WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
badanie nasienia w kielcach
http://witamed.com.pl/ - my tu robimy
i chyba Gamea robi komputerowe- a mysle ze to najlepiej odrazu zrobic bo jest dokladneWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 18:22
-
kaarolaa wrote:powinni w labku robic w sobote
-
nick nieaktualnycedr697 wrote:dziewczyny mam pytanie jak się nazywają te badania które wasi mężowie robili na początku bo ciągle zapominam a chce mojego wysłać?
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:no ale lekarzy nie ma w sobote chyba ?? dlaego to mnie przeraza..bo wiem ze jesli bylibysmy na miejscu to spoko..ale do Wawy mamy 120 km .. wiec dzien wyjety ..a watpie czy beda mu dawali tak czesto wolne..
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:kliniki przyjmuja 7 dni w tyg, zawsze jest lekarz dyzurujacy
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:karola a to się jakoś nazywa bo będę szukać na necie gdzie by to zrobić
tam jest wszytsko napisane o badaniu nasienia
cedr697, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycedr697 wrote:dzięki dziewczyny. Chce mojego wysłąć dla świętego spokoju ...bo nieszczęscia chodzą parami...
jak na złosc i ja i maz mamy takie nieszczescie...ja mam problemy i on...super para sie z nas zrobiła
Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
cedr697 wrote:dzięki dziewczyny. Chce mojego wysłąć dla świętego spokoju ...bo nieszczęscia chodzą parami...
kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:no akurat u mnie to sie zgadza
jak na złosc i ja i maz mamy takie nieszczescie...ja mam problemy i on...super para sie z nas zrobiła
Ale i tak ciesze sie ze mam mojego Mco by nie bylo to cudowny chłopak- choc chyba sam w to bardzo nie wierzy
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:hehe u nas chyba tez
Ale i tak ciesze sie ze mam mojego Mco by nie bylo to cudowny chłopak- choc chyba sam w to bardzo nie wierzy
mogł mnie zostawic juz po 1 poronieniu i zwalic wine na mnie. sam chciał zrobic swoje wyniki i za to go kocham
na dobre i na złe jak w przysiedze
Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
A nie to co tu..kurde inseminacje przeprowadzane po dwie dziewczyny na raz.. pokoj do oddawania nasienia to wc.. na korytarzu gdzie obok siedza ludzie;/
kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKriobank to naprawde klinika i wszystko jest super
mogłam obejrzec prawie cała klinike, nie wiem tylko jak wygladaja pokoje zabiegowe ale moze niedługo zobacze
sa tez pokoje dla przyjezdzajacych z daleka, mozna sie zatrzymac i nie dojezdzac codziennie jesli jest taka koniecznosc
na pietrze jest taki jakby pokoik dla pacjentow czekajacych na przyjecie albo badania...mozna sobie kawke, herbatke wypic, z internetu skorzystac...pracownicy bardzo mili i naprawde atmosfera super
cedr697 lubi tę wiadomość