Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym HCG to raczej watpie.. beta jest wyznacznikiem czy ciaza przebiega prawidłowo.. wiec jak dla mnie to cos jest nie tak :)

owulki tak wczssne sie zdarzaja..ale rczej watpie..zobaczysz w nastepnych dniah :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Z tym HCG to raczej watpie.. beta jest wyznacznikiem czy ciaza przebiega prawidłowo.. wiec jak dla mnie to cos jest nie tak :)

owulki tak wczssne sie zdarzaja..ale rczej watpie..zobaczysz w nastepnych dniah :)

Eh nigdy nie zrozumiem ludzi z opowiadaniem takich bajek.
    Hm, strasznie mnie to zdziwiło, bo nigdy nie miałam takich skoków. Nagle tempka szybuje, śluz się kończy, od 3 dni bolał mnie lewy jajnik. Co śmieszne dzisiaj strasznie bolał mnie brzuch cały dzień i trochę się czuję jakby rzeczywiście już było po owu :O Mój średni cykl to przecież 35dni, więc ta luteina naprawdę mega by ją przyspieszyła!
    A jeszcze spytam o szyjkę, może wiecie. Jak rozróżniać jej wysokość? Bo nie mogę sobie rozróżnić między "wysoka", a "srednia".

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 19:59

Ania_84 lubi tę wiadomość

48f411ed51.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wysoko to jak nie mozesz jej dosiegnac :)

luteina nie przyspiesza owulacja..owszem reguluje cykl.. ale to jak Twoje jajniki zaczna pracowac to tylko stymulacja moze przyspieszyc lutk raczej jest dawana jak masz długie cykle zeby je skrocic- co tez nie jest do konca prawda..bo niektore dziewczyny nawet na lutke nie dzilaja :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    wysoko to jak nie mozesz jej dosiegnac :)

luteina nie przyspiesza owulacja..owszem reguluje cykl.. ale to jak Twoje jajniki zaczna pracowac to tylko stymulacja moze przyspieszyc lutk raczej jest dawana jak masz długie cykle zeby je skrocic- co tez nie jest do konca prawda..bo niektore dziewczyny nawet na lutke nie dzilaja :)

To sprawdziłam szyjkę i nie jest jeszcze wysoko jak na owulkę (spokojnie jej dosięgam), ale za to jest już miękka i otwarta, więc myślę, że owulka na dniach.
    Ja dostałam lutkę na uregulowanie (28-50 dni mi się wahały w tym roku cykle), natomiast średnio działa, bo w 1 cyklu miałam po 2dniach @, a w następnym już czekałam 9 dni na @. Jedyne co zdziałała i za co niebiosom dziękuje, to fakt, że @ dużo krótsza, mniej obfita i mniej bolesna.

Ania_84 lubi tę wiadomość

48f411ed51.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnei tez roznie byalo z lutka raz przychodzila na drugi dzien po odstawieniu raz wziela 2 i dostalam okresu :) wiec to tez jest roznie ale fakt fatem tez mam mniej obfte i mniej bolesne ;)

A cod o tej Twojej kolezanki to jest druga mozliwosc - jest w ciazy ale zaszla jakas pomylka w lab :) tak tez sie zdarza :)
    Ale jak ja bym byla w ciazy i zobaczylabym bete 0 to bym chyba ze strachu odrazu poleciala na druga :)

Unlike lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i ja w koncu :)
    odzyłam po weekendzie, a zabalowałam :) uf kac rano dał sie we znaki :)

• Unlike Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    u mnei tez roznie byalo z lutka raz przychodzila na drugi dzien po odstawieniu raz wziela 2 i dostalam okresu :) wiec to tez jest roznie ale fakt fatem tez mam mniej obfte i mniej bolesne ;)

A cod o tej Twojej kolezanki to jest druga mozliwosc - jest w ciazy ale zaszla jakas pomylka w lab :) tak tez sie zdarza :)
    Ale jak ja bym byla w ciazy i zobaczylabym bete 0 to bym chyba ze strachu odrazu poleciala na druga :)

O to dobrze to słyszeć, bo ostatnio czytam sprzeczne opinie czy lutka może skracać @ i już się zastanawiałam czy to na pewno jej wpływ :D
    Właśnie jej kazałam iść na kolejną betę, bo może się palnęli w laboratorium. Lekarz też jej kazał iść, ale tej głupiej się nie chce leźć :D

48f411ed51.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do lutki to ja ostatnio dowiedziałam się kilku rzeczy które pi pierwsze potwierdziły kilka moich info :-) ale napisze o tym jutro bo z fona mi trudno pusac
    Hej karola :-)

Unlike lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Maka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami z kawką w łapkach :) i niestety w pracy;/

nick nieaktualny, Ania_84 lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja po weekendzie u Babci odcięta od neta :P
    co słychać? jak nastroje poweekendowe? ja dziś do pracy na 3h (ale 2h dojazdu) i to dopiero na 15. Ale muszę odwiedzić jeszcze urząd skarbowy bo nie wiem jak się mam z tym mym pitem nianiowym rozliczyć. Buziaki :)

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :)
    straszna pogoda u mnie dzisiaj jest, deszcz, mgła i ogolnie jakos tak do niczego...

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    dzien dobry :)
    straszna pogoda u mnie dzisiaj jest, deszcz, mgła i ogolnie jakos tak do niczego...
    u mnie słoneczko, co chwilkę chowa się za chmurami, ale jest :)ok 5 stopni na osi więc wcale tak źle nie jest :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie 6 st. C, słoneczko świeci i dosłownie 2 małe chmurki :) Pogoda bajka :) Ale niestety wczoraj cały dzień lało;/

ckaik0s3070dl07t.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski :-D

Dawno mnie tu nie było :-P

Aniu84 powodzenia wam życzę z całego serca, ale musisz widać mieć na wszystko oko ;-D trzymam kciuki za ciebie !!!

MalutkaEve no wiesz co??? specjalnie musiałam tu przyjść zeby zobaczyć ze jestes? pytałam cie na priva jak prenatalne a ty mnie olałaś :-P :-(

Ja też w robocie :-P a taka super pogoda :-D aż chce się żyć !!!

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta brzydka pogoda zawedrowała nad mazury niestety :( jest ledwo 0,5 stopnia i leje od rana, szłam do pracy to całą przemokłam...nie lubie takiej pogody, chce albo lekki mrozek i sniezek albo piekne słoneczko i ciepełko a nie taka pluche...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2023, 09:23

Maka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• Maka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie niestety mija w pracy..;/ A dzisiaj czeka na mnie jeszcze sterta prania do prasowania... Mimo szczerych chęci w sobotę po umyciu okien padłam na... dupę (przerażenie w oczach męża bezcenne) ;)

nick nieaktualny, Ania_84 lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak zagladam co chwilke i patrze czy cos sie dzieje...
    został mi ok tydzien i powinnam dostac wiadomosc z kliniki czy nas zakwalifikowali do tych badan nad nowym lekem czy tez nie...takie mam nerwy i te napiecie z tym zwiazane, masakra...a jeszcze meza przy mnie nie ma to tym gorzej to wszystko znosze :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

‹‹ 1166 1167 1168 1169 1170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ