WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:masz racje. Ja też mam wakacje. W głębokim poważaniu mam to wszystko. W momencie jak mi mój gin powiedział ze NFZ sponsoruje badania dopiero po trzecim poronieniu, to się go zapytałam czy mam czekać na to trzecie... I pizdlam wszystkim, wracam do pracy niedługo i w doopie mam termometr... Znaczy tak dokładnie to w szufladzie
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:a nowość jest
cenzura na forum
Juz któregoś posta mi ocenzurowali...
Zje.alam grzecznie admina, to mi cos o regulaminie pie..olic zaczal...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 16:43
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:No no! Przeciez ze w szufladzie! Ja nie rozumiem tych calych NFZtow, bo ja z innego swiata pisze, ale domyslam sie, ze to jakas masakra jedna wielka jest!
Powstrzymam się od komentarza na temat NFZ... Bo same [..] by były...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 16:43
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Tez sie skaplam jak mi doopy i qwy z pamietnika wyje.ali!
Zje.alam grzecznie admina, to mi cos o regulaminie pie..olic zaczal...
Tak się zastanawiam........jak można *grzecznie zje.ać*.... Hehehehebiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Tak się zastanawiam........jak można *grzecznie zje.ać*.... Hehehehe
Jak to szlo?
Prosze mi tu nie cenzurowac mojego pamietnika, bo jak mam ochote rzucic miesem w nerwach, to mam do tego prawo. Moje emocje i wyrazam je jak chce. Mam dosc stresow nie mogac od roku zajsc w ciaze, nie musicie mi tu stwarzac nowych wasza smieszna cenzura! Nie macie prawa cenzurowac moich emocji!
Bez kocich lapek, bo to bylo mniej-wiecej tak, cytatu ni mam.Czarnula87, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
heloł ja wrocilam po pracy napalilam..
i czekam na mojego
kurczaki wstawione
pieka sie
Jajnik nepi!dalaco by mnie nie scenzurowali;D
kierzynka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczekamy na wiesci od firmy farmaceutycznej, ktora te badania finanduje i organizuje, lekarka wstepnie nas zakwalifikowała a teraz musze czekac co oni zrobia...jakies 3 tyg conajmniej
jesli zdaza dac pozytywna odpowiedz i moje wyniki krwi beda ok to od około 20 lutego ruszamy
MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość