WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny widze że zoo się pojawiło na wczorajszej wieczornicy
Ja wczoraj poskramiałam pytona .. uzzaa..
mój tak nabrał ochoty że powiedział że nie da mi spokoju.. oby dotrzymał słowa... a jak sie zrelaksował..
Buziołki ja ide zrobić kawke a później chyba zaczne powoli pracować -
Ania_84 wrote:Czesc dziewczyny widze że zoo się pojawiło na wczorajszej wieczornicy
Ja wczoraj poskramiałam pytona .. uzzaa..
mój tak nabrał ochoty że powiedział że nie da mi spokoju.. oby dotrzymał słowa... a jak sie zrelaksował..
Buziołki ja ide zrobić kawke a później chyba zaczne powoli pracować
mój pyton też poskromiony jeszcze dziś go pomęczę a potem dam biedakowi odpocząć bo mi się wykończy biedaczyskoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
mała_mi no tak dziś pijacka środa
muszę się w wiono i orzechy brazylijskie zaopatrzyćAnia_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:Ania no co ty pracować będziesz!?
mój pyton też poskromiony jeszcze dziś go pomęczę a potem dam biedakowi odpocząć bo mi się wykończy biedaczysko
Hehe - zobaczymy czy mi się uda pracować - ale wole teraz nadrobić co by później nie ieć strasa
Mój wczoraj powiedział tak : dobra jutro sexior czwartek odpoczynek i weekend się seximy ile wlezie .. wiec chyba mu się poskramianie pytona coraz bardziej podoba ..
nezumi, mała_mi lubią tę wiadomość
-
no to oby się udało
ja dziś muszę męża trochę porozpieszczać bo sie biedak czuje wykorzystywanyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie myśle jakby tu dziś zrelaksować mojego
i chyba zacznę od masażyku może mi nie uśnie hehe - bo raz po pracy tak miał.. ja mu robie masazyk pleków a tu słysze po 5 min chrrrr .. -
Ania_84 wrote:Ja właśnie myśle jakby tu dziś zrelaksować mojego
i chyba zacznę od masażyku może mi nie uśnie hehe - bo raz po pracy tak miał.. ja mu robie masazyk pleków a tu słysze po 5 min chrrrr .. -
hehe - mój stwierdził że wczoraj chodziłam jak nakręcona ,
Ide sobie wreszcie zrobić kawiorkeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 08:55
nezumi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygodz... 9.15 moj małż w pracy a mnie się chce sexxxxuuuuuuuuu ....
pomijam fakt, że @ przyszła...
musze odczekać aż @ odjedzie i iiiiiihaaaaaaa .. będzie się działo
miłego dnia dziewczęta :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 09:23
Ania_84, amela lubią tę wiadomość
-
AnBe wrote:godz... 9.15 moj małż w pracy a mnie się chce sexxxxuuuuuuuuu ....
pomijam fakt, że @ przyszła...
musze odczekać aż @ odjedzie i iiiiiihaaaaaaa .. będzie się działo
miłego dnia dziewczęta :*
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
wczorajsze piwko chyba mi zaszkodzilo. takie wzdęcie mam że szok! dziś tylko winko czerwone.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Wszyscy czekaja na wieczorek z winkiem
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Hehe.. na trzewźwo jak najbardziej
Widać wszytskie w pracy albo wracają z pracy
Ja własnie odpoczywam po pracy w ogródku ..
biore sobie grapefruita i orzeszki i relaks -
nick nieaktualny