WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
wrzucicie na luzik i pewnie się uda i to w jakich fajnych warunkach
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:hehe sporo wolnego miałas
Noooooo
Trzy lata wychowawczy, a wcześniej pol roku chorobowego
Ale ja chciałam wrócic(choć mi dobrze w domu) tylko szef miejsca nie miał, wiec ciagnelam ten urlop. Teraz mam tylko część etatu, ale jest wizja całego od maja bo się dziewczyna zwalnia. Fajna praca, bo u jubilera
ale dojeżdżać musze, a przy dzisiejszych warunkach to szal ciał jeździć po tutejszych gorkach i pagórkach
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Aaa..ddziweczyny co ma byc to bedzie
czuje dziwny przypływ energii
Mam zamiar wporwadzic kilka zmien w zyciukaarolaa, Martuśka, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
laski mam pytanko, jak w 13 dc pęcherzyk miał 22 to owulka kiedy mniej więcej powinna być? bo dziś tak dla jaj zrobilam test owu i pokazało blado ale dość widocznie 2 kreski i czuję się mokro, a mąż wyjechał... ;(
-
Martuśka wrote:laski mam pytanko, jak w 13 dc pęcherzyk miał 22 to owulka kiedy mniej więcej powinna być? bo dziś tak dla jaj zrobilam test owu i pokazało blado ale dość widocznie 2 kreski i czuję się mokro, a mąż wyjechał... ;(
-
A kreska moze sie pojawiac nawet poowu bo hormon LH opada stopniowo
ja nie raz po owu mam jeszcze 3 dni po pozytyw
-
no to kurde co to sie wyprawia, niepotrzebnie ten piep*ony test robiłam
dzięki kochana:* mam nadzieję że owu była jak był mężuś, wszystko przez ten rozwalony termometr...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 12:21
-
w tym cyklu nie bo zapomniałam że je mam :p a wcześniejszych cyklach nie robilam bo nie miałam owulacji dopiero teraz biorę leki w tym cyklu
-
no też właśnie mial 22mm w środę
w czwartek był mężuś
-
wiec spokojnie
a termometr teraz rzuc w kat i czekaj i tak juz nic nie zmienisz
a taki piekny pecherzyk m og peknac np w czwartek albo piatek
Martuśka lubi tę wiadomość
-
i tego będę się trzymać! Musi byc dobrze
lekarz kazał mi zrobić betę po odstawieniu lutki i będzie wszystko wiadomo
-
dokladnie
a ja trzymam kciuki za piekna bete
teraz wyluzuj i bedzie git
to co mieliscie zrobic to zrobiliscie
-
hahaha no mam taką nadzieje że "zrobiliśmy"
mała_mi, Ania_84, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
ja zrobiłam test owu bo przypomniało mi się że je mam, i tak dla żartu mówię sobie że siknę i masz tu babo placek jak nigdy nie wychodził to teraz zaczęły mi wychodzic