WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tym HCG to raczej watpie.. beta jest wyznacznikiem czy ciaza przebiega prawidłowo.. wiec jak dla mnie to cos jest nie tak
owulki tak wczssne sie zdarzaja..ale rczej watpie..zobaczysz w nastepnych dniah -
Ania_84 wrote:Z tym HCG to raczej watpie.. beta jest wyznacznikiem czy ciaza przebiega prawidłowo.. wiec jak dla mnie to cos jest nie tak
owulki tak wczssne sie zdarzaja..ale rczej watpie..zobaczysz w nastepnych dniah
Eh nigdy nie zrozumiem ludzi z opowiadaniem takich bajek.
Hm, strasznie mnie to zdziwiło, bo nigdy nie miałam takich skoków. Nagle tempka szybuje, śluz się kończy, od 3 dni bolał mnie lewy jajnik. Co śmieszne dzisiaj strasznie bolał mnie brzuch cały dzień i trochę się czuję jakby rzeczywiście już było po owuMój średni cykl to przecież 35dni, więc ta luteina naprawdę mega by ją przyspieszyła!
A jeszcze spytam o szyjkę, może wiecie. Jak rozróżniać jej wysokość? Bo nie mogę sobie rozróżnić między "wysoka", a "srednia".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 19:59
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wysoko to jak nie mozesz jej dosiegnac
luteina nie przyspiesza owulacja..owszem reguluje cykl.. ale to jak Twoje jajniki zaczna pracowac to tylko stymulacja moze przyspieszyc lutk raczej jest dawana jak masz długie cykle zeby je skrocic- co tez nie jest do konca prawda..bo niektore dziewczyny nawet na lutke nie dzilaja
-
Ania_84 wrote:wysoko to jak nie mozesz jej dosiegnac
luteina nie przyspiesza owulacja..owszem reguluje cykl.. ale to jak Twoje jajniki zaczna pracowac to tylko stymulacja moze przyspieszyc lutk raczej jest dawana jak masz długie cykle zeby je skrocic- co tez nie jest do konca prawda..bo niektore dziewczyny nawet na lutke nie dzilaja
To sprawdziłam szyjkę i nie jest jeszcze wysoko jak na owulkę (spokojnie jej dosięgam), ale za to jest już miękka i otwarta, więc myślę, że owulka na dniach.
Ja dostałam lutkę na uregulowanie (28-50 dni mi się wahały w tym roku cykle), natomiast średnio działa, bo w 1 cyklu miałam po 2dniach @, a w następnym już czekałam 9 dni na @. Jedyne co zdziałała i za co niebiosom dziękuje, to fakt, że @ dużo krótsza, mniej obfita i mniej bolesna.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
u mnei tez roznie byalo z lutka raz przychodzila na drugi dzien po odstawieniu raz wziela 2 i dostalam okresu
wiec to tez jest roznie ale fakt fatem tez mam mniej obfte i mniej bolesne
A cod o tej Twojej kolezanki to jest druga mozliwosc - jest w ciazy ale zaszla jakas pomylka w labtak tez sie zdarza
Ale jak ja bym byla w ciazy i zobaczylabym bete 0 to bym chyba ze strachu odrazu poleciala na drugaUnlike lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:u mnei tez roznie byalo z lutka raz przychodzila na drugi dzien po odstawieniu raz wziela 2 i dostalam okresu
wiec to tez jest roznie ale fakt fatem tez mam mniej obfte i mniej bolesne
A cod o tej Twojej kolezanki to jest druga mozliwosc - jest w ciazy ale zaszla jakas pomylka w labtak tez sie zdarza
Ale jak ja bym byla w ciazy i zobaczylabym bete 0 to bym chyba ze strachu odrazu poleciala na druga
O to dobrze to słyszeć, bo ostatnio czytam sprzeczne opinie czy lutka może skracać @ i już się zastanawiałam czy to na pewno jej wpływ
Właśnie jej kazałam iść na kolejną betę, bo może się palnęli w laboratorium. Lekarz też jej kazał iść, ale tej głupiej się nie chce leźć -
Co do lutki to ja ostatnio dowiedziałam się kilku rzeczy które pi pierwsze potwierdziły kilka moich info
ale napisze o tym jutro bo z fona mi trudno pusac
Hej karolaUnlike lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja po weekendzie u Babci odcięta od neta
co słychać? jak nastroje poweekendowe? ja dziś do pracy na 3h (ale 2h dojazdu) i to dopiero na 15. Ale muszę odwiedzić jeszcze urząd skarbowy bo nie wiem jak się mam z tym mym pitem nianiowym rozliczyć. Buziaki -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:dzien dobry
straszna pogoda u mnie dzisiaj jest, deszcz, mgła i ogolnie jakos tak do niczego...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Cześć laski
Dawno mnie tu nie było
Aniu84 powodzenia wam życzę z całego serca, ale musisz widać mieć na wszystko okotrzymam kciuki za ciebie !!!
MalutkaEve no wiesz co??? specjalnie musiałam tu przyjść zeby zobaczyć ze jestes? pytałam cie na priva jak prenatalne a ty mnie olałaś
Ja też w robociea taka super pogoda
aż chce się żyć !!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja tak zagladam co chwilke i patrze czy cos sie dzieje...
został mi ok tydzien i powinnam dostac wiadomosc z kliniki czy nas zakwalifikowali do tych badan nad nowym lekem czy tez nie...takie mam nerwy i te napiecie z tym zwiazane, masakra...a jeszcze meza przy mnie nie ma to tym gorzej to wszystko znoszecedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny