WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:no to dobrze
czyli już teraz będziesz normalnie z nami?
i jak sie miewacie?
my mamy sie dobrze. za kilka dni zamieniam kwas foliowy na witaminki prenatal, brzus powoli zaczyna rosnac, wszelkie doleglowosci (oprocz zgagi ale to tez duzo rzadziej) odeszly. jutro albo pojutrze powiem w pracy heh cykam sieMalutkaEve, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:Karolcia, to wystarczy Ci jedno
i z jednym jest zawrót głowy - i to dosłownie - kręciło mi się dzisiaj w głowie
a może to z braku alko? hmmmm....
Kajoni co do klusek - to dzisiaj zjadlam kilkaa na wadze już + 3 kg
w takim tempie nie zmieszczę się w widełkach, które mi lekarz pokazywał
ja zachłanna nie jestem
a co do wagi to moja siostra ledwo przybrała 11 kg a zrzuciła po ciazy 20i teraz jest taka jak ja czyli rozmiar 38 a nosiła 42...ciaza słuzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 19:58
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:Karolcia, to wystarczy Ci jedno
i z jednym jest zawrót głowy - i to dosłownie - kręciło mi się dzisiaj w głowie
a może to z braku alko? hmmmm....
Kajoni co do klusek - to dzisiaj zjadlam kilkaa na wadze już + 3 kg
w takim tempie nie zmieszczę się w widełkach, które mi lekarz pokazywał
mnie sie wydaje ze tak jakos wiecej jem, ciagle cos podajadam, a nie wiem czy bedzie ze 2 kg, bo w sumie nie wiem ile wazylam wczesniej. ja dzis jadlam placki ziemniaczaneMalutkaEve, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:mysle, ze tak, juz nic mi nie stoi na przeszkodzie
my mamy sie dobrze. za kilka dni zamieniam kwas foliowy na witaminki prenatal, brzus powoli zaczyna rosnac, wszelkie doleglowosci (oprocz zgagi ale to tez duzo rzadziej) odeszly. jutro albo pojutrze powiem w pracy heh cykam sie
no to git
a czemu akurat prenatal?
ja myslałam żeby w II trym żreć falvit mama - ale w sumie to chyba nie ma znaczenia
a póki co powiedz mi czy zjadasz wit D? troche sie martwie o jej niedobór bo jak widać słonca niet..
a swojej przełożonej juz powiedziałam bo chciała mnie w cos ubrać więc nie było wyjscia - prawie dostała zawałuKajoni lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:starczy mi jedno napewno
ja zachłanna nie jestem
a co do wagi to moja siostra ledwo przybrała 11 kg a zrzuciła po ciazy 20i teraz jest taka jak ja czyli rozmiar 38 a nosiła 42...ciaza słuzy
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:starczy mi jedno napewno
ja zachłanna nie jestem
i tego się trzymajmy
ja chcę wrócić po ciąży do swojej wagi, tj. 56 kg i ani deka więcej
mniej też nie bo będę miała za małe cyckikaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:no to git
a czemu akurat prenatal?
ja myslałam żeby w II trym żreć falvit mama - ale w sumie to chyba nie ma znaczenia
a póki co powiedz mi czy zjadasz wit D? troche sie martwie o jej niedobór bo jak widać słonca niet..
a swojej przełożonej juz powiedziałam bo chciała mnie w cos ubrać więc nie było wyjscia - prawie dostała zawałuMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:mi połozna polecała femibion natal 1
kaarolaa, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:jest tego naprawde od cho.lery, ja narazie tylko kwas biore a jak juz bedzie ciaza to sie przeniose na witaminki...
witaminki to można dopiero od II trym - no oprócz folika, magnezu, jodu..
chyba że badania wychodza kiepsko ale wtedy lekarz zapisuje co braćkaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:jest tego naprawde od cho.lery, ja narazie tylko kwas biore a jak juz bedzie ciaza to sie przeniose na witaminki...
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:no ja w ciaze zaszlam w polowie listopada a od konca sierpnia bralam kwas foliowy i caly czas biore a wlasnie za kilka dni przerzuce sie na witaminy, bo w sumie wydaje mi sie ze cos mi brakuje. Zapomnialam sie zapytac ostatnio na wizycie o co chodzi, ale cierpnie mi lewa strona lwego uda. Czuje sie tak jakbym jakims rozgrzewajacym kremem posmarowala i tak mnie mrowi. Niedawno tylko po dlugim chodzeniu jak usiadlam, ale teraz jak leze, czasem nawet jak stoje. nie wiem czy czegos mi brakuje czy jak...
może po prostu magnezu brakuje?
mi oko latało i ginek przepisał aspargin
wiesz przez to częste sikanie to cokolwiek sie wypłukuje -
MalutkaEve wrote:witaminki to można dopiero od II trym - no oprócz folika, magnezu, jodu..
chyba że badania wychodza kiepsko ale wtedy lekarz zapisuje co braćMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny