WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
hej ja wczoraj byłam na USG pęcherzyk z lewego 18mm z prawego stanął na 12mm, endo strasznie małe
jutro jadę znów. Buziaki, zaglądałam tutaj w niedziele ale było pusto
-
Mala pozwolisz ze zapytam (nie chcesz , nie odpowiadaj) jak sie czujesz po tym wszystkim bo dawno mnie tu nie bylo i tak nie w temacie jestem . :*Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Japoneczka z Porcelany wrote:Ja sobie kochanka znajdę to się nie podzielę
do ostatniego jego tchu będę wykorzystywać
Chyba pora nick zmienić na CzarnaWdowaPozna
Leze i kwicze
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
helo
byalm u tesciowej na placku- ae wstyd opierdziwliłam polowe brytfankihehe a pozniej przegryzłam ogorem.. a tesciowa chcecie mi jakas dobr a nowine na dzien babci powiedziec ?? nie no kurna co onisie wszyscy zgrali czy co..moj z rana do mnie czy jeste w ciazy bo od 3 dni z nudnosciami sie budze.. tesciowa ze babcia jest .. nozesz kurwosci ..;/
mowie mojemu jak osiolkowi ze na objawy to za wczesnie po rpostumialam troche stresow i teraz sie wsio odbija na moim zdrowiu. a tesciowej powiedzialam ze jak wnuk albo wnuczka sie namysla przyjsc na swiat to napewno sie dowie
mła.. musze czyms zajac mysli..wiec biore sie za reklame obmyslilam plan dzialania i do konca lutego musze byc widoczna
a o sexiku jakos niemoge myslec..wczoraj mojem sie zebralo.. ale kude przez te leki mam tak sucho jak na saharze i jakos wszystko w sordku czulam jakby =m miala opuchniete.. wiec chocby nie wiem jak chcial moge mu FOCHA strzelic ale tam w dziurke nie ma wstepu ;/mała_mi lubi tę wiadomość
-
Lucy91 wrote:Mala pozwolisz ze zapytam (nie chcesz , nie odpowiadaj) jak sie czujesz po tym wszystkim bo dawno mnie tu nie bylo i tak nie w temacie jestem . :*
stan depresji chyba juz mam za sobą... I teraz p**rdoli mnie to wszystkozajdę to będę i tyle.
pomału wychodzę na prosta, włączyłam pozytywne myślenie i...jakos leci.
Staram się nie myśleć o tym za dużo bo mogłabym szybko w kaftanie wylądowaćAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Oki dziewczynki ide w kime.. spac mi sie zachcialo:) a jakos musze jutro funkcjonowac mam spotkane z tymi moimi bylymi wpsopracownikami lekarzami;/ ehh
-
Martuska a nie zaporponował czegos na wzrost endo wiem ze daja jakies leki .. ale nie martw sie moze jest szansa
Martuśka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Martuska a nie zaporponował czegos na wzrost endo wiem ze daja jakies leki .. ale nie martw sie moze jest szansa
jutro jadę znów na USg więc zapytam o wspomagacze -
witam wszystkie serdecznie, nie spać ja już z moczem od rana w labie byłam...w pobierz na badaniu glukozy, MASAKRA tak naprawdę.
Dalej szukamy auta
I zima do nas zawitała od poniedziałku a raczej przyjeb..lodem by de ludzie kopyta połamali a auto jakby w lodowce siedziało teraz będzie czekało aż przyjedzie nowe i może do wiosny odtaje.
Ogólnie nudy z budy....ta monotonia mnie dobija...aktuslniee bajons ściemnia w tv. Drze pysk jakbym ja rozumiala;)Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Hej dziewczyny
ja z herbatka dzis sie witam..
ogólnie cuzje sie do bani
brzuch zazyna w okolicach zoladka .. mam reszcze mdli mnie .. miesnie mnie bola gardlo.. blee.. nie chce znowu byc chora -
JEJUUUUU jak mnie boli głowa... strasznie. Jeszcze na dodatek dziś dostałam opierdy od kierowniczki bo się babka poskarżyła, że źle z nią gadałam i jestem nie miła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 14:07
Ania_84 lubi tę wiadomość