WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mam jakis strasznie zrypany dzień, ale po pracy idę do kina na film "Wkręceni" więc może się trochę pośmieję
jak wrócę do domu to znów mnie pewnie czeka burdel i sprzątanie ze względu na ciągnący się od tygodnia remont łazienki...
-
ja dzis nie moge sie zmusic do niczego
chyba popracy pojade do rodzicow na troche bo jakas taka nie mrawa chodze malzyk przyjedzie po mnie pozniej
my wlasnie sie zastanawiamy choc moj to chce isc na Skubanibaje
-
ja tez zawsze usmiechnieta.. i jak tylko mowie ze cos nie tak to mowia przeciez u ciebei zawsze wszytskook .. no to sie pytam to co zawsze mam chodzic naburmuszona ??
-
no właśnie tego nie rozumiem... nie dość że wiecznie od starych babek słyszę że jestem gówniara i na niczym się nie znam to jeszcze się skarżą bo za bardzo uśmiechnięta jestem. Nigdy świata nie zrozumiem. Specjalnie się usmiecham żeby nie wyglądać na nie wiadomo kogo i staram się być miła i wiecznie nie tak...
Ania_84, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niby tak..ale to pewnie zasluga przeziebienia.. kurde dopeiro co skonczylam chorowac.. i znowu .. nie no oslabia mnie to ..eehhh
zaraz dzownie do psiapsiolki jak tam sie czuje bo maila dzis wizyte u ginaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 18:18
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cosik mało żeście naskrobaly dzisiaj...
potwierdzam niekorzystny biometrczuje się do bani, smarkam, kicham, a roboty miałam w .uj i mam dość.
A jutro powtórka z rozrywki... A najchętniej to bym się zakopala pod pierzyną
No nic, pomarudzilam to idę spać. PaaaaaAnia_84, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
no wlasnie cos wszytskie pomilkły
Mała mam podobnietrzeba troche ponarzekac
mała_mi lubi tę wiadomość
-
ja tez się dziś czuje do du.py ;(
chyba przez ta pogode ;(
aaa... umieram, zabijcie mnieAnia_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.