WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
a ja siedze jak na szpilkach i łape sie kazdej iskierki nadziei ze moze sie popraiwa.. zoladek mi sie zaz dzis kreca z nerwow... zebytylko maz dostal wolne na srode..i chcemy miec to juz za soba.. ale powiem Wam ze w tym momencie to juz nawet nie interesuje mnie czy byla owulka czy nie.. niech tylko sie okaze ze jednak cos sie poprawilo..niech naisza zze plamniki sa... reszte moze jakos da sie podreperowac..bo jak napisza ze nie ma plemnikow ..to ja nie wiem co wtedy .. -
Ania_84 wrote:Hej dziewczyny
a ja siedze jak na szpilkach i łape sie kazdej iskierki nadziei ze moze sie popraiwa.. zoladek mi sie zaz dzis kreca z nerwow... zebytylko maz dostal wolne na srode..i chcemy miec to juz za soba.. ale powiem Wam ze w tym momencie to juz nawet nie interesuje mnie czy byla owulka czy nie.. niech tylko sie okaze ze jednak cos sie poprawilo..niech naisza zze plamniki sa... reszte moze jakos da sie podreperowac..bo jak napisza ze nie ma plemnikow ..to ja nie wiem co wtedy ..
Znam to niestety. Ja odliczam do czwartku...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
cedr697 wrote:Maka to miłego prasowania ja nie cierpię prasować.
katola trzymam kciuki żeby was zakwalifikowali.
Ja to ostatnio taka spokojna jestem jak nie ja normalnie. Nic nie mierzę, nie obserwuję. jeśli seks to tylko dla przyjemności, bez parcia na dziecko. Chyba mi coś w szpitalu wstrzykneli jak byłam na badaniach
Ja tez nie cierpię... ale już taka kupa tego jest...;/ Więc chcąc niechcąc trzeba się zmobilizować... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maka wrote:Znam to niestety. Ja odliczam do czwartku...
-
Ania_84 wrote:Czyli dzien po dniu ?? a maka powiedz mi czy te kompueterowe sa tego samego dnia czy iles sieczeka ??bo nie dopytalam w lab
Tak my w czwartek jedziemy do kliniki i mam wolne w pracyMężu też. My zwykle czekamy jakieś 5 dni;/ Ale może u Was będzie szybciej? Szczerze to nie wiem dokładnie jak to jest.
-
Chciałabym zeby juz bylo po..miec wyniki wrece i wiedziec na czym stoimy .. a z drugiej strony ..wolałabym dalej zyc w błogiej nieswiadomosci i miec nadzieje...
Maka a powiedz mi czy u Was bylo robione usg jader i biopsja ?? -
Ania_84 wrote:Chciałabym zeby juz bylo po..miec wyniki wrece i wiedziec na czym stoimy .. a z drugiej strony ..wolałabym dalej zyc w błogiej nieswiadomosci i miec nadzieje...
Maka a powiedz mi czy u Was bylo robione usg jader i biopsja ??
USG miał robione, biopsji nie miał;/Ania_84 lubi tę wiadomość
-
bo mi w klinice mowili ze jesli nei ebdzie mial plemnikow to jedyna szansa jest zrobienia biiopsji jader i niej pobrania plemnikow jesli sa w jadrach i wtedy do in vitro
MILA lubi tę wiadomość
-
MILA wrote:Aniu widzisz że zawsze jest jakieś wyjście. Mam nadzieję ze wyniki mu się poprawią. A to dali mu jakieś leki na poprawę nasienia?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurde chcilam sobie zamowic kiecke na walentynki
http://allegro.pl/ds-3160y-sukienka-z-rekawem-3-4-koronka-bodycon-44-i3924013517.html
jak to jest 44 rozm..jakies te rozmiarowki chyba dziwne