WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Biedroneczka starać się nie musisz ale zajrzeć czasem możesz
Jak postanowisz trzymam kciuki za Ciebie i małe Biedroneczki :-*Jus1985, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Witam z Kawka i nadrabiam Was
Biedronka - nie opuszczaj nas !!!Jus1985 lubi tę wiadomość
-
AnBe wrote:Kuźwa ... Świat się kończy... Poryczałam się na m jak miłość.... Ale mi wstyd ...
Łomatko, to co się tam działo? Bo ja nie w temacie
hej wszystkim
dalej tu cisza jakas...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
oj a ja wczoraj w pracy od 7.30 do 20.00 bo jeszcze zebranie miałam i potem musiałam jechać jeszcze do teściowej żeby głowę umyć bo mam remont łazienki i wielki burdel w mieszkaniu
jak wróciłam do domu to było grubo po 23.00 i jak weszłam i zobaczyłam ten burdel to myślałam że mojego A zabiję bo jak mu mówiłam żeby w drzwiach powiesił mokre prześcieradło to nie posłuchał i dosłownie całe mieszkanie było białe... latałam jak wściekła osa po mieszkaniu ze ścierą żeby to wszystko chociaż trochę sprzątnąć i mu zapowiedziłąm że jak dziś tego prześcieradła nie zawiesi to osobiście go pobije
Jus1985, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:jak to biedronka chce nas opuści?! zaraz piojadę do tych jej niemców i jej łomot taki spuszczę że na wieczornicy będzie siedziała na plecach albo na stojąco.
No Biedronka smecila jakieś pożegnalne teksty wczoraja ja się nie załapałam żeby się 'osobiscie' pożegnać...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny