WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
laski co z Wami?????
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
losie co za cisza tutaj, wchodzę a wieczornica prawie że na drugiej stronie, towarzystwo sie wykrusza:(
a to dlaczego się skupic nie możesz?Ania_84, Elisse lubią tę wiadomość
-
Aaa..troche zaczynam stresa łapac przed jutrzejszym badaniem meza.. dzis znowu ma jakis gorszy dzien ..bo pokazalam mu kilka rzeczy ze moze nie bedzie tak zle..a on do mnie..ale po co mi to pokazujesz skoro jestem bezpłodny i strzelam slepakami ..
boje sie ze juz calkiem opadnie z sil..i nie bedzie chcial walczyc
-
no to rzeczywiście nie wesoło, ale nie wolno sie poddawać, trzeba walczyć bo jeśli nawet wyniki wyjdą źle (twu, twu twu, odpukać) to cuda się zdarzają :*
-
owszem ale znamjego charakter.. ma mało wiary w siebie.. i szybko sie zniecheca.. on jak widzi ze jest zle.. to po porstu odpuszcza.. i tego sie boje ze odpusci i nie bedzie chcial walczyc ;/
dlatego wolalabym zeby problem był po mojej stronie.. bo ja jakos bardziej szukam kombinuje.. -
trzymam za Was kciuki i gorąco dopinguję aby było wszystko ok
a ma jeśli w tym cyklu się nie uda, to mąz idzie na badania, lekarz kazał żeby szedł odrazu, ale że z kasa krucho a za wizyty tyle kasuje to stwierdziliśmy, że bedę brała leki przez te 2 cykle a później idzie on na badankaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
spokojnie na pewno bedzie ok
a witaminki to dobrze ze bral przynajemnij jak cos to jeszcze podbuduje a dwa jesli nawet teraz zajdziecie to dobrze ze facet bierze wit bo wtedy i fasolka czesc przejmuje
-
no dokładnie, także jestem dobrej myśli, chociaż nie wiem czy akurat w owu będzie w domu, no cóż takie życie
-
i tego się trzymajmy kochana
-
powiem ci ze teraz to mi sie zmieniło myslenie..juz nie mysle zeby w tym cyklu zajsc..tylko prosze zeby były plemniki- a wtedy moge nawet czekac rok czy dwa lata ..
-
priorytety się zmieniają wraz z zaistniałą sytuacją. głowa do góry
Ania_84, Elisse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW tym całym staraniu musimy pamiętać o mężu, on też ma uczucia. A najgorzej jak sex przeradza się w jakąś produkcję plemników i jajecznek. Dziewczyny moja siostra ma 5 córek i tylko pierwszą planowali. Do pewnego czasu mówiłam że ona rodzi za mnie. Ale jak przy mężu powiedziałam że szwagier to ma strzały: To mnie mąż do szwagra zaczął odsyłać. Trzeba uważać co się mówi. Delikatni są.../
-
tymbardziej delikatnieją kiedy są problemy...