WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
hahaha rzeczywiście
-
Ania_84 wrote:noo ja trochepogadalam z mezusiem, na poprawe huory zabral mnie na zakupy
ale i tak jakos nie umiem calkiem nie myslec
zawsze bylo pod gorke..juz bylam happy ze sie uklaa a tu bach;/
no ale nic wiac nie jest mi pisane ani dziecko ani stabilna sytacja fin.. myslalam ze przynejamniej jedna z tych rzeczy jak druga nawala bedzie ok
zrobilam teraz bilans i jelsi od lutego/marca nie zlape klienta nowego to bedzie kiepsko.. wiec chyba starania narazie zawiesimy ...bo nawet nam na leczenie nie styknie
opadłam z sił .. moze kiedys bedzie dobrze ale nie w tym momencie
Ania głowa do góry, po burzy zawsze jest słońce i u Was tez będzie dobrze, spinaj dupsko i szukaj nowego klienta. a i sorka że polubiłam ale pomyliłam z "cytuj"
-
Ania.. pewnie jakby się kleint nie znalazł, to byś miała tę upragnioną ciążę, życie jest przewrotne niestety ! Ja się zastanawiam, czy nie uskutecznić starań i jak zobaczę te dwie upragnione kreski to może wtedy znów pozwolić tżtowi jechać.. bo widzę, że mu ciężko strasznie
Ania_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Japoneczka bo ja nie w temacie, to Twój jest teraz z Tobą w PL tak?
-
Martuśka nadal na obczyźnie.. ale już za kilka dni ma być ze mną ( mam nadzieję !) Bo już mnie męczy takie czekanie.. to już za długo trwa..
Ja się męczę on się męczy.. ja chodzę wkurwiona, nie mam czasu żeby do kosmetyczki wyjść, do fryzjera..
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
ja pamiętam jak mój był tez za granicą, ciężko było. Teraz jest ze mną i też ciężko
Musicie zobaczyć jak to będzie jak wróci, czy wszystko będzie układało się pomyślnie
-
wiem dziewczyny ze trzeba sie zebrac ale podliczylam kilka rzezy i poki co jestesmy w czarnej dupie ;/
30000 kredytu, zus co miesiac do oplacenia , ze nie wspomne o innych rachunkach, maz tez moze w kazej chwili stracic prace bo juz im to zapowiedziala a co ja z moich okolo 1000 zl z innychklientow oplace.. zus i moze mi styknie na telefon..
orzykro mi tylko ze potraktowali mnie jak g**** bo to ja ich 4 lata temu wyprowawadzilam na prosta napisalam oferte 5000000 zł i ja wygrali ;/ i zeby bylo smiesznie nie zaplacili mi wteyd nic ;/
wiem ze sa 2 str medalu bo przez nich zarywalam noce stresowalam sie wszytskiego pilnowalam ... ale z czegos trzeba zyc
ehh dobra juz nie marudze.. ide sie polozyc mzoe jakos usne -
kochana trzeba poszukać jakieś wyjście z tej trudnej sytuacji. Jutro ochłoniesz i może akurat coś ciekawego do glowy wpadnie :*
-
Ania nie marudzisz
ale pamiętaj, że po każdej burzy wychodzi słońce
może któryś z obecnych klientów poleci Cię dalej ?
hmm.. i takimi ofertami to sobie będziesz tyłek za przeproszeniem podcierać ! :* buziakuję
💊 Euthyrox N 25 -
dzieki dziewczyny ..ehh .. nie wiem jutro przejrze ofert, powysylam do kilku miejsc .. zobaczymy poki co zastepuje siostre wiec jest w miar ok .. i mam jakies 3-4 miesiace zeby to ogarnac ..
no nie jeszze mi jakies syfy powychodzily ;/ehh ..to chyba ta plazma ze slonca tak dzis podzialalaMartuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O nie, to ja poproszę coś mocniejszego
roboty mam od cholery, końca nie widać a tu juz południe...
Na takich obrotach to ja padne do wieczora
A humorki jak tam na dzisiaj, lepiej?cedr697 lubi tę wiadomość
-
cedr697 wrote:ania nie zostało ci tej herbatki? bo zaraz mnie trafi
cedr697 lubi tę wiadomość
-
u mnie humorek troche lepszy .. przetrawilam to wszytsko
tylko jeszcze mnie dzis dobila - owulka teraz to juz w pizdu mi ywaliło w durnym terminie
ale na co ja licze ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny