apetyt;)

MalutkaEve lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dość.

Zapalenie jednak, antybiotyk plus przeciwbólowe.
    Przestało bolec, to poszłam mężowi pomoc, bo rżnął(tak się pisze?) jakies deski i resztę opalu do piwnicy wnosil z pola. I jak poszłam, tak na sam koniec M sobie przecharatal piłą po nodze. Osz qrwa.
    wujek zmarł rano na białaczkę.

Qrwa qrwa qrwa.

jak sadzicie, czy limit paskudnych wydarzeń w moim otoczeniu został juz wyczerpany? Pierdole. Czy jeszcze mam się na coś przygotować?

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała mi mam nadzieje ze juz tylko bedziesz słyszec dobre informacja z powodu wujka bardzo mi przykro
    A M jak sie czuje ??

mała_mi lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    Nie chce brac zadnych lekow, wzielam prysznic cieply i juz sie wpakowalam w pizamie do lozka, czekam az maz przyniesie mi kolacje i bede lezakowac jak w koncu sobie pojem.widze ze Ty tez masz apetyt;)

oooo tak :D
    jak nie jem to mnie mdli :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    Mam dość.

Zapalenie jednak, antybiotyk plus przeciwbólowe.
    Przestało bolec, to poszłam mężowi pomoc, bo rżnął(tak się pisze?) jakies deski i resztę opalu do piwnicy wnosil z pola. I jak poszłam, tak na sam koniec M sobie przecharatal piłą po nodze. Osz qrwa.
    wujek zmarł rano na białaczkę.

Qrwa qrwa qrwa.

jak sadzicie, czy limit paskudnych wydarzeń w moim otoczeniu został juz wyczerpany? Pierdole. Czy jeszcze mam się na coś przygotować?

Mi :( współczuję :(

a co z małżem i tą nogą?

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co? ostatnio jakoś tak jest całkiem niefartownie.. mój brat dostał 2 tysiaki mandatu bo nie miał ubezpieczenia auta, potem dostał w dniu wczorajszym jeszcze 300zł bo stuknął w "tyłek" jakiegoś auta, dziś mój tata dostał mandat w pociagu bo tylko zdążył wsiąść do pociągu i juz na starcie go drapnęły kanary... masakra jakaś.... a ja? ja nie mam prysznica i musze sie myc w misce bo mam remont łazienki i stoi w niej tyko WC... wiem że to nie jest tak straszne jak u małej mi ale chodzi mi o sam w sobie jakis taki "niefart".

no właśnie co z ta nogą?

MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    wiecie co? ostatnio jakoś tak jest całkiem niefartownie.. mój brat dostał 2 tysiaki mandatu bo nie miał ubezpieczenia auta, potem dostał w dniu wczorajszym jeszcze 300zł bo stuknął w "tyłek" jakiegoś auta, dziś mój tata dostał mandat w pociagu bo tylko zdążył wsiąść do pociągu i juz na starcie go drapnęły kanary... masakra jakaś.... a ja? ja nie mam prysznica i musze sie myc w misce bo mam remont łazienki i stoi w niej tyko WC... wiem że to nie jest tak straszne jak u małej mi ale chodzi mi o sam w sobie jakis taki "niefart".

no właśnie co z ta nogą?

co u Was z tymi mandatami? :)
    nie są to tanie rzeczy :D

a mycie w misce ma swoje uroki :P

kierzynka lubi tę wiadomość

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem. Znieczulilam się %. M będzie żyć ;) na szczęście obeszło się bez szycia, okazało się po oczyszczeniu ze tylko powierzchowne rany, jedna trochę glebsza, ale ma byc dobrze.

A najlepsze jest to, ze jak ochlonal po pierwszym szoku, to powiedział: qrwa, moje kalesony ulubione se stargalem :/

Także humor go nie opuszcza :)

ps. Nienawidzę się myc w misce... Szczególnie z @ :/

MalutkaEve, kierzynka, Jus1985 lubią tę wiadomość

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi bardzo się cieszę że tak to sie skończyło :D

chętnie bym się z Tobą znieczuliła :P

• Japoneczka z Porcelany Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry ide sobie zarełko zrobić :P

26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
    🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    👩 37 ‘single ready to mingle’
    💊 Euthyrox N 25
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do mandatów....
    brat mojego chłopa jest policjantem ;) jak mnie do kontroli zatrzymują to zawsze się pytają czy to mój mąż(bo w tych wsiach to się znają), a jak mowie ze szwagier, czy jakoś tak to się zwie, to juz się musze gesciej tłumaczyć ;)

No ale ostatnio się przyczynilam, właśnie z M i z M :D i państwo zarobilo 2000 zł bo zgłosiliśmy wandalizm w sylwestra. Hehehe nie wiedzieli biedni chłopcy z kim maja do czynienia i zaczęli nam na ulicy pod domem znaki przewracać i się szarpać. Wiec brat M wykonał telefon do przyjaciela i zara radiowóz na miejscu i 4 razy po 500 chlopcy dostali. Hehehehe

Wieeeeem, zołza jestem ;)

MalutkaEve, Jus1985 lubią tę wiadomość

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dobrze zrobiłaś :)

a policjant w rodzinie to skarb :D

mała_mi, Jus1985 lubią tę wiadomość

• izabelka04 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    dziewczyny wiecie moze co u Izy ??

cześć Aniu <3

u mnie w miarę dobrze czekam na @ dziś 27dc a tu nic...nic kompletnie się nie dzieje...testu nie robiłam jeszcze czekam... teraz szczerze wolałabym nie być w ciąży aż sytuacja się nie unormuje,ale nie wiadomo jak Bóg zadecydował...

Pozdrawiam Was kochane mocniutko... <3

mała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość

<3 WOJTUŚ <3 moje słodkie słodkości <3

7v8rw1d340v3rocf.png
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    i dobrze zrobiłaś :)

a policjant w rodzinie to skarb :D

Czasem tak, ale jak jeszcze u teściów mieszkalismy(czyli z nim min) to mnie wkurzal niemiłosiernie. Bo jako przedstawiciel władz to on najmądrzejszy zawsze i co najgorsze, chciał wszystkich po katach rozstawiać, no bo przecież skoro w robocie go wszyscy słuchają, to w domu też maja. Ale ja się nie dałam. O matko jak my się darlismy nie raz...

boszszsz jaki ja mam nastrój dziś do dziwnych wywodów ;)

Japoneczka hej :) i smacznego :)

q53jwvt.png
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izabelka04 wrote:
    cześć Aniu <3

u mnie w miarę dobrze czekam na @ dziś 27dc a tu nic...nic kompletnie się nie dzieje...testu nie robiłam jeszcze czekam... teraz szczerze wolałabym nie być w ciąży aż sytuacja się nie unormuje,ale nie wiadomo jak Bóg zadecydował...

Iza :*
    nareszcie jakiś znak życia :)

To właściwie nie wiem czy mam kciukac za dwie kreseczki czy za @...
    No nic, kciukam za co chcesz :)

izabelka04 lubi tę wiadomość

q53jwvt.png
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę się odstresować z ksiazka i winem ;)

Zagladne później może :)

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izabelka04 wrote:
    cześć Aniu <3

Izka nie możesz nas tak zostawiać bez wieści :( bo się martwimy :***

izabelka04 lubi tę wiadomość

• izabelka04 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    Izka nie możesz nas tak zostawiać bez wieści :( bo się martwimy :***

jesteście kochane <3 ,że o mnie nie zapomniałyście...wiem rzadko, za rzadko zaglądam ale ostatnio nie miałam weny żeby cokolwiek pisać <3

buziole

<3 WOJTUŚ <3 moje słodkie słodkości <3

7v8rw1d340v3rocf.png
  • Japoneczka z Porcelany Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaz mi się w kuchence skończył i kurde mój obiad poszedł się je**ć :( zjadłam sałatkę :/ a mam taaaaką ochotę na pizzę, że szok :P

26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
    🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    👩 37 ‘single ready to mingle’
    💊 Euthyrox N 25
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Japoneczka z Porcelany wrote:
    Gaz mi się w kuchence skończył i kurde mój obiad poszedł się je**ć :( zjadłam sałatkę :/ a mam taaaaką ochotę na pizzę, że szok :P

ja też :) zamów i dla mnie :D

‹‹ 1074 1075 1076 1077 1078 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ