WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Widzę, że hasło naczelne "rzuć w kąt termometr"A ja się chyba uzależniłam od tego mierzenia. Kontynuuję, choć nie wiem do końca w jakim celu. Chyba mam jakieś magiczne poczucie kontroli nad czymkolwiek
A żeby wieczornicowo było - znów mi się seksiur śnił...Ostatni był w listopadzie, więc chyba mi już na mózg libido uciska
Miłego dnia kobitkimała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:O ja nie moge!
Ale towarzystwo dziś
Popiołu pod nogi dziewczynyszczególnie biedronce
Gdzieś była jak cię nie bylo?
A se fruwalam po swiecie jak to biedronki w zwyczaju maja! Wqwa na ginke zaliczylam, rzucilam termometrem o sciane, zrobilam bojkot wykresowy (jak widac na nie-zalaczonym obrazku), kupilam wino i mi sie nudzic zaczelo,wiec:
TADAM! Jestem!mała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyObiecalam w sumie p.o. mezowi, ze tu wlazic nie bede, a wiem, ze on Was czasem czyta jeszcze, wiec ani chybi dostrzeze moja obecnosc niebawem. Ale powinien zrozumiec, ze nie samym winem zyje czlowiek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 16:25
kierzynka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Obiecalam w sumie p.o. mezowi, ze tu wlazic nie bede, a wiem, ze on Was czasem czyta jeszcze, wiec ani chybi dostrzeze moja obecnosc niebawem. Ale powinien zrozumiec, ze nie samym winem zyje czlowiek.
Wszystko super, tylko co oznacza tajemniczy skrót przed mężem? -
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:A se fruwalam po swiecie jak to biedronki w zwyczaju maja! Wqwa na ginke zaliczylam, rzucilam termometrem o sciane, zrobilam bojkot wykresowy (jak widac na nie-zalaczonym obrazku), kupilam wino i mi sie nudzic zaczelo,wiec:
TADAM! Jestem!mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:hehe chodziło mi o to że na prawdę musisz nas kochać skoro nie chcesz życ tylko winem ale i forum
A tak w ogole to jakies ciaze nowe pojawily sie jak mnie nie bylo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 16:35
-
biedronka1982 wrote:I tak i nie. Tzn. tamta skreslilam z listy, a u nowej jeszcze nie bylam i jakos mi nie spieszno. Robie sobie wakacje od wziernikow!
masz racje. Ja też mam wakacje. W głębokim poważaniu mam to wszystko. W momencie jak mi mój gin powiedział ze NFZ sponsoruje badania dopiero po trzecim poronieniu, to się go zapytałam czy mam czekać na to trzecie... I pizdlam wszystkim, wracam do pracy niedługo i w doopie mam termometr... Znaczy tak dokładnie to w szufladzie -
nick nieaktualny