WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:oooo
a u nas na plusie i śniegu brak
p.s. zjadłabym tego gyrosatylko w miare szybko bo moj tak uwielbia gyros, ze bardzo szybko znika
jak robimy jakas imprezke ze znajomymi to obowiazkowo musi byc gyros
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:a to chyba najważniejsze wyróżnienie
fajnie że przyjeżdża, bo ciągle jesteście osobno...jak nie poligon to słuzba albo jakas szkoła...dobrze ze na misje sie nie wybiera, chociaz juz gatka o tym była
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:takie zycie zony zołnierza
jak nie poligon to słuzba albo jakas szkoła...dobrze ze na misje sie nie wybiera, chociaz juz gatka o tym była
o nieeee, na misję go nie puszczaj... to takie niebezpieczne
chyba byś umarła ze strachu..
ale żołnierz w domku fajna rzeczkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:o nieeee, na misję go nie puszczaj... to takie niebezpieczne
chyba byś umarła ze strachu..
ale żołnierz w domku fajna rzecz
moze i fajne, ale ja nigdy nie chciałam zolnierza, tylko rolnika, chłopa ze wsi, z gospodarki bo ja tez pochodze z takiego srodowiska
smiac mi sie chce jak sobie przypomne dawne czasykolezanki zawsze tak sie zachwycały wojakami, ze one chciałyby takiego meza, a mi to obojetne było
i teraz jedna ma stolarza, jedna piekarza, a ja zołnierza -rolnika
pochodzi ze wsi, ale niestety narazie musimy mieszkac w miescie, jednak wracamy na wies, bedziemy budowac swoj domek z ogrodem, gromadka dzieci i zwierzakami
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:oprócz przyprawy gyros (bo to sama chemia) to bardzo zdrowa, ale bez tej przyprawy ciężko uzyskać taki smak
wszystkiego sobie odmawiać nie będęw takim razie smacznego zycze
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:nie puszczam, napewno go tam nie oddam...
moze i fajne, ale ja nigdy nie chciałam zolnierza, tylko rolnika, chłopa ze wsi, z gospodarki bo ja tez pochodze z takiego srodowiska
smiac mi sie chce jak sobie przypomne dawne czasykolezanki zawsze tak sie zachwycały wojakami, ze one chciałyby takiego meza, a mi to obojetne było
i teraz jedna ma stolarza, jedna piekarza, a ja zołnierza -rolnika
pochodzi ze wsi, ale niestety narazie musimy mieszkac w miescie, jednak wracamy na wies, bedziemy budowac swoj domek z ogrodem, gromadka dzieci i zwierzakami
to super
najważniejsze że macie wspólną i spójną wizję
najbardziej mi się podoba ta gromadka dzieciile planujecie?
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:to super
najważniejsze że macie wspólną i spójną wizję
najbardziej mi się podoba ta gromadka dzieciile planujecie?
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:narazie 2, ale kto wie czy wiecej ich nie bedzie, chociaz patrzac na czas naszych obecnych staran to moze byc ciezko miec wiecej niz 2... no i pieniadze tez odgrywaja tu duza role, ciezko sie utrzymac w dzisiejszych czasach i zapewnic dzieciom godne warunki...ale napewno walczymy o 2
no tak
u nas podobnie z planami, zobaczymy co z tego wyjdzie -
nick nieaktualnyja wierze, ze bedzie dobrze
a moze dostane 2 zarodki, poczekamy na pierwsza wizyte 26 i wtedy wypytam sie czy jest mozliwosc podania 2 zarodkow...przy refundacji podaja tylko 1 ale moze przy badaniach klinicznych bedzie inaczej...
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:ja wierze, ze bedzie dobrze
a moze dostane 2 zarodki, poczekamy na pierwsza wizyte 26 i wtedy wypytam sie czy jest mozliwosc podania 2 zarodkow...przy refundacji podaja tylko 1 ale moze przy badaniach klinicznych bedzie inaczej...
oby tak było i oby dwa się przyjęłybyłabyś mega szczęśliwa
-
nick nieaktualnyno tak
od razu 2 za jednym razem...moja mama miala blizniaki jakos sobie poradziła to ja tez dam rade...wtedy sa tez wieksze szanse, ze jeden chociaz zarodeczek sie przyjmie...juz nie moge doczekac sie tej wizyty, im blizej tym bardziej sie stresuje
-
Ja bym w efekcie końcowym 3 chciała
ale na chwilę obecną jedno by mi wystarczyło
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
Ja się pytam gdzie reszta ? dawno Unlike nie było26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
ufff nareszcie dobra wiadomosc
moja przyjaciolka powiedziala mi dzis na spotknaku zejest w ciazy
jej tak straszni sie ciesze bo w lipcu poroniła ;/
i takiego surprise maz jej zostawil bo 2 stycznia wyjechal do norwegiiJus1985, kaarolaa, mała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość