WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
próbuje być silna i jakoś do tego "dorastam" po porstu Nas dobiło to ze lekarz tak naparwde zataił przed nami to info.. i to w sumie było jak cegła spadająca na głowe.. bo co innego jak ktos ci mowi ze wyniki sa słabe ale da sie to naprawic..a co innego jak po 8 miesiacach czytasz wynik a tam pisze ze nie bylo plemnikow..
ale teraz jest lepiej dzis M miał wolne i pogadalismy troche mysle ze wspolnymi silami cos sie da zrobic.. jest sporo badan ktorych nie powiedziano nam ze ma zrobic .. jak usg jader hormony.. ;/
a jak poczytałam to fakt moze miec mój np za mało testosteronu bo ostatnio spadło mu libido.. wiec moze da sie cos zrobic jedno podreperowac drugie
teraz juz wiem ze nie warto było sie stresowac tempka i innymi pierdołami.. w tym momencie jestem gotowa czekac nawet rok albo dwa zeby zobaczyc IImała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala gratulacje
Ja psychicznie odpoczywam od mysli o dziecku. Mam za duzo problemow i dylematow zeby teraz myslec o dzieciach.
A co u Was ?mała_mi lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Dzień dobryy z kawką
Niestety nic nie wiem o Malutkiej Eve.. tez sie martwie że nic nie pisze ;/mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam serdeczną prośbę!!! Wejdźcie w ten link:
http://maleprzedszkolaki.przedszkolowo.pl/publikacja/30387/dzien-pluszowego-misia
I zostawcie jakikolwiek komentarz na samym dole strony..
Dzieci z przedszkola walczą o nagrodę i maja bardzo dużą szansę na wygranie.
Można zostawić jeden komentarz z jednego konta.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc!!Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Mam serdeczną prośbę!!! Wejdźcie w ten link:
http://maleprzedszkolaki.przedszkolowo.pl/publikacja/30387/dzien-pluszowego-misia
I zostawcie jakikolwiek komentarz na samym dole strony..
Dzieci z przedszkola walczą o nagrodę i maja bardzo dużą szansę na wygranie.
Można zostawić jeden komentarz z jednego konta.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc!!Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Paszczaku dzięki
Dżizazzz neta mi zezarlo. Akurat dziś, co mi się nudzi przeokropnie..... Nic ciekawego nie mam do roboty(yyy to znaczy znalazło by się, ale len wygrał) dzieci nie mam bo polazly do babci na ferie(babcia za żywopłotem
) i taki blogi spokój w domu. Słoneczko świeci, wszystkie okna pootwieralam i ptaszków nasłuchuje... Czuje wiosnę
No wiem, wiem, bije mizwykle jak dzieci sprzedam gdzie to latam jak pomylona i sprzątam ale dziś mam to gdzieś. Dzień wolnego sobie robię, a jutro się nie będę mogła odrobić i kląć na czym świat stoi
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypiekna pogoda
ciekawe gdzie???
napewno nie u mnie, od rana jest tak brzydko, ze nawet przez okno nie chce sie spojrzec...z prognoz pogody miało byc piekne słonce i ok 5 stopni, a jest mgła, chury, zdechłe powietrze i ok -1
ale na zakupkach byłam to troche sobie humorek poprawiłam
taka mała niespodzianka dla mezyka na jutromała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mala GRATULACJE cudowne wieści, w końcu coś pozytywnego na wieczornicy :*
mała_mi, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
mała gratulacje :* taaak się cieszę
:*
mała_mi lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
A byłam przedtem na ciążowych wątkach, podczytalam trochę dziewczyny i Malutka odzywała się do którejś (chyba Ameli albo Nezumi ale nie jestem pewna) ze póki co się w ogóle nie udziela na OF i ma jakieś problemy, ale nie wiem o co chodzi. Mam tylko nadzieje ze z dzidzią okej jest.