WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
puknę trzy razy w pomnik to wyjdź
i latarką w alfabecie morse'a wyświetlę "pizza"
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Dzien doby dziewczyny
Izus mamnadzieje ze wszytsko se ulozytzrymam kciuki
A ja dziewczyny poległam usnełam chyba o 21 chyab musialam odespac bo moj mi nawet mowil ze jak sie kladl to nawet sie nie przebudzilam a zawsze prznajmniej jedno oczko otwieramale dobrze bo odespalam poprzednia noc
minus tego jest taki ze chcial mi podziekowac za obiad wiec przespalam chyba owulkeale co tam przeciez co ma byc to bedzie
Buziołki ja sie szykuje do pracy gdzies kolo 9 wadne do was na kawke -
nick nieaktualnyTesknil tu ktos za mna?
Chce sie z Wami oficjalnie pozegnac, bo klade lache na te cale j....e starania! Moja lekarka jest glupsza ode mnie, a pielegniarki nie potrafia nawet pobierac krwi. Pieprze niemiecka sluzbe zdrowia!Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnBe wrote:Biedronka... Weź przestań... Ej noo..
Jak Twoje endometrium się ma?
Co Cie tak wkurzyło?
Niemieckie konowaly! A pielegniarka trzy razy mi sie w zyle wkluwala i nie byla w stanie pobrac krwi. Mam wrocic jutro rano. A figa, tyle mnie tam widzieli!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 13:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Tesknil tu ktos za mna?
Chce sie z Wami oficjalnie pozegnac, bo klade lache na te cale j....e starania! Moja lekarka jest glupsza ode mnie, a pielegniarki nie potrafia nawet pobierac krwi. Pieprze niemiecka sluzbe zdrowia!
Może trafiłaś na nieodpowiedniego lekarza, czy Twoja Pani doktor specjalizuje się w "życzeniu dziecka"? Może warto do takiej zastukać...Fasolka -
nick nieaktualnyAnBe wrote:No dobrze kochana! U najlepiej wiesz co chcesz robić.. Chcesz odpocząć - odpoczywaj... może tego Ci potrzeba...
Będę trzymać kciuki za Ciebie -
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Dziekuje, za Ciebie tez trzymam. Za Was tu wszystkie, bo kochane baby jestescie. Ja po prostu musze zajac sie czyms innym.
:-* ale obiecaj ze jak tylko zagnieździ się w Tobie mała biedroneczka dasz znać!!!!biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:No to specjalnie dla Ciebie, na pozegnanie, upubliczniam moje wypociny, a potem zamykam dzialalnosc grafomanska!
Pozdrawiam cieplutko.biedronka1982 lubi tę wiadomość
Fasolka -
nick nieaktualny