WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycedr697 wrote:no i znowu mam zalegóści.
u nas jak narazie to ja zbieram chorubska a mój się nie bada bo tak na wygląd to okaz zdrowia (a żołnieżyki nie wiadomo w jakim stanie).
bo tak jest że w tych na ubezpieczeni to prl a w prywatnych to warunki jak dla ludzi
moj tez wyglada jak okaz zdrowia, w koncu to żołnierz i musi byc w dobrej formie, zero papierosow, alkohol to wiadomo jak sie jakas imprezka zdarzy i w miare zdrowa dieta...a czemu plemniczki takie kiepskie to ja nie wiem?cedr697 lubi tę wiadomość
-
Karola jak mówisz o wojsku to ja juz bylam tak zdesperowana ze nawet w necie cztalam czy jak mój był w wojsku to wiem zeim podawali cos na obnizenie popedu
i czy to czasem jakiegos wplywu nie mialo
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Karola jak mówisz o wojsku to ja juz bylam tak zdesperowana ze nawet w necie cztalam czy jak mój był w wojsku to wiem zeim podawali cos na obnizenie popedu
i czy to czasem jakiegos wplywu nie mialo
-
nick nieaktualny
-
Moj mi opowiadal ze dostawali do polkniecia jakies tabsy .. i ze mowili im ze o na obnizenie popedu .. ale to jakies 10 lat temu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wyczytalam ze wtedy podawali Brom chodzilo o to ze jak faceci byli 9 miesiecy w wojsku to zeby obnizyc im troche to "napiecie"
kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Bromek potasu był szeroko stosowanym środkiem w Wojsku Polskim mającym na celu tłumienie napięcia seksualnego u żołnierzy.
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam się wieczorowo-poniedziałkowo
jutro jadę z małżem na wycieczkę do Czechon jedzie z towarem to się załapię na road trip
zamierzam zaraz myknąć pod prysznic i do łóżeczka zabrać jakąś książkę ze sobą
kaarolaa, Jus1985, Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Potwierdzam z bromkiem. Podawali jakies 15 lat temu (wtedy byl moj M) i jakies 4 lata temu też (mąż koleżanki byl) ale to chyba nie ma wpływu na płodność po odstawieniu. Mojemu M podawali to jakoś w październiku 2013 na szkoleniu (służby mundurowe)Na płodność nie wpłynęło ale jakiś taki mały był
wiecie o czym pisze
kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Witam
Potwierdzam z bromkiem. Podawali jakies 15 lat temu (wtedy byl moj M) i jakies 4 lata temu też (mąż koleżanki byl) ale to chyba nie ma wpływu na płodność po odstawieniu. Mojemu M podawali to jakoś w październiku 2013 na szkoleniu (służby mundurowe)Na płodność nie wpłynęło ale jakiś taki mały był
wiecie o czym pisze
moj mi nigdy o czyms takim nie mowił...
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
Hejka, widzę watek o małych.heee
A ja zmęczona jestem, znów mnie dopadło jak na początku ciąży...dzis zaczęłam 30tydzien, czas leci;)
kaarolaa, Ania_84, Jus1985, cedr697 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
własnie sie mojego pytłam i okazuje sie ze mm to podawal codziennie przez 9 miesiecy w herbacie,kompocie itp ..
nie noo..małego to on nie mahehe
Jus1985, kaarolaa, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
MariaAntonina wrote:Hejka, widzę watek o małych.heee
A ja zmęczona jestem, znów mnie dopadło jak na początku ciąży...dzis zaczęłam 30tydzien, czas leci;)
ale juz blizej niz dalej juz niedlugo i bedziesz miała malucha w ramionachMariaAntonina lubi tę wiadomość