WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:własnie sie mojego pytłam i okazuje sie ze mm to podawal codziennie przez 9 miesiecy w herbacie,kompocie itp ..
nie noo..małego to on nie mahehe
MariaAntonina, Ania_84, kaarolaa, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
A wiec dobranoc Wam kochane.
Niech waszym chłopom urosną przez noc.
Pozdrawiam;)Jus1985, kaarolaa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
hehe.. ja tez lubie
osttnio to nasza kocic chyba ma jakis instynkt bo kladzie sie miedzy nami ;; jakby mowil wam teraz nie wolnoheheh
a jak mam płodne to ucieka do drugiego pokoju
wiec nie wiem moze to jakis sexometr u niej sie właczaJus1985, kaarolaa, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hehe.. ja tez lubie
osttnio to nasza kocic chyba ma jakis instynkt bo kladzie sie miedzy nami ;; jakby mowil wam teraz nie wolnoheheh
a jak mam płodne to ucieka do drugiego pokoju
wiec nie wiem moze to jakis sexometr u niej sie włacza
A jak próbujecie w dni niepłodne to drapie?Ania_84, kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:To po co Ci temperatury, wykresy, testy jak masz pod ręką taki skarb
A jak próbujecie w dni niepłodne to drapie?raz nawet skoczył mezowi na tylek.. o matko ale był zly
a ja myslalam ze pekne ze smiechu
Jus1985, kaarolaa, Martuśka, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
hehe ja nie raz jak oglądam na necie filmiki z kotami w roli głównej to prawie siusiam ze śmiechu i ciągle chcę mieć takiego kiciusia, ale wiem jak moje psy reagują na koty (w sensie że około 3 już zagryzły od sąsiadów) tak, że niestety muszę się "obejść smakiem"
-
nick nieaktualny
-
A jaka jest zazdrosnica jak ma dzien w ktorym sobie upodoba M .. to jak tylko chce sie zajac mna to mnie atakuje..
raz nawet zafuczala na mnei
bo to jej Pan i juz .. a mnie ma w powazaniu
Jus1985, kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Kiedyś jak M przyszedl do mnie na noc, a ja psa mam, i M zaczął się do mnie dobierać a pies w tym czasie pysk na łóżko i piszczy
Powiedziałam psu żeby się uspokoił to siadł tak żeby nas widział i patrzył. A M nie dał rady z takim widzem
I co próbował nawet ręką pod kołdrą ruszyć to pies się podnosił
Eh te zwierzakiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 20:41
Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
noo nasza jest bardzo charakterna.. zreszta jak walczylismy o nia bo byla chora jak miala 4 tyg to wet powiedziala ze to bedzie kocica z charakterkiem i faktycznie tak jest jak jej podpadniesz to pojdzie i np zostawi kaluze na czyms ..np na kocu ..albo bluzce..
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny