WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:Rzadko tu zaglądałąm żeby nie myśleć bo różowy kolor ovu mnie nakręca (czasami) a byłam przed badaniami więc to wystarczająco mnie stresowało i wewnętrznie rozwalało
Jakie badania robilas?
P.s. ja dziś na wizytę do gina idę... Jak mi się nie chce to szok. Może dlatego ze olewam juz to wszystko i wiem, ze nic nowego się nie dowiem a tylko się będę musiała gimnastykować i styrmac na ten fotel... Bleeeee
O jak ja tego nie cierpię...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 15:15
cedr697 lubi tę wiadomość
-
ja do was zasiade kolo 18 pewnie
mam ambitny plan zronboic makaron Olgi jak wropce do domkucedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:Gin skierował mnie do szpitala z podejrzeniam pco i robili mi tam te wszystkie chormonalne (chyba z litr krwi mi upuścili za te 2 dni) + do tego usg. i wyszło tak że na usg mam policystyczne a w wynikach z krwi mam wszystko w normi. Teraz muszę sobie wizytę do niego uówić
Mała będzie dobrze. A co do fotela to też nie lubię na tego kozła wchodzić, ale cóż nasze chłopy by tego nie zniosły a my ślne baby jesteśmy.
a gdzie bylas w szpitalu ??cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny będę ryczec zaraz...
Mój chłop przyniósł właśnie zaproszenie na ślub kumpla swojego. Hajta sie bo wpadli...
A drugi M kumpel bez przerwy gadał ze nie będą mieli drugiego dziecka, bo nie chca i co?! I qrwa sie dowiedziałam dziś ze zona jego w ciąży jest, w 6 tygodniu.
Buuuuuuuuuuu
Kopnijcie mnie w doope żebym sie ogarnęła...cedr697, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiesz moze ci tak powiedzieli zebys sie zglosila - ale zobaczysz jak pojdziesz moze nie bedzie tak zle
skoro wniki masz dobre to mze masz łagodniejsza tez posta- wiesz juz wiele razy slyszalam ze tak ma pani pco - a tu dupa nic takiego nie bylo
drugi przyklad turkaweczka z naszego swietokrzyskiegojuz ja straszyli in vitro i co
Takze główka do gorymusi byc git
BIEDRONKA - tez cie widze no juzzz nie doasaj sie i sie ukaz namcedr697 lubi tę wiadomość
-
widze ze lajkowala niektore posty z dzisiejszego dnia
a raczej jeden ten ze cder ma ja odnalesc w niemczech
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 17:32
-
a ja jeszcze w pracy i chyba uz do 18 posiedze i zadzwonie do malzyka jak bedzie jechal to po mnie przyjedzie anie bede dymala na autobus
-
Witam Was Panienki
Ja jutro na badanie jadę (muszę androstendion powtórzyć) i do pracy.. w pt mam wizytę u Ginka. Ciekawa jestem co powie..Ania_84, MalutkaEve, cedr697 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Witam Was Panienki
Ja jutro na badanie jadę (muszę androstendion powtórzyć) i do pracy.. w pt mam wizytę u Ginka. Ciekawa jestem co powie..
To trzymam kciukiza dobre info od gina
a kiedy Twoj wraca
-
Mała.. takie to życie przewrotne..
Anuś.. mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu już będziebo w czwartek jadę w delegację..
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25