WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:ale to chyba zalezy jakie, bo sa tez te prenatal ale complex ktore mozna juz od pierwszego trymestru, te Martuelle tez. glownie chodzi tylko chyba o ta wit A w postaci retiniolu ktoy dla plodu jest szkodliwy ale w witaminach dla kobiet w ciazy jest wit A ale w postaci beta-karotenu, czyli dobra wit A
wiesz co u mnie lekarze nie polecają bo są doniesienia że istnieje ryzyko alergii u Malucha..
no chyba, że morfologia wychodzi z niedoborami to wtedy trzeba uzupełnić suplementamiKajoni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:może po prostu magnezu brakuje?
mi oko latało i ginek przepisał aspargin
wiesz przez to częste sikanie to cokolwiek sie wypłukuje
mozliwe ze mi sie poprawi jak zaczne te witaminki bracMalutkaEve, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:ale to chyba zalezy jakie, bo sa tez te prenatal ale complex ktore mozna juz od pierwszego trymestru, te Martuelle tez. glownie chodzi tylko chyba o ta wit A w postaci retiniolu ktoy dla plodu jest szkodliwy ale w witaminach dla kobiet w ciazy jest wit A ale w postaci beta-karotenu, czyli dobra wit A
-
MalutkaEve wrote:wiesz co u mnie lekarze nie polecają bo są doniesienia że istnieje ryzyko alergii u Malucha..
no chyba, że morfologia wychodzi z niedoborami to wtedy trzeba uzupełnić suplementamiMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Malutka, no zauważyłam ze czasem się uda, ale przeważnie jak ty jesteś to ja czasu nie mam.
Kajoni, no kurze, przez dzień jak żywego ducha nie ma, to ty bylas i Ania i Maka. Ania się ostała, Maka zdezerterowala na razie a i cibie też coś wciaglo ostatnio.
No ale luz, dobrze ze jesteśi gratuluje 5 kujonie
Nawet Biedronka dziś się odezwała.MalutkaEve, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:Malutka, no zauważyłam ze czasem się uda, ale przeważnie jak ty jesteś to ja czasu nie mam.
Kajoni, no kurze, przez dzień jak żywego ducha nie ma, to ty bylas i Ania i Maka. Ania się ostała, Maka zdezerterowala na razie a i cibie też coś wciaglo ostatnio.
No ale luz, dobrze ze jesteśi gratuluje 5 kujonie
Nawet Biedronka dziś się odezwała.
haha dzien come back'ow
mialam silne postanowienie i wytrwalam, ale tak tesknilam, ze codziennie kilka razy tu bylam i czytalamto jest jak uzaleznienie.
kujonie, haha dupo i wodolejco. juz myslalam, ze bede sie bronic na egzaminie tym ze jestem w ciazy i ciezko mi sie uczy, ale bylo takie lajt, ze szok.
tak w ogole to nie chca mi rosnac cycki
MalutkaEve, kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:haha dzien come back'ow
mialam silne postanowienie i wytrwalam, ale tak tesknilam, ze codziennie kilka razy tu bylam i czytalamto jest jak uzaleznienie.
kujonie, haha dupo i wodolejco. juz myslalam, ze bede sie bronic na egzaminie tym ze jestem w ciazy i ciezko mi sie uczy, ale bylo takie lajt, ze szok.
tak w ogole to nie chca mi rosnac cycki
tak dawno Cię nie było, że nie zauważyłas że nas cenzurująmusisz pisac dópa
a co do cycków to ja nie narzekam
cierpliwosciWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 20:28
Kajoni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:skoro Tobie juz rosna to mnie tym bardziej powinny
moja nawet na PMS wrażliwe były i się powiększały - to może dlatego..
taka budowa jak twierdzi moja gina
a dodatkowo wraz z wagą i piersi rosną
gorzej potem, boję się żeby nie wisiałykaarolaa, Kajoni, mała_mi lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:moja nawet na PMS wrażliwe były i się powiększały - to może dlatego..
taka budowa jak twierdzi moja gina
a dodatkowo wraz z wagą i piersi rosną
gorzej potem, boję się żeby nie wisiały
"dobrze sie piesci co sie w dloni miesci" i
"im mniejsze za mlodu tym krotsze na starosc"MalutkaEve, mała_mi, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Kajoni, poczekaj, poczekaj, urosną i cycki
Malutka, Maka podobno na razie odpuściła trochę owu. Myślę ze się stresowala biedaczka. Muszę napisać do niej, bo mieli miec nowe wyniki żołnierzyków po kuracji jakiejś i nie wiem kompletnie co tam u niej, jak się sytuacja rozwinęła.
Aaaaa kurde ja w czwartek do pracy idę..... Się denerwuje jakbym na jakim dyrektorskim stołku siedziała...MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:dlatego ja sie zawsze cieszylam ze mam maly biust i mialam dwa motta:
"im mniejsze za mlodu tym krotsze na starosc"
hahahahahazajebiste
zaje.iste
ale powiem Ci że mimo wszystko widzę jak się teraz małżykowi oczy szklą na ich widokWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 20:34
kaarolaa, Kajoni, mała_mi lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Kajoni, poczekaj, poczekaj, urosną i cycki
Malutka, Maka podobno na razie odpuściła trochę owu. Myślę ze się stresowala biedaczka. Muszę napisać do niej, bo mieli miec nowe wyniki żołnierzyków po kuracji jakiejś i nie wiem kompletnie co tam u niej, jak się sytuacja rozwinęła.
Aaaaa kurde ja w czwartek do pracy idę..... Się denerwuje jakbym na jakim dyrektorskim stołku siedziała...mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kajoni wrote:dlatego ja sie zawsze cieszylam ze mam maly biust i mialam dwa motta:
"im mniejsze za mlodu tym krotsze na starosc"
O qrwosci
Alez mi się podoba to drugie hasło szczególnie
Ja miałam mega wielkie cyce przy obydwóch. Teraz szalu ni ma, ale najgorzej też nie jest. Wiadomo, że nie są takie superjedrne jak przed ciazami.
Hiehiehie nieraz jak z tesciowa w polu co robimy (plewimy np) i gorac okrutny, to ja w cycniku,się opalam. Oczywiście bez szelek, no i co jakiś czs mowie do teściowej ze mi cycki wyleciały(pozycja kucąca oczywiście) i musze podnieść z ziemi, żeby nie przydeptac
kaarolaa, Kajoni, Martuśka lubią tę wiadomość