WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
kierzynka wrote:hehe dla mnie
a teraz mam pytanie do tych co w ciąży są lub były. Wiecie jak to jest z spaniem na brzuchu? Mój już marudzi, że nie powinnam, a ja tu czytam na necie że niektóre nawet do końca ciąży spały i że jest to nawet bezpieczniejsze niż spanie na plecach czy prawym boku bo wtedy się jakąś żyłę dociska i może dojść do niedotlenienia. Musze spytać ginki jak będę na wizycie ale to dopiero za 2 tyg. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja dziś rano zauważyłam @.. ale nie wiem czy dawać 1 dc.. bo zapomniała,m wczoraj dupka na wieczórAnia_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
to zaczekaj jeszcze z tym oznaczeniem na wykresie, gapciochu
Japoneczka z Porcelany, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Martuśka lubię te nasze avatarki
Martuśka lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
takie sexy landrynki z nas, czerwona i różowa
Japoneczka z Porcelany, mała_mi, Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Normalnie nie wytrzymam....
Moje starsze dziecko uwaliło białym czymś- nie wiem- farba/gips/lakier kurtkę, buty(kupione dwa tygodnie temu) spodnie i rękawiczki. Rękawiczki po prostu wrzuciłam do kosza. Buty szorowalam godzinę i ledwo ledwo zeszło, ale nie wszystko dokładnie, prędzej bym dziurę zrobiła... Kurtka się pierze i mam nadzieje ze się dopierze... No ja pierdolle. A ona nawet nie wie gdzie i w co wlazla(średnio w to wierze, sadze ze się przyznać nie chce).
Zwariować możnaAnia_84, kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość