WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak w ogóle to witam się z każdą z osobna :*
Mała GRATULACJE! Ale się cieszę :* Chociaż Ty jedna w tym długim i beznadziejnym styczniu zapyliłaś :*
Ania jestem z Tobą i ściskam kciuki najmocniej jak tylko potrafię :*mała_mi, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Maka dziekuje
jutro wyniki..ale moja psycha chyba serio juz siada bo sniło mi sie ze jakis facet przyniósł zel cocencive plus i wyniki meza a tam 0 plemników .. miałąm sie nie stresowac ale chyba sie nie da.. ;/ -
Wiem o czym mówisz... mnie się ostatnio śniło że opiekowałam się dzieckiem a na końcu odkryłam że to nie dziecko a lalka..
Choćbyśmy nie wiem co robiły to niestety nie ma złotego środka żeby się nie martwić i nie myśleć.. A dzisiaj znowu taki podły dzień, w pracy mnie już zdążyli doprowadzić do granic wytrzymałości...
Ja się pytam... Jak długo jeszcze?! -
ojejuuu jak ja bym chętnie polezała teraz w łózku pod kołderką.. ledwo żyje z tego zaziębienia. Na oczy ledwo już patrze.
Jejuuu mała jak cudownie że znów Ci się udało. Teraz tylko trzymam kciukasy żeby maleństwo rozwijało się zdrowo i żeby wszystko było ok
Kurcze ciekawe co z MalutkąEve. Mogłaby chociaż napisać czy wszystko w porządku bo się jednak denerwuje.
Ja to raczej w tym cyklu też nic nie zdziałam. Jestem chora i nie mam ochoty na serduszkowanie, nawet w walentynki. To masakra jakaś nooo. -
Jestem. Mama mnie nawiedziła, posiedziala i zabrała mloda do siebie na chwile. A ja sprzątać mam zamiar, póki co tylko zamiar
Ania, pomijajac ciagly strach to dobrze się czuję,dziękicycki mnie bola i to by było na tyle. Nie wiem czy dobrze czy zle...
A, jeszcze dym z papierosów mnie doprowadza do szalu, jak normalnie czasem mialam chęć zapalic(kiedyś paliłam jak lokomotywa;)) to teraz jak gdzies poczuje zapach(smród raczej?) fajki to mnie mdli...
A ja idę do fryzjera 26.02, zrobić się na(u)bóstwo bo 1.03 idziemy na wesele.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Małaz tego co czytała to dobrze ze cyce bola
A moja siostra tez tak miala ze zapach fajek ja odrzucałi po tym rozpoanala tak naparwde ze jest w ciazy ..a raczej wtedy ja nawiedzilo zeby zrobic test
mała_mi lubi tę wiadomość