WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na szczeście mam obiad z głowy .. mojemu tak wczorajszy obiad smakowal ze dzis powtórka - a że zrobiłam tego sporo to dzis tylko swiezy makaronik ugotuje
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Moje drogie
Jestem narazie bez winka. Ja dziś jestem jakaś do d.... senna strasznie , ale czasami tak mam przed @ no i jem jak oszalała tak więc pewnie @ już puka do drzwi.
No nic trzeba będzie się napić wieczorem na te smutki
Ale pogoda dziś piękna
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
dobry ja dziś na uno momento bo zaraz się zbieram popatrzeć na dziecko moje haha
dzisiaj też na krzywy ryj u Was będę bo pić nie mogę26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Japoneczka bez pici też się obejdzie wystarczy sama obecnosc heheh
Japoneczka z Porcelany lubi tę wiadomość
-
hmm..u nas trzaskania drzwiami jeszcze nie było ..chyba by póżneij trzeba było wymieniać drzwi - bo są w kiepskim stanie
ale chyba ktoś wtedy jest wkurzony <myśli>
-
Nie no, bo chciał żebym pojechała z nim do jego dziadków a ja najzwyczajniej nie mam ochoty wychodzić dzisiaj już z domu. Stałam 4 godziny nad żelazkiem, jestem spocona, mam tłuste włosy. Źle bym się czuła jak bym w takim stanie miała pokazywać się ludziom. To on mi wyrzuty czy on kiedykolwiek nie chciał ze mną jechać do moich dziadków albo rodziców... Powiedziałam mu, że oczywiście że nie bo on jest fantastyczny a ja jestem zimną suką bez serca. Powiedział fajnie i wyszedł.... Taaakk chyba się jednak pokłóciłam. No cóż... Chyba będę spała dzisiaj na kanapie.