WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:ja mialam dostac wczoraj, zatestowałam dzisiaj i lipa
jutro zatestuję i też pewnie będzie lipa nie wiem, czy to za wcześnie, czy się @ wierszyka z notatki wystraszyła hahahaha
bo wiesz co bèdzie
my jesteśmy na Twoim wykresie od rana i odświeżamy co 5 minnezumi, MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:nie zgadniecie... byłam siku
ja najchętniej też bym nie testowała, ale jak znam życie to zrobie to dużo za wcześnie....
ja w tym cyklu zamierzam być twarda jak skała,taka zimna sucz będę sama dla siebienezumi lubi tę wiadomość
-
mnie cycki bolą przed i w trakcie @....
a dziś mnie bardzo jajnik boli, nie wiem co jest grane nigdy wcześniej aż tak nie miałam. -
Jus1985 wrote:tylko się odezwij
bo wiesz co bèdzie
my jesteśmy na Twoim wykresie od rana i odświeżamy co 5 min -
nezumi wrote:mnie cycki bolą przed i w trakcie @....
a dziś mnie bardzo jajnik boli, nie wiem co jest grane nigdy wcześniej aż tak nie miałam.
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
izabelka04, nezumi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
izabelka04 wrote:ja w tym cyklu zamierzam być twarda jak skała,taka zimna sucz będę sama dla siebie
-
no i jak to pisałam to miałam w głowie tą piosenkę siku razem, seksu razem teraz jeszcze sobie karaoke zrobimy
-
tylko rączki umyj! ;p
amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie mam dziś weny do pisania chyba was tylko dzisiaj poczytam...
ps, słyszałam newsa SŁUCHAJCIE KOLEŻANKI
trzeba kupić św.Antoniego włożyć go do szklanki i obrócić do góry nogami i postawić w sypialni.Ponoć działa powiedziała mi o tym koleżanka która nie mogła zajsc,bo ma zespół policystycznych jajników i sie udało po 3 tyg od postawienia św Antoniego zaszła w ciążę,Jak juz sie zajdzie to sie go stawia juz normaknie w ramach podziękowania -
nick nieaktualny