WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:nezumi zawsze mozna antoniego w szkalnce w sypialni postawic a teges smeges w innym miejsu wyobrazilam sobie jak leze z nogami do gory pod sciana a tu swiety na mnie patrzy po akcji
...i to od dołu
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
tak jestem psychopatką! właśnie lampka nocna mi mówi że dziś mam jej nie gasić
MalutkaEve, Elinn, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie powinnyśmy rozmawiać o św. antonim i seksie jednocześnie, bo sie martwie tym co się rodzi w mojej głowie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobra moja fantazja:
tak zawsze jakoś nie wiem dlaczego wyobrażałam sobie seksik na dachu takiego nawet 10 pietrowego budynku.. lubie chodzić po dachach a taki seksik na dachu to w sumię mogłoby by cos fajnegonezumi, Jus1985, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Milo mi, ze o mnie pamietacie, tylko dlaczego przy sikaniu? Ja dzis z bolu sie zwijam i do lubego tule, a on nie chce, zebym sie nakrecala. Wiec tylko Was podejrze czasem. I tule sie dalej.
I ... pamiętamy o zaległej fantazji ale poczekamy na lepszą formębiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:dobra moja fantazja:
tak zawsze jakoś nie wiem dlaczego wyobrażałam sobie seksik na dachu takiego nawet 10 pietrowego budynku.. lubie chodzić po dachach a taki seksik na dachu to w sumię mogłoby by cos fajnego -
Jus1985 wrote:Taki wysoki to nie dla mnie. Kiedyś byłam na dachu bloku 5 pietrowego i wydawało mi się że z każdej strony dach jest pod kątem
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:dobra moja fantazja:
tak zawsze jakoś nie wiem dlaczego wyobrażałam sobie seksik na dachu takiego nawet 10 pietrowego budynku.. lubie chodzić po dachach a taki seksik na dachu to w sumię mogłoby by cos fajnego
nooo wykrztusiłaś to w końcu z siebie