WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MILA wrote:dziewczyny, czy odzywała sie tu u was MalutkaEve?
niestety ja nic nie wiem -
Rudasek wrote:Hej Dziewczyny...jeszcze tu nie zaglądałam
Witam wszystkie i pozdrawiam Was Kochane
witamy serdecznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Juz po badaniu wyniki w sobote ranouff.. teraz czas nadrobic abstynencje
kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem tak z doskoku
Mała ale sie steskniłam za Tobadawno cie u nas nie bylo
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Anula, jak ty się trzymasz? Trzeymam kciuki mocno za pozytywne wyniki :*
Ja musiałam złapać oddech
no i złapałam, właśnie wróciłam od gina - ciąża, 5t 3d.....
Mam tone leków i cicha nadzieje ze do trzech razy sztuka...Ania_84, kaarolaa, kierzynka, paszczakin, Martuśka, cedr697, cedr697 lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Anula, jak ty się trzymasz? Trzeymam kciuki mocno za pozytywne wyniki :*
Ja musiałam złapać oddech
no i złapałam, właśnie wróciłam od gina - ciąża, 5t 3d.....
Mam tone leków i cicha nadzieje ze do trzech razy sztuka... -
Matko ale mi poprawiłaś humor
na penwo sie udazobazysz
bedzie dobrze
ja jakos sie trzymam.. ale dwa dni miałam wyjete w sumie z zyciorysu.. trzymam sie kurczowo nadziei ze sie poprawi.. ale boje sie soboty troche .. a z drugiej strony chcemy wiedziec jakmamy walczyc i czy mamy choc cien szansymała_mi lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Dziękuję, ale odetchne po pierwszym trymestrze. Normalnie aż mi głupio takie wiadomości pisać jak przeczytałam co u was...
http://smileys.sur-la-toile.com/repository/f%eates/fete-champagne-4821.gifmała_mi, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Matko ale mi poprawiłaś humor
na penwo sie udazobazysz
bedzie dobrze
ja jakos sie trzymam.. ale dwa dni miałam wyjete w sumie z zyciorysu.. trzymam sie kurczowo nadziei ze sie poprawi.. ale boje sie soboty troche .. a z drugiej strony chcemy wiedziec jakmamy walczyc i czy mamy choc cien szansy
Ania, silna musisz być, dobrze będzie :*
A najgorsze właśnie jest to, jak nie wiesz z czym walczysz, bo nie wiesz jakiej broni użyć...Ania_84 lubi tę wiadomość