WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:O qrwosci
Alez mi się podoba to drugie hasło szczególnie
Ja miałam mega wielkie cyce przy obydwóch. Teraz szalu ni ma, ale najgorzej też nie jest. Wiadomo, że nie są takie superjedrne jak przed ciazami.
Hiehiehie nieraz jak z tesciowa w polu co robimy (plewimy np) i gorac okrutny, to ja w cycniku,się opalam. Oczywiście bez szelek, no i co jakiś czs mowie do teściowej ze mi cycki wyleciały(pozycja kucąca oczywiście) i musze podnieść z ziemi, żeby nie przydeptackaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez bede sie zbierac, zaczynamy z malzykiem ogladac obcy kontra predator po raz kolejny juz hehe kupilam juz kremika na rozsteppy na brzucho tylek i cycki to bedzie wmasowywal hihihih
milego wieczoru gwiazdy :*mała_mi, kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
a ja się witam..
mój był na tym spotkaniu z polką.. ale nic nie wiem..i to jest najgorsze :(Jutro ma mi napisać..26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
hej laseczki, jak tam, co tam???
nosz kurde i znów nie zdążyłam jak były na plotachWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 21:59
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Martuśka ja jestem..26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
Jak tylko się czegoś dowiem to napiszę26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja mam 3 puszki pepsi w biurku w pracy i w lutym mija ich termin ale nie mogę teraz pić tego syfu, a kiedyś z pepsi zaczynałam dzień
ale kawkę sobie zrobiłam, a co mi tam
jak tam samopoczucie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 10:00
-
a mi sie nic robic nie chce. Siedzę w pracy i śpię
poza tym na 1 lutego mam termin @ i już zaczyna mnie pobolewać podbrzusze.. nie lubię tego okresu przed małpiszonem
A Malutka jak tam u Ciebie?MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:a mi sie nic robic nie chce. Siedzę w pracy i śpię
poza tym na 1 lutego mam termin @ i już zaczyna mnie pobolewać podbrzusze.. nie lubię tego okresu przed małpiszonem
A Malutka jak tam u Ciebie?
dobrze, nie narzekam
zjadłam już dwa śniadaniai jeszcze jedno czai się w szafce
a i tak najchętniej posiedziałabym w domku...kierzynka lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:dobrze, nie narzekam
zjadłam już dwa śniadaniai jeszcze jedno czai się w szafce
a i tak najchętniej posiedziałabym w domku...dobrze Cii
a w domku to i ja bym chętnie posiedziała
MalutkaEve lubi tę wiadomość