WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Mi nie jestes sama, ja kazdy wieczor spedzam sama (no moze procz sobotnich )i narazie nie jest zle, ale czy do lipca tak wytrzymam to nie wiem...
Wiesz, ze nie jeden raz się zastanawiałam czy bym tak wytrzymała?
Szczególnie kiedy mój miał fazę dorobić prawko na ciężarówkę i ruszyć w świat... Słabo mi się robili normalnie. Moja dobra koleżanka tak właśnie żyje i wiele razy mi ryczala w rękaw w grudniu szczególnie, bo jej A się zjawiał w wigilie w południe, o ile nie w pierwszy dzień świat... Ciągle jej go brakowało, kszda pierdola typu cieknący kran czy zepsuty samochód... Ło matko, co ja się tago nasluchalam. Ciesz się ze chociaż w weekendy go masz. No i jakiś koniec tych męczarni widaćdo lipca będziemy cię podtrzymywać na duchu
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Wiesz, ze nie jeden raz się zastanawiałam czy bym tak wytrzymała?
Szczególnie kiedy mój miał fazę dorobić prawko na ciężarówkę i ruszyć w świat... Słabo mi się robili normalnie. Moja dobra koleżanka tak właśnie żyje i wiele razy mi ryczala w rękaw w grudniu szczególnie, bo jej A się zjawiał w wigilie w południe, o ile nie w pierwszy dzień świat... Ciągle jej go brakowało, kszda pierdola typu cieknący kran czy zepsuty samochód... Ło matko, co ja się tago nasluchalam. Ciesz się ze chociaż w weekendy go masz. No i jakiś koniec tych męczarni widaćdo lipca będziemy cię podtrzymywać na duchu
dobrze, ze mam Was. chociaz jakos te wieczory mijaja, bo w ciagu dnia to praca, sprzatniecie chałupki i tak zlecimała_mi lubi tę wiadomość
-
Witam martwiące się o mnie
żyję- nie zamarzłam ( chociaż mało mi brakuje) bo zimmo jak cholera..
Chuop nic praktycznie nowego nie załatwił.. ale co się dziwić jak chowany przez mamusie na ciamajdę.
Może wróci w przyszłym tygodniu jak będzie wszystko ok.
Z lepszych newsów. Biorę tydzień urlopu i jadę ze znajomymi w góry.może po wielu latach wskoczę w narty
Boję się jak to będzie.. tak się przyzwyczaiłam do samotności, że dziwnie mi będzie z kimś spaćale może przynajmniej będę mieć ciepło w domu i psy będą wyprowadzone i będzie miał mnie kto bzyknąć
a co u Was babeczki? Jak się ciężarówki czują i która następna testuje ?
mała_mi lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Nie sądze, że w przyszłym tygodniu będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 22:45
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
mała_mi lubi tę wiadomość
💊 Euthyrox N 25 -
dzień dobry!
ja znowu w łóżku, fatalnie się czuję, nie mam siły iść palić w piecach bo oprócz młodszej szwagierki nie ma nikogo, a coś mi się widzi, że ona nie ma zamiaru palić i gdzieś się wybiera. Na szczęście mam dwie kołdry, dwa koce i masę polarowych skarpetek jakby było krytycznie. A za oknem piękne słońce.
Potrzebuję Malutką EvE! - Gadaj co wiesz, pęcherz mam pusty!
Ja wychowałam się w Krynicy, 5 stoków pod nosem a na nartach nie potrafię jeździć. Ale za to ja jabłuszku zawsze pomykałam jak ta lala
Wciągnę zaraz herbatkę z cytryną, do kubka termicznego zrobiłam sobie z sokiem malinowym, żeby nie latać za często do kuchnispryciula ahah
Miłego dnia babeczki. Będę się co jakiś czas pojawiać, bo dziś mam zaplanowane haftować. Muszę w końcu dokończyć swój obraz. Więc seriale w necie, łózio, herbatka i kanwa w łapskakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
a mnie szlak trafi, chyba sobie pecherz załatwiłam...chyba Ania mnie zaraziłahehe ...jestem zmeczona, bo co zasnełam to sie za moment budziłam na siku, mam wrazenie, ze ciagle mam pełen pecherz, do tego głowa mnie boli...po pracy wstapie do jakiejs apteki i zaopatrze sie w leki...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:witam
a mnie szlak trafi, chyba sobie pecherz załatwiłam...chyba Ania mnie zaraziłahehe ...jestem zmeczona, bo co zasnełam to sie za moment budziłam na siku, mam wrazenie, ze ciagle mam pełen pecherz, do tego głowa mnie boli...po pracy wstapie do jakiejs apteki i zaopatrze sie w leki...
miałam kiedyś zapalenie dróg moczowych. nie chciałabym tego powtórzyć. -
nick nieaktualnykierzynka wrote:oj widzę że coraz mniej się tu pije
ja będę pić dziś wieczorem - już mam winko więc jak wróce z pracy to sobię palnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 13:27