X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cosik mnie łeb boli...

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    nie ma nic lepszego jak swoja kiełbaska i szyneczka :) ja mam jeszcze w lodoweczce od moich rodzicow wiejska szyneczke :)

oo tak :) ja czasem też przywożę, ze sklepowych tylko kabanosy jadamy :D
    tych syfskich szynek nie da się jeść...

• MariaAntonina Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    a które to? powiedz powiedz, plissss :P

Mi jak w pracy? ostro harujesz? :D

Malutka ja jestem zołzom

MalutkaEve lubi tę wiadomość

aniołek 13.11.2012 r.

GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.

Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    oo tak :) ja czasem też przywożę, ze sklepowych tylko kabanosy jadamy :D
    tych syfskich szynek nie da się jeść...
    co racja to racja, zaraz woda podejdzie albo slizgie sie zrobi, fujjj...sama chemia,

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MariaAntonina wrote:
    Malutka ja jestem zołzom

Kochana, MY mamy luzy od zołz, bo jesteśmy w ciąży :P
    niech się Mi tłumaczy kogo zołzą nazwała :P

no, Mi?? :) :P

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis po raz 1 poczułam sie jak intruz.Az łzy mi sie w oku zakreciły. Kiedys nic mnie nie łamało , teraz łatwiej jest mnie skrzywdzic po tym czego w zyciu doswiadczyłam.:(

aniołek 13.11.2012 r.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to wychodzi na to, ze ja jestem zołzą :)

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    Kochana, MY mamy luzy od zołz, bo jesteśmy w ciąży :P
    niech się Mi tłumaczy kogo zołzą nazwała :P

no, Mi?? :) :P

A to jakiś nowy przesąd :P
    ze was od zołz nie moge wyzywać :P ;D

kaarolaa, MalutkaEve lubią tę wiadomość

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    __b_zo%C5%82za.jpg

:P :P :P

MariaAntonina, mała_mi, Martuśka, kierzynka lubią tę wiadomość

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MariaAntonina wrote:
    Ja dzis po raz 1 poczułam sie jak intruz.Az łzy mi sie w oku zakreciły. Kiedys nic mnie nie łamało , teraz łatwiej jest mnie skrzywdzic po tym czego w zyciu doswiadczyłam.:(

A co się stało?

Mam nadzieje ze to nie przez te zolzy...

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MariaAntonina wrote:

co jest MA?
    gadaj tu do nas, coś zaradzimy!

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaaaaaa

Moje dziecko przyszło żebym jej ewangelie z ostatniej niedzieli napisała o czym była na religie na jutro.... Przecież ze ja nie pamiętam :/

I jeszcze rymowankę ułożyć boszszsz

q53jwvt.png

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    A co się stało?

Mam nadzieje ze to nie przez te zolzy...

definicja malutkiej odnosi sie poniekąd do mnie wiec to ja jestem zołza..i raczej sie siebie nie obawiam/

moj N..... po niecałych 3 mc mieszkaniach razem on chyba ma z tym problem , jesli po takim czasie ma takie poglady to ja nie wie czy dotrzemy do 3 lat.

Co ja moge ze jestesmy ze soba 24/7

ze ma prace w domu , ze ja jestem i tutaj nie mam gdzie isc , bo i tak pogoda jest taka ze wole nie ryzykowac bynie byc chora czy normalnie w swiecie nie wypierdolić sie gdzies na lodzie. Siedze w domu , wyjezdzam po zakupy robie swoje, nie zabraniam mu wychodzic do swoich kolegów..razem fak to my tylko robimy zakupy sprzatamy zajmujemy sie niunką jedziemy do mojego rodzinnego miasta .. chciałabym zeby zabrał mnie gdzieś.

puenta jest taka ze mi powiedział ze ona czasem potrzebuje gdzies wyjsc i wg .jamu tego nie ograniczam.szkoda mi wg słów.

nie rozumiem ???????????

alo go to przeroso albo jestem zołzom.????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 18:44

aniołek 13.11.2012 r.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    O jaaaaaa

Moje dziecko przyszło żebym jej ewangelie z ostatniej niedzieli napisała o czym była na religie na jutro.... Przecież ze ja nie pamiętam :/

I jeszcze rymowankę ułożyć boszszsz

http://www.niedziela.pl/index/liturgia/liturgia1.php?data=2014-01-26

o czym rymowankę? może pomogę? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MariaAntonina wrote:
    definicja malutkiej odnosi sie poniekąd do mnie wiec to ja jestem zołza..i raczej sie siebie nie obawiam/

moj N..... po niecałych 3 mc mieszkaniach razem on chyba ma z tym problem , jesli po takim czasie ma takie poglady to ja nie wie czy dotrzemy do 3 lat.

Co ja moge ze jestesmy ze soba 24/7

ze ma prace w domu , ze ja jestem i tutaj nie mam gdzie isc , bo i tak pogoda jest taka ze wole nie ryzykowac bynie byc chora czy normalnie w swiecie nie wypierdolić sie gdzies na lodzie. Siedze w domu , wyjezdzam po zakupy robie swoje, nie zabraniam mu wychodzic do swoich kolegów..razem fak to my tylko robimy zakupy sprzatamy zajmujemy sie niunką jedziemy do mojego rodzinnego miasta .. chciałabym zeby zabrał mnie gdzieś.

puenta jest taka ze mi powiedział ze ona czasem potrzebuje gdzies wyjsc i wg ..szkoda mi wg słów.

nie rozumiem ???????????

MA, nie rozumiem..
    ma do Ciebie pretensje, że nic nie robisz???

czy ta sytuacja to wynik tego, że zwyczajnie jesteście na siebie "skazani" 24h/dobę?

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    MA, nie rozumiem..

czy ta sytuacja to wynik tego, że zwyczajnie jesteście na siebie "skazani" 24h/dobę?[/QUOT

robie wszytsko..

chyba bardziej o to 2. To ja nie wiem co mam w takiej sytuacji zrobić .. rozwazam powrót do pracy po pół roku, jesli on ma haloo o to to nie wiem . Kazdy potrzebuje samotnosci i ja to rozumiem, ale myslałąm ze go to nie zmeczy po 3 msc

aniołek 13.11.2012 r.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MariaAntonina wrote:
    MalutkaEve wrote:
    MA, nie rozumiem..

czy ta sytuacja to wynik tego, że zwyczajnie jesteście na siebie "skazani" 24h/dobę?[/QUOT

robie wszytsko..

chyba bardziej o to 2. To ja nie wiem co mam w takiej sytuacji zrobić .. rozwazam powrót do pracy po pół roku, jesli on ma haloo o to to nie wiem . Kazdy potrzebuje samotnosci i ja to rozumiem, ale myslałąm ze go to nie zmeczy po 3 msc

myslę, że będziesz miec co robić przy Maluchu, więc nie ma co wracac do pracy zbyt szybko..
    trudno mi coś poradzić, bo w sumie to dziwne, że tak się dzieje między Wami :/ tym bardziej teraz kiedy jesteś w takim stanie..

praca nie pomoże Wam w rozwiązaniu tego problemu chyba, bo to gdzieś tkwi głebiej... może to zwyczajnie przejściowe?

Wysłany: 29 stycznia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    myslę, że będziesz miec co robić przy Maluchu, więc nie ma co wracac do pracy zbyt szybko..
    trudno mi coś poradzić, bo w sumie to dziwne, że tak się dzieje między Wami :/ tym bardziej teraz kiedy jesteś w takim stanie..

praca nie pomoże Wam w rozwiązaniu tego problemu chyba, bo to gdzieś tkwi głebiej... może to zwyczajnie przejściowe?

Cos mi sie wydaje ze on sam nie wiemczego chce , a ja nie chce byc piatym kołem u wozu. Po 12 latach małzenstwa wiem kiedy wkrada sie rutyna monotonia w zyciu kiedy ludzie potrzebuja samotnosci a kiedy nie kiedy potrzebuja odreagować i w jaki sposób.

Zostawiłam wszytsko co miałąm 50 km stad , by zyc z nim by dac mu wszytsko co mam a teraz widze ze to na nic bo przytłacza go 24/7 .

Mam sie wybrac w zaawansowanej ciazy na impreze czy jak , bo ja juz nie rozumiem o co kaman.

Tak bardzo chciał bym była a teraz nie wiem przeszkadzam bo jestem. Jak ja mam sie czuć ??/

aniołek 13.11.2012 r.

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka, o czymkolwiek, taka najprostsza, na 4 linijki może buc tylko się musi rymowac....

Maria, juz długo jesteście razem, nie? A mieszkacie 3 miesiące. Hmmm sadze ze on się jeszcze nie przyzwyczaił do tej sytuacji-wiesz jak z facetami... My w tym roku będzie 8 lat jak mieszkamy razem, i na początku też kiepsko bywało. Wy macie dom/mirszkanie a my w jednym pokoju przez prawie 4lata. Odmieni mu się, zobaczysz. Jeszcze niedługo zostanie tatusiem malutkiego szkraba, to mu się w ogóle cały świat do góry kołami obroci.
    Co do jego 'wyjsc' jeśli nie rozumie, ze skoro go nie przywiazujesz do kaloryfera to może sobie chodzić gdzie chce(bez przesady oczywiście ;)) to może mu to DRUKOWANYMI wytłumacz....

q53jwvt.png

Wysłany: 29 stycznia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to chyba go wewnetrznie przeraza to co bedzie . dziecko rodzina dom obowiazki powazne a nie opłacenie sobie tel i zycie na lajcie u rodziców.

Nie powiem bo w listopadzie miała doła bo zmieniłam wszytsko co mogłam zmienić..ale z kazdym dniem staram sie byc bardziej pro niz na nie..ehhh

Najlepiej było by sie kłócic , a dla mnie to nie jest wyjscie z stuacji. Czuje ze jak był otwart to teraz zamyka sie w sobie. A ja na to nie mam wpływu.

Potrzebuje samotności to byle by jej soie na własne zyczenie nie zafundował, bo ja długo moge znosic ale przychodzi taki czas i mowie dosc. nie bede czekała az dorosnie, bo dobrze wiedział ze nie ma idealnych ludzi.

Dzieki dziewczyny troche mi lepiej..

mała_mi lubi tę wiadomość

aniołek 13.11.2012 r.

‹‹ 1142 1143 1144 1145 1146 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ