WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie, nie jestem z tych co zdradzają, no chyba że mój M przyjdzie na przerwę

Jakoś jak zaczęłam spotykać się na poważnie ze swoim obecnym to inni mnie przestali kręcić
kierzynka lubi tę wiadomość
-
powinien przyjsc w samym płaszczu :pJus1985 wrote:nie, nie jestem z tych co zdradzają, no chyba że mój M przyjdzie na przerwę

Jakoś jak zaczęłam spotykać się na poważnie ze swoim obecnym to inni mnie przestali kręcić -
hahaha broń i ratuj na uniwersytecie wyszyńskiego w większości wykładają księża;/ taka uczelnia. A księża są jeszcze gorsi niż normalni śmiertelnicy a zwłaszcza dla ciężarnych studentek. Byłam świadkiem kilku incydentów gdzie ksiądz powiedział studentce jak nie była przygotowana na egzamin "trzeba było nóg nie rozkładać" serio taki tekst usłyszała jedna dziewczyna od księdza u mnie na uczelni !MalutkaEve wrote:a Ty co? zakonnicą byłaś?
nie gadaaaaj 

http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
u mnie w pracy pojawia się sporo facetów
i jest czasem na czym oko zawiesić
ale ja wierna jak s..
yyy pies
Jus1985 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
e no seksi! ' a teraz proszę pokazać tą dziurę cośna nią poradzimy.." mrr
Martuśka, celia lubią tę wiadomość
-
ja w pracy niekiedy to oczu nie mogę oderwać, czase takie ciasteczka przychodzą, ale częściej się zdarzają ciasteczkowe potwory
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:
taaak
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chyba poszły siusiać ;p
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny