WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Trenuje siatkówkę z kuzynką.. no i ostatnio po treningu koleżanka nas zaczepia i mówi: a jak Marzena (szwagierka kuzynki) na kiedy to ma na 27 czerwca?? (niby termin porodu) Kuzynce pytanie nie było ewidentnie na rękę bo stałam tam ja... a one obydwie (Marzena z kuzynką) ukrywają jej ciążę i tylko po cichu powiedziała :"no"..
Wszystkie koleżanki wiedzą... a przede mną jakieś chore tajemnice...
Ostatnio też byłam u babci i była małą Lenka (córka kuzynki) i Lenka mówi: "a wiesz że ciocia Marzena będzie miała dzidziusia? "
W momencie wszyscy ucichli i kuzynka oczywiście: " a Lena jakiego dzidziusia jak Ty zmyślasz"...
Może przesadzam... ale czy ja jestem jakaś inna..?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:fakt nie powinni tego ukrywac.. ;/
tez bym sie wkuryzla ze wsyzsyc wiedza a przed nami oukrywaj a ;/
Ale pal licho jakby przed wszystkimi robiła z tego tajemnicę.. Boli mnie to że wszystkie koleżanki wiedzą a przede mną ukrywają.. Nigdy jej źle nie życzyłam.. Ona zawsze miała jakiś problem do mnie i do mojej siostry.. ale co ja mogę że jest nieudolna życiowo.. nie ma swojego zdania .. nie potrafi korzystać z bankomatu, nie potrafi urządzić mieszkania, ubrać się... No co ja mogę?cedr697 lubi tę wiadomość
-
cedr697 wrote:Maka to on są jacyśnie ten też by mnie podnosiło z nerwów bo dlaczego niby przdemną tajemnice? ze co ty jej zabierzesz tą ciąże czy jak ?? głupie
Nie wiem o co jej chodzi... nigdy nie życzyłam jej źle... Nie stroiłam fochów jak ona... bo miała zły dzień to siedziała obrażona.. przychodziła i nawet "cześć" nie powiedziała..cedr697 lubi tę wiadomość
-
Maka nie denerwuj sie tym
skoro tak jest to po porstu to olej
teraz liczycie sie Wyi na tym sie skup
cedr697 lubi tę wiadomość
-
cedr697 wrote:dobre aż się popłakałam
cedr697, Maka lubią tę wiadomość
-
Ja wiem.. ale gdybym jeszcze nie miała z nią styczności.. a tak co jadę do babci (mieszają w jednym domu) to muszę jej kaprysy znosić...
Mama zawsze mi mówiła że ja przesadzam... ale ostatnio przyznała że one są nienormalne... I zachowują się nie poważnie..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
łojjj jakby mu sie zawiesiła na pytonie aucccc....
Maka, cedr697, kierzynka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
łojj ja tez musze sie wziasc ostro bo musze do czwartku oddac roliczneie lekarzom ;/
Maka lubi tę wiadomość