WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja dzis zmaówilam zel w tubie bosie przyda- po antybiotykach znowu susza ;/
i na walentynki zamowilam gre Sekrety nocyMartuśka lubi tę wiadomość
-
no to bedzie gorącccccca noc
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Martuśka wrote:no to bedzie gorącccccca noc
-
Maka jestes ??
własnie sie dowiedzialam - po 8 miechach nam pokazali wyniki badan- i napisali ze maz ma Aspermie .. kurwa rece opadaja.. wtedy powiedziali nam ze wyniki sa kiepskie ale ze to wina infekcji .. i ze napewno sie poprawia.. dzis dostalismy skierowanie na powtorne badania. ale doepiro po 8 miesiacach temat ruszyli..kurwaaaaaa!!!!!!!!!! kechalm w autobusie i ryczalam..bo polozna powiedziala ze chyba bedzie trzeba zrobic biopsje ader i tam zobaczyc czy wogole sa jakies plemniki.. jelsi tak to in vitro a jesli nie to bank nasienia .. teraz to juz zgupiala,.. najpierw nam mowia ze mzoe sie uda naturalnie zbeysmy probowali z sprobujemy inseminacji a teraz ze in vitro.. ..nie no .. po rpostu opadaja rece ..
-
Nie wiem..ale kur*** jak sie okaze ze robili nam niepotrzebnie nadzieje to tak ich obsmaruje ..ze sie nie pozbieraja ;/
jeszcze inseminacje nam chcieli robic.. a jesli faktycznie nie bylo plemnikow- to pytam sie z czego ..;/ i tak by wydebili od NFZ 6 inseminacji a pozniej powiedzieli ze skoro sie nie udaly inseminacje to in vitro.. a my bysmy sie stresiowali -
Ania...
Masakra.. ale masz nas pamiętaj, że Cię będziemy wspierać :* To co teraz tylko IVF mam zostaje?Ania_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Hej nie wiem.. w srode maz ma badanie nasienia komputerowe zobaczymy co tam wyjdzie .. własnie jestem po rozmowie z nim ..
a na koniec powiedzialam mu ze nie wazne jak wyjda badania.. wazne zeby zadbal o siebie .i ze nawet jesli wyjda zle to ciesze sie ze mam jego
Japoneczka z Porcelany, kierzynka, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Maka jestes ??
własnie sie dowiedzialam - po 8 miechach nam pokazali wyniki badan- i napisali ze maz ma Aspermie .. kurwa rece opadaja.. wtedy powiedziali nam ze wyniki sa kiepskie ale ze to wina infekcji .. i ze napewno sie poprawia.. dzis dostalismy skierowanie na powtorne badania. ale doepiro po 8 miesiacach temat ruszyli..kurwaaaaaa!!!!!!!!!! kechalm w autobusie i ryczalam..bo polozna powiedziala ze chyba bedzie trzeba zrobic biopsje ader i tam zobaczyc czy wogole sa jakies plemniki.. jelsi tak to in vitro a jesli nie to bank nasienia .. teraz to juz zgupiala,.. najpierw nam mowia ze mzoe sie uda naturalnie zbeysmy probowali z sprobujemy inseminacji a teraz ze in vitro.. ..nie no .. po rpostu opadaja rece ..
Skarbie wspieram Cię jak tylko mogę :* Tutaj rzadziej zaglądam ale na priv możesz pisać śmiało :*
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Skarbie wspieram Cię jak tylko mogę :* Tutaj rzadziej zaglądam ale na priv możesz pisać śmiało :*
Dzieki
-
ja mialam sie dzis napi c i nic z tego tak mnie łeb rozboll ze musialam łyknac procha.. wiec juz nie bede mieszac ;/
-
Aniulka moja :* mnie tez za czesto tu nie ma ostatnio ale jakby cos to wal na priv smialoBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
halo kobietki
chyba nas na wieczornicy jakas depresja dopadła bo mało się udzielamy i wszystkie prawie jakieś takie smutne... ja zaczelam 7 cykl 1 lutego i też tak sobie mysle że to trzeba koniecznie lecieć do lekarza. Gadałam z A i musi on tez iść na badania... 7 cykl to juz nie przelewki.. bo pierwszy czy drugi czy trzeci to oj bo może sie nie udało bo za wcześnie ale 7 to liczba już taka że zaczelam sie serio bac.
-
Deprecha ewidentnie nas łapie
przydałaby się jakaś fasolka żeby znów przywrócić wieczornicę do łask
Ja dziś się żegnam na jakiś czas.. u mnie nie ma starań nie będę przynudzaćAnia_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25